|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Nakon transfera
19.2.2010 16:04:51   
tikica_69
Eto, kako nas dosta ima koje smo u postupcima, mozemo ovdje zajedno skupljati iskustva kako se osjecamo nakon transfera.
Ja sam ovaj puta samo ocajno gladna cijeli dan i sasvim smirena user posted image
Cice su mi napete, ali to mi je uvijek tako od Utrogestana.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Nakon transfera
20.2.2010 17:57:39   
Bebys
tiks nesto nema ovdi cura...na temi...nisi valjda jedina..user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 2
20.2.2010 19:01:12   
CallamityJane
tiki mislim da za taj tvoj Utrogestan bilo puno zainterosavanih cura samo iz estetskih razloga user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 3
20.2.2010 19:34:48   
tikica_69
Polako....ima ih dosta sto ovih dana krecu u postupke, da vidis kako ce ova tema biti TOP za koji dan user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 4
20.2.2010 20:12:30   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Ja sam ovaj puta samo ocajno gladna cijeli dan

to se ti odmah pripremaš da hraniš dvojčekeuser posted image user posted image
samo ti jedi i uživaj.
hrana(meni slatko)ćini puno za (moje)stanje duše

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 5
21.2.2010 12:51:28   
tikica_69
Cure, molim ako je koja imala ovakav slucaj nakon transfera....
Danas je 6. dan nakon punkcije, 3. dan nakon transfera. U 8 ujutro sam se probudila jer mi se piskilo. Odem na wc, vratim se u krevet i razmisljam kako moram staviti Utrogestane. Odjednom, doslovce u sekundi, pocinje bol ista kao pred mengu samo bar duplo intenzivnija. Uspijem se leci na ledja i staviti Utrice. Bol traje i traje i traje. Ja se bojim pomaknuti da se slucajno ne pojaca i ne usudim se uopce muza zazvati. Nakon 10-ak minuta prekid. Ali na isti nacin kako je i pocelo - u sekundi. Kao da je netko instalirao odredjenu kolicinu boli u mene u sekundi i u sekundi je reinstalirao. Ne krvarim, od tada me bas nista ne boli, osjecam se odlicno, cak me ni cice vise ne bole i nisu jako napete kao poslije punkcije.
Pada li ikome na pamet sto je to bilo ili sto bi moglo biti? user posted image
Cure na Rodi me uvjeravaju da je implatancija, no meni se to cini rano, a ne sjecam se da sam imala takvih bolova kad sam prirodno ostala trudna...

U iscekivanju.......

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
21.2.2010 15:57:03   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 7
21.2.2010 16:13:07   
malizia
tiks tiks to je implantacija, i kod mene je bila jako rano, ista bol kao i tebiuser posted image , evo ja našla di sam zapisala, z.m 08.06, a implantacija se desila 19.06, e sada ne znam kojeg dana su odnosi bili, ali ja mislim 14.06 ili čak 16 što bi značilo 3-5 dana nakon odnosa se desila implantacija. jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
21.2.2010 16:18:52   
Krky
Tiki, ja sam imala takve iznenadne bolove kad sam ostala trudna s Noom, iako je bilo prirodno začeče. Najčešće je počelo iz čista mira, ničim izazvano, i najčešće u lijevom jajniku. Bol je bila toliko prodorna da sam se nekad presavila od bolova. Mislila sam da je janik u propadanju i da se nešto gadno dešava jer mi se to nije dešavalo u prošle 3 trudnoće. Ti bolovi čak nisu bili ni redoviti, ali ne sjećam se koliko su trajali, ali par dana sigurno, možda i više. Nisam prepoznala trudnoću jer sam iste takve simptome imala kad su mi jajnici bili policistični, user posted image izostala, a test mi je pokazao blijedouser posted image . Ovaj put je bio mali Noa. Nadam se, iskreno da i tebe tako Laura priprema na svoje postojanje

MAMA SA 6 ******

Neposredna veza do poruke: 9
21.2.2010 17:17:13   
mala pcelica
sjecam se da sam imala jednom jak bol iz desnog jajnika koji se sirio prema maternici,na samom pocetku trudnoce ,tj.kad jos nisam ni znala da sam trudna...poslje mi je dr rekao da je oplodjeno iz desnog jajnika i pretpostavljam da je to onda bilo to....što i tebi naravno želim user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 10
21.2.2010 17:54:13   
tikica_69
Hvala cure.....no nekako mi se to cini SF da to tako intezivno osjecam u maternici user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 11
21.2.2010 18:47:04   
zaba
ja osjećam hrpu leptirića,bol je nestala

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

Neposredna veza do poruke: 12
21.2.2010 23:41:42   
Kika83
Napisala sam ti na Rodi kako je meni bilo, nadam se da je kod tebe to ipak implantacija

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 13
22.2.2010 8:12:11   
Joanna
Dajte mi recite što bi to bilo? Prošli ponedjeljak je bio transfer i sve do danas je moja šogorica imala temperaturu 37.2 a danas joj je pala na 36,7.

Sad misle da se nije primilouser posted image user posted image user posted image   i da će dobiti user posted image       

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 14
22.2.2010 8:16:44   
Lady3
držim vam figeeeeeeeeeeeeeeee,ajmooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joanna ne mora biti,smiri se,možda je ipakuser posted image user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Joanna)
Neposredna veza do poruke: 15
22.2.2010 8:37:07   
neron
e tikice prvo nek ti je sa srecom. nemoj mene slusati al mi je logicno da implantacija ranije nastupi jer predpostavljam da jajna celija ne putuje toliko dugo kao prirodnim putem. moje laicko misljenje je da oni nju vracaju direktno u matericu a ne u jajovod gdje se prirodno oplodi . tako da mi je nekako logicno da ora ranijese zakaciti tj. da nema dugog puta..
ma samo opusteno vidjeces da se vec zakacilo.

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 16
22.2.2010 9:37:07   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: Kika83

Napisala sam ti na Rodi kako je meni bilo, nadam se da je kod tebe to ipak implantacija

meni je u ovih 13 postupaka to prvo iskustvo te vrste user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 17
22.2.2010 9:39:52   
Joanna

IZVORNA PORUKA: Joanna

Dajte mi recite što bi to bilo? Prošli ponedjeljak je bio transfer i sve do danas je moja šogorica imala temperaturu 37.2 a danas joj je pala na 36,7.

Sad misle da se nije primilouser posted image user posted image user posted image   i da će dobiti user posted image       

Tikice dal znaš šta bi to bilo sa temperaturom?

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

(Odgovor članu Joanna)
Neposredna veza do poruke: 18
22.2.2010 9:40:47   
tikica_69
A jel prima Utrogestan ili Dabroston i koji joj je dan ciklusa?

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Joanna)
Neposredna veza do poruke: 19
22.2.2010 9:43:07   
Joanna
Prima utrogestan i 12 dan ciklusa.

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

Neposredna veza do poruke: 20
22.2.2010 9:43:48   
novamama

IZVORNA PORUKA: tikica_69

IZVORNA PORUKA: Kika83

meni je u ovih 13 postupaka to prvo iskustvo te vrste user posted image

ja mislim da su se to malci ulovili čvrstouser posted image user posted image

moja frendica je imala postupak u ljubljani, ugl., nije mogla na wc sama, nego uz maminu pomoć, nakon implantacijeuser posted image trajalo je jedno 7 dana....

tebi želim isto, kažu da treba bolituser posted image

Ča je život vengo fantažija....

Neposredna veza do poruke: 21
22.2.2010 9:46:24   
Joanna
Sad mi je napisal brat da je 12 dan nakon ovulacije a 26 nakon menge.

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

(Odgovor članu Joanna)
Neposredna veza do poruke: 22
22.2.2010 9:49:00   
tikica_69
Na Utrogestanu neka ne osluskuje simptome jer on izaziva svakojake nuspojave od mucnine, nadutosti (veceg trbuscica), oscilacije u temperaturi, nervoze, kronicnog umora - sto sve mogu biti i simptomi trudnoce. Nek samo bude smirena jos tih para dana i krv ili testic ce pokazati svoje.
Ja sam vec odavno naucila da ne treba osluskivati simptome jer se ponavljaju user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Joanna)
Neposredna veza do poruke: 23
22.2.2010 9:51:39   
Joanna
Hvala Tikice! Evo poslala sam mu poruku. U srijedu će vaditi krv pa će vidjeti. Nadam se da će se primiti i njoj i tebi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

Neposredna veza do poruke: 24
22.2.2010 9:52:03   
FIONA
Tiki...to je to...mene je probolo i išla sukrvica i rekla doktorica da je ugnježđivanje...samo kaj se meni sukrvica malo jača ponovila nakon negdje petog prema šestom tjednu trudnoće i onda sam obzirom da sam ja debelo povračala sa skoro sedam kila manje hospitalizirana...al su mene cice od utrogestana bolile non stop...dobro ja sam ipak prirodnim putem ostala trudna i organizam drugačiji...tak da se nadam da je to mal Laurica...i njezina zivahna sestra blizankauser posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!