|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Hvala našoj vladi!
27.2.2010 21:44:27   
Kika83
http://www.novilist.hr/Vijesti/Novosti/vlada-odlucila-stedjeti-na-pacij.aspx

Kao da nije bilo dovljno šta su nam uveli onaj odvratni zakon di su nam smanjili šanse da postanemo roditelji, sad su nas odlučili još malo kaznituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Imamo dovoljno problema šta nemožemo dobit niti jedno dijete i još nas se mora ovako potkopavati. KRASNO!
Dođe mi da se odselim u drugu državu jer ovo je prestrašno. Šta li još slijedi protiv nas???
Hvala Milinoviću,cijeloj našoj dragoj vladi i svima ostalima.
Da mogu odmah bi digla kredit i otišla u Slo. Ovako moram ovo trpjeti i nadati se da ču do 40-te imati barem JEDNO DIJETE.
Gade mi se svi od reda,user posted image

< Poruku je uredio Kika83 -- 27.2.2010 21:46:17 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Hvala našoj vladi!
27.2.2010 21:47:25   
BUMBIKA
Ovo je strašno,nemogu vjerovatiuser posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 2
27.2.2010 21:48:58   
ninolina
ma gadovi, nemam riječi,  ljuta sam na njih sve grrr

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 3
27.2.2010 21:50:20   
pepeljuga
koji idioti,stvarno nisu normalniuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 4
27.2.2010 21:50:29   
Marta j
Uzasuser posted image
I meni se gadi nasa vlada i zdravstvo meni su odbili papire za dvije pretrage i srocila sam im jedan lijepi e mailuser posted image user posted image user posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 5
27.2.2010 21:57:06   
Anoniman
mislim... no comment user posted image

kika, držim ti fige da ti usprkos njima ipak IMAŠ bebu! user posted image user posted image

(Odgovor članu Marta j)
  Neposredna veza do poruke: 6
27.2.2010 22:01:25   
Domy

IZVORNA PORUKA: Mariachi

kika, držim ti fige da ti usprkos njima ipak IMAŠ bebu! user posted image user posted image

potpisujem

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7
27.2.2010 22:03:20   
tikica_69
Zato cu ja jednom godisnje, ali u Sloveniju! A ja sam im se zahvalila vec svojim razglednicama user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 8
27.2.2010 22:04:00   
doktorica
Nije niti za komentirati na kakvim stvarima mi štedimo.Uzas.Nadam se da ce bez obzira na birokraciju i odredbe bebica biti puno. puno kod svih mama koje ih isčekuju.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9
27.2.2010 22:04:26   
ninolina
Zato cu ja jednom godisnje, ali u Sloveniju! A ja sam im se zahvalila vec svojim razglednicama user posted image

ja se nadam da nećeš više trebati osim ako su sad muškići pa po curkeuser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 10
27.2.2010 22:05:35   
novamama
glavno da je 3. maj dobio 52 milijuna dolara, a za 10 godina ga više neće biti...

ma bljuva mi se na sve ovo...

kika, ne daj se smesti...ne troši živce na njih, nisu vrijedni...

ja vjerujem da ćeš nam se uskoro javiti sa lijepim vijestima, još ove godine, negdje tamo oko ljeta, vidjet ćešuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 11
27.2.2010 22:47:17   
natalijax
ma strašno,gamaduser posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 12
27.2.2010 22:49:34   
ejmama
Vidjela sam naslov i nisam htjela čitati jer mi je već bilo muka, gledala sam ga neki dan na Otvorenom i došlo mi je da ga zadavim preko televizije,baš je bio jako bezobrazan.

H 07 E 09

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 13
27.2.2010 22:50:43   
ket

potpisujem

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14
28.2.2010 6:45:31   
mišica 666
nemam rijeći user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 15
28.2.2010 7:09:10   
gljiva

Potpisujem

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16
   [Obrisani korisnik]
28.2.2010 7:18:52   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu gljiva)
  Neposredna veza do poruke: 17
28.2.2010 8:22:40   
Nika 24052006
Ovom bezobrazluku stvarno nema kraja,pa dokle tako?

Kika,drži se,uspjet ćeš...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 18
28.2.2010 8:26:52   
pikachu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19
28.2.2010 10:27:00   
zaba
i tom nečovjeku će doći kraj,nema doživotni mandatuser posted image
Kika,user posted image ,uspjet ćemo mi,vidjet ćeš

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 20
28.2.2010 10:50:55   
Bebys
Datum objave: 27.2.2010 u 08:13h Nedovoljno novca za umjetnu oplodnju Vlada odlučila štedjeti na pacijentima koji se liječe od neplodnosti Umjetnom oplodnjom bavi se osam klinika, no 30 milijuna kuna dostatno je za 1.935 postupaka, a samo »Vuk Vrhovac« i Petrova bolnica godišnje su obavljala više od 1.800 postupaka ZAGREB – Nakon što je građanima koji se liječe od neplodnosti šanse za roditeljstvo bitno smanjila prošlogodišnjim rigidnim zakonom, hrvatska ih je država sada odlučila i dodatno kazniti. Za njihovo je liječenje u ovoj godini osigurala tako malo sredstava da je evidentno kako će se broj postupaka medicinski potpomognute oplodnje u Hrvatskoj bitno smanjiti, čak možda prepoloviti. Naime, za kompletnu medicinsku oplodnju, stoji u ovogodišnjem proračunu, izdvojit će se svega 30 milijuna kuna. Elementarna matematika kombinirana s podacima iz godišnjih izvješća najvećih hrvatskih centara za humanu reprodukciju, pokazuje kako ova svota pokriva tek postupke koje su prijašnjih godina provela dva velika hrvatska centra. A humanom reprodukcijom u zemlji se bavi osam državnih klinika! Računica je sljedeća: prema odluci Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje iz prosinca prošle godine, jedan standardni stimulirani IVF postupak (in vitro fertilizacija) košta 15.500 kuna. Suma od 30 milijuna kuna dostatna je tako za 1.935 postupaka. U zagrebačkoj Petrovoj klinici, kako je navedeno na njezinoj internetskoj stranici, proteklih se godina godišnje obavljalo oko 800 ciklusa IVF-a. Sveučilišna klinika Vuk Vrhovac u svojem izvješću za 2007. iznosi kako je te godine imala oko tisuću postupaka izvantjelesne oplodnje te 280 odmrzavanja embrija i embriotransfera. Vidljivo je, dakle, da su ove dvije klinike godišnje obavljale više od 1.800 postupaka, što je svega stotinjak postupaka manje nego što će država platiti ove godine svim centrima i klinikama u Hrvatskoj. Samo Vuku Vrhovcu za održavanje istog broja postupaka MPO-a kao prije tri godine, bilo bi potrebno oko 15 milijuna kuna, što je polovica svote koju je država namijenila za kompletnu ovogodišnju medicinsku oplodnju u zemlji. Objašnjenja zašto je planirano tako malo sredstava, mogu li ona pokriti potrebe pacijenata, odnosno klinika te kako će i kada biti raspoređena, opetovano smo tražili od HZZO-a, ali odgovor nismo dobili. – Ovakva državna »štednja« na našem zdravlju sramotna je i besprizorna sama po sebi, ali sve je još i ružnije ako se sjetimo da je ministar Darko Milinović liječničku potporu Zakonu o medicinskoj oplodnji »kupio« najavama da će Vlada od sada puno izdašnije financirati humanu reprodukciju u Hrvatskoj, komentira jedna od pacijentica i članica inicijative Građani i građanke protiv MPO zakona, koja je željela ostati anonimna. Što o predviđenim financijama misle naši liječnici, stručnjaci za humanu reprodukciju, nismo uspjeli doznati jer je u njihovim krugovima i dalje na snazi »zavjet šutnje«, inauguriran još prošle godine nakon donošenja Zakona o medicinskoj oplodnji. U neslužbenim razgovorima neki su nam kazali da se zapravo ništa bitno nije promijenilo, kako su se i ove godine, kao i prijašnjih, prijavili na natječaj HZZO-a te da očekuju dovoljno sredstava za količinu postupaka koju su u svojoj prijavi naveli. O problemima s provedbom medicinske oplodnje u Hrvatskoj pod punim imenom i prezimenom više ne žele govoriti ni pacijenti. No, u neslužbenim razgovorima kažu kako već primjećuju da je u bolničkim čekaonicama puno manje žena. Bit će i gore, prognozira naša sugovornica, jer ako se 30 milijuna kuna ravnomjerno podijeli na svih osam klinika, svaka će ove godine moći obaviti oko 240 postupaka. To je 20-tak postupaka mjesečno ili 5-6 postupaka tjedno, a do sada se u najvećim centrima dnevno obavljalo dvadesetak tretmana, ističe članica inicijative Građani i građanke protiv MPO zakona.
Vesna ROLLER
Haller: Pacijenti će dobiti kvalitetnu uslugu Najskuplji dio IVF postupka čine lijekovi za hormonsku stimulaciju. Prema novoj regulativi, od početka ovoga mjeseca njih više ne prepisuju ginekolozi javnog zdravstva, nego ih pacijenticama daju bolnice koje obavljaju postupak. No, neke od klinika nisu još počele dijeliti ove lijekove jer očito nemaju novaca, kažu naše sugovornice iz inicijative Građani protiv MPO zakona. Među rijetkim »svijetlim« primjerima gdje žene sada dobivaju lijekove za hormonsku stimulaciju, jesu zagrebački Vuk Vrhovac i riječki KBC. – Republika Hrvatska u ovom trenutku ima određene kapacitete za medicinsku oplodnju, u kadrovskom i prostornom smislu te u pogledu opremljenosti. Mislim da će se za taj novac, 30 milijuna kuna, moći pružiti kvalitetna usluga pacijentima, kazao nam je profesor Herman Haller, ravnatelj KBC-a Rijeka i član Nacionalnog povjerenstva za medicinsku oplodnju.

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 21
28.2.2010 10:51:30   
Bebys
stavila sam tekst jer nekada vise NEMA na linku....
da strasno...nadam se da ce biti bolje...user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 22
28.2.2010 10:55:19   
tikica_69
Vinogradska je dobila 60 Menopura za cijeli mjesec user posted image
Toliko sam ih samo ja potrpala u sebe u jednom postupku.....
Znate sta....nece moci to jos dugo tako. Ili ce nekoga upucati pa ce se drugi ukakati i poceti razmisljati ili ce se zemlja napokon dici na noge, ali ne na nacin da netko vodi mase, vec da svatko pojedinacno djeluje.
Kika, jesi poslala koje prosvjedno pismo u vladu, na Ministarstvo zdravstva, drito Milinovicu......treba djelovati, ne naricati. Jedino tako cemo nesto napraviti. Ja bar jednom tjednom nekog tak operem. Mozda to taj ni ne procita, ali dio toga ipak dodje u javnost a i ja se osjecam bolje jer znam da sam bar pokusala.
Ja sam cak i Josipovicu pisala jucer u svezi te sraamote....bas me zanima hoce li ista odgovoriti.....

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 23
28.2.2010 11:02:03   
Bebys
zene drage A DA ZOVETE I SALJETE pisam i milinovicu i NOVINARIMA...mislim da mediji mogu puno vise buke napraviti .....user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 24
28.2.2010 13:02:06   
Leptir5
katastrofa! čemu ja plaćam dopunsko zdravstveno?! da imam para ne bi ni išla u bolnicu nego privatno,tko zna koliko će se ovdje u Splitu čekati na MPO a bitno da skupi aparati leže bez veze...
Država nam je u k.... u više pogleda!!!!!!!!!

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!