|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kakav je osjećaj prospavati noć
19.3.2010 21:45:41   
jadran
ajde cure koje ste to prošle napišite svoje utiske...
ja već sanjam da sam prospavala noć... user posted image
od kad sam ostala trudna nije mi se to valjda desilo,
noću sam se i po nekoliko puta ustajala za wc a od kad sam rodila da ne pričam ...user posted image
i kad vam se desilo...

< Poruku je uredio jadran -- 19.3.2010 21:48:50 >

stiglo naše zlato
18.02.2009.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kakav je osjećaj prospavati noć
19.3.2010 21:52:19   
maja

Moj mali je napunio 2 godine pa ja još ne znam kako izgleda prospavati cijelu noć user posted image  i ja sanjam o tome i nadam se da će uskoro

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu jadran)
Neposredna veza do poruke: 2
19.3.2010 21:56:18   
Domy

IZVORNA PORUKA: maja

Moj mali je napunio 2 godine pa ja još ne znam kako izgleda prospavati cijelu noć user posted image  i ja sanjam o tome i nadam se da će uskoro

e tako je i kod mog domija par puta me budi hoče sokić pa mu je želja kod nas pajit..ma mali je on još ..ma nadam se još koju god pa čemo spavat..tako mi je bilo i sa drugima..glavno da su oni zdravi a sve ostalo je lakouser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 3
19.3.2010 21:56:21   
jadran
možda on hoće ali ti nećeš... user posted image user posted image user posted image  vidim stiže drugo uskoro..user posted image user posted image

stiglo naše zlato
18.02.2009.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 4
19.3.2010 21:56:31   
nancy
ja sam nakon skoro 2 mj.i hvala Bogu sta je tako bilo inace bi siznila!

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 5
19.3.2010 21:58:51   
maja
IZVORNA PORUKA: jadran

možda on hoće ali ti nećeš... user posted image user posted image user posted image  vidim stiže drugo uskoro..user posted image user posted image

user posted image a baš si me utješila heheh, ja ću dvije muhe jednim udarcem user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu jadran)
Neposredna veza do poruke: 6
19.3.2010 22:00:30   
pepeljuga
moji spavaju od kad su prestali sa nocnim dojenjem a znali su i prije toga bez frke......user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 7
19.3.2010 22:02:26   
jadran
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

moji spavaju od kad su prestali sa nocnim dojenjem a znali su i prije toga bez frke......user posted image

i kakav je feeling??? 
mi prestale dojit prije tjedan dana pa se nadam da bi uskoro mogla .. inače sam veeeliika spavalica..

stiglo naše zlato
18.02.2009.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 8
19.3.2010 22:10:13   
pepeljuga
Prvo ti je cudno pa kad oni spavaju ti se budis svako malo da provjeris dal spavaju jel ne mozes virovati da spavajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu jadran)
Neposredna veza do poruke: 9
19.3.2010 22:10:20   
Nika 24052006
Ja,na svu sreću,ne znam što je to neprospavana noć,Nika u svoje skoro 4 godine nikada nije imala buđenja po noći,i da ti kažem kakav je osjećaj,ne znam,trebala bi prvo imati neprospavane noći,pa da mogu usporeditiuser posted image ...Ali sad će meni uskoro stići bebica,koja će vrlo vjerovatno biti sve kontra od svoje starije sekice,pa  ti onda mogu odgovoriti na pitanje.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu jadran)
Neposredna veza do poruke: 10
19.3.2010 22:33:57   
mala pcelica

Prvo ti je cudno pa kad oni spavaju ti se budis svako malo da provjeris dal spavaju jel ne mozes virovati da spavajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

otprilike takav osjećaj user posted image
isto kako sam prestala nocu da ju dojim,probudi se jednom ili nijednom,a ja se svejedno budim da ju provjerim...ali i ja sam spavalica tako da mi to nije od nekog velikog znacaja user posted image moram da odvalim najmanje 10 sati u komadu bez ijednog budjenjauser posted image user posted image da bi se naspavala

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 11
19.3.2010 22:34:49   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

Ja,na svu sreću,ne znam što je to neprospavana noć,Nika u svoje skoro 4 godine nikada nije imala buđenja po noći,i da ti kažem kakav je osjećaj,ne znam,trebala bi prvo imati neprospavane noći,pa da mogu usporeditiuser posted image ...Ali sad će meni uskoro stići bebica,koja će vrlo vjerovatno biti sve kontra od svoje starije sekice,pa  ti onda mogu odgovoriti na pitanje.

nemora da znači ,mozda bude kao i sekica dobrica user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 12
19.3.2010 22:38:46   
Nika 24052006
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

nemora da znači ,mozda bude kao i sekica dobrica user posted image

Hvala što me tješiš,ali teško da se dvoje takvih rađa od jedne majkeuser posted image ...Dvoje koji dreče po noći da,ali dvoje koji spavaju,sumnjamuser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 13
19.3.2010 22:39:28   
njanja
krenulo je na bolje sa 9 mj kada sam prestala dojiti, tada se jan nije budio vise 5 x nego samo 2 x i to mi je bilo cudo....s 19 sam ga naucila da sam zaspi i od tada manje vise spava cijelu noc (sad ima 21 mj)...eventualno zanjurga nesto pa mu dam dudu ili caj ili mu samo nesto kazem, ali to je sad sve rijedje. Manje vise spava od 9. 30 do 6.30 i to je MILINAAAAAA...nakon 21 mj ja sanjam :)

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu jadran)
Neposredna veza do poruke: 14
19.3.2010 22:42:12   
mala pcelica
kad bolje razmislim mozda bi se i naspavala da legnem kad i djete,a ne da očijukam sa vama babama ovde do pola noći user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 15
19.3.2010 22:42:28   
lee
ja neznam kako je to jer to nisam u ovih 10,5mj doživjela.alex..nekad se budi jednom a nekad više puta...tako da sam ja uvijek neispavana..ali sam se pomirla sa tim da če se buditi i da ne spava cjelu noč nadam se samo da če jednom krenuti jer mi je jako teško kad se više puta krene buditi ili kao prije dva dana kad nije htio od 2ujutro do 4spavati...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 16
19.3.2010 22:49:54   
Domy

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

kad bolje razmislim mozda bi se i naspavala da legnem kad i djete,a ne da očijukam sa vama babama ovde do pola noći user posted image

user posted image user posted image e to si u pravu

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 17
20.3.2010 0:37:58   
mariola
Moj je počeo spavat cijelu noć s tri miseca. Sad mu ponekad treba dodati dudu samo...
Osjećaj? KAd sam vidila da je dan, i da on još spava i da sam ja naspavana jedva sam došla sebiuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 18
20.3.2010 7:05:39   
gljiva
D je počeo spavat sa 2,5 god po noći, al rijetko kad cijelu noć bez ijednog buđenja, znao sebudit zbog dude ili
wc-a. I još nije prospavao noć, sretna sam kad odspava 4 sata u komadu po noći, ja sam onda naspavanauser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 19
   [Obrisani korisnik]
20.3.2010 7:44:46   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu gljiva)
  Neposredna veza do poruke: 20
20.3.2010 8:54:23   
novamama
što je to?

ja više i ne poznajem taj osjećajuser posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 21
20.3.2010 9:00:52   
pikachu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Baš tako: ''Što je to?????''... Mi smo još uvijek na bar 4 buđenja noću i na sisi... Dosadna sam sama sebi više sa ovom temom nespavanja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  I da, zavidim svima vama kojima djeca spavaju bez buđenja i u krevetiću...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 22
20.3.2010 9:02:22   
Gianna
Točno tako, Dino je počeo spavati cijelu noć tek sa 2,5 god. i u početku mi je bilo toliko neobično da sam se budila da vidim diše li... nadam se da će ova bebica biti malo bolja user posted image user posted image !

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 23
20.3.2010 10:16:59   
Wukovarka
Što je to nespavanje? user posted image  user posted image

Mi već duuugo spavamo cijelu noć, sama zaspi, sama spava i budi se kao švicarski sat u 7.30 user posted image ....a ovo koju noć što se vrpolji po krevetiću ni ne brojim.

Zna se dogodit da koju noć ne spava kak treba pa sam kao zombi ujutro, ne znam što bih da tako svaku noć

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 24
20.3.2010 10:27:04   
lidac0605
Moji su klinci bili za poželjeti-svi tri su sa nekih 1,5-2 mjeseca spavali u komadu od 10 navečer do 6 ujutro bez beda...tak da baš i nisam imala besanih noći-osim kad su bili bolesni...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu jadran)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!