|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kada po drugu bebu?
11.2.2010 14:04:37   
evanda
Meni ginić koji je radio zadnji UZV, rekao taj put: "Sad odmah na drugo!"....valjda zbog godina

(Odgovor članu martina87)
Neposredna veza do poruke: 26
11.2.2010 14:19:05   
ama
sto se tice carskog neznam jer ga nisam imala na srecu,al znam osobu koja je nakon prve bebe koja je imala 14mj ostala trudna sa drugom i tacno 2godine razlika a prvi porod joj je bio carski drugi normalan,sto se tice kila ja sam makla tocno 20 za nepunih 10mj bez ikakve dijete dojila sam normalno sve nisam imala niciju pomoc pa mozda zbog tog su pali tako brzo,sto se tice mucnine svaka trudnoca je za sebe i kad znas da moras nesto onda to sigurno ide lakse a uz to kazes zivis sa svojima pa vec imas pomoc ako ti trebadne oko prve bebe....kod mene nece isto bit velika razlika manje od 2god i nadam se i za koji dan kad dodje druga beba da cu stizat nije me strah user posted image

(Odgovor članu martina87)
Neposredna veza do poruke: 27
11.2.2010 14:21:12   
Bebys
vidim da u hr. preporucaju dvije godine....ja sam imala carski i rekla mi je za drugu bebu moze iza godine dana....pa onda neznam valjda najbolje cekati bar jednu godinu

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 28
12.2.2010 8:18:43   
Joanna

IZVORNA PORUKA: Bebys

vidim da u hr. preporucaju dvije godine....ja sam imala carski i rekla mi je za drugu bebu moze iza godine dana....pa onda neznam valjda najbolje cekati bar jednu godinu

I ja sam mislila da treba dvije godine al je meni moj ginekolog rekao da je dovoljna godina dana. E sad on nije rođeni Hrvat nego Marokanac ili tak nešto pa možda gleda drugačije na to sve. Ne znam!
Mislim da ću za par mjeseci pokušavati pa kad uspije super!user posted image

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 29
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Koje vam se više sviđa :) ?
endless

Koje vam se više sviđa :) ?

Mario (15%)

Gabriel (43%)

Hrvoje (9%)

Petar (33%)

Broj svih glasova: 176

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!