|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kilaza
10.2.2010 10:05:12   
ninolina
dali netko zna koliko puta dnevno se bebi od 4 mjeseca smije dati kasica baby love .neznam dal beba mora imati određen broj bocica mljeka dnevno ili ne. s obzirom da mi ga kasica bolje zasiti

sad dok ti je na početku najbolje ti je davati onako ujutro zbog reakcija. Znači napravi neki razmak ako ti papa bocu u 8 i onda opet oko 11 stavi mu kašicu u 10 a bocu u 12 nakon dva tjedna uvedi dva obroka. Jutarnji i popodnevni. Znači ako bocu jede u 12  opet  u 3 onda mu daj kašicu oko 5 bar sam ja tako i nama je najbolje odgovaralo

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu maminkica)
Neposredna veza do poruke: 26
   [Obrisani korisnik]
10.2.2010 10:06:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 27
10.2.2010 10:08:17   
ninolina
Tako smo i mi kada smo počeli sa nadohranom.
meni je tak nekak bilo najlakše dok se ne navikne, neki kreču s nočnom kašicom i obrokom mene je bilo strah, sve novo sam im uvodila ujutro i postepeno povečavala obroke

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 28
8.3.2010 14:50:12   
Sagem
IZVORNA PORUKA: barbale

dali netko zna koliko puta dnevno se bebi od 4 mjeseca smije dati kasica baby love .neznam dal beba mora imati određen broj bocica mljeka dnevno ili ne. s obzirom da mi ga kasica bolje zasiti
user posted image

Kakva je to kašica? Moja pedijatrica je nama rekla da ništa dok ne navrši 5 mj a tad tek može voćne sokiće i to nakon drugog jutarnjeg obroka i to oko 11h. Možda sam ja nju krivo skužila?
Ja dajem 5 bočica na dan ,svaka 4h. Bar tako nama piše na kutiji Hipovog mlijeka. S time da on meni ne jede od 22h do 7h.

(Odgovor članu barbale)
Neposredna veza do poruke: 29
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!