Munslow u 14:46
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Odštampaj
,ponekad mi ruka pobjegne i onda mi bude zao.
.Kazne ne pomažu,igračkama se ne sluzi nego cijele dane skače i trčara po kući.
jedino sto mu odgovara je bit van.Jučer smo bili u gradu i on je krenuo do neke gos.onako dignu nogu kao da će je sutnut,nasmije se i krene dalje.Mislila sam propast u zemlju
...budi svjesna svoje ruke...
od nas (mama, tata, baka, deda, bliža i daljnja okolina...) to nikada nije vidjela. TV ne gleda jer ju uopće ne zanima, a iako u parku ima svakakve djece i roditelja do sada nismo vidjeli da se netko tako ponašao. zaista ne znam što to mog malog anđela potakne na takvo nešto!?! mi jako pazimo na to kako se pred njom ponašamo i što govorimo i kako se razgovaramo jer znamo da sve upija k'o mala spužvica.
moj klinac ima 22 mj. na dane bi ja kroz prozor skakala.
toliko je živ da se ja umorim do podne samo govoreći NE. tv ne gleda,igračke mu služe da bi ih rastavio i odnio sam u smeće. da i to radi kad nitko ne gleda i onda kao dođe u wc prat ruke. kad nije po njegovom čuje cijeli kvart jer stvarno,ali stvarno ima jak glas i vrišti. zabavi se ponekad sam ali samo ako dohvati koju knjigu pa kida list po list. miruje jedino dok spava.