|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 [6] 7   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: testić
5.4.2010 22:27:17   
mariola
Nino i vlatka, nadam se da ste obeuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 126
6.4.2010 9:05:18   
Gianna
user posted image user posted image hvala ti, a što se tiće user posted image i moje su bile dolazile točno ne 28-29 dana, zadnju sam trebala dobiti 16.03. testić napravila 18.03. i bio je user posted image .. Ja sam kupila onaj Prima stick koji možeš koristiiti u bilo koje doba dana... Kako god želim i tebi da što prije vidiš toliko željeni user posted image !!!

IZVORNA PORUKA: vlatkam

Ovo Giannino "igra skrivaca " mi se bas svida. user posted image Meni kasni. Trebala sam dobiti na Uskrs, bas .4.4. Inace mi je ciklus redovan u sat. Jutros sam napravila test, nadala se ali nista user posted image Vrti mi se u glavi, mucno mi je da sam jedva prezivjela uskrsne posjete i goscenje. Trudili smo se i bili aktivni cijeli ciklus jer jako zelimo bebu ali INTIM plus kaze da nisam trudna. Kaze da je pouzdan 99%. Kome vjerovati? Mucnini, vrtoglavici ili testu?! user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu vlatkam)
Neposredna veza do poruke: 127
6.4.2010 10:16:04   
ninolina
eto kod mene kasni i daljeuser posted image
vidjet ću popodne dal idem doktoru pa javim...
a ja sam trebala dobiti oko 1.4 iako mi je stalno bilo dan dva prije ili dan dva kasnije...i intimo isto pokazao da nema trudnoće i drugi test ujutro ali mislim da je bilo prerano za test...bar da prođe tjedan dana od očekivane user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 128
   [Obrisani korisnik]
6.4.2010 10:18:00   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 129
6.4.2010 10:21:35   
nancy
ninolina drzim fige za bebicu user posted image

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 130
6.4.2010 10:21:46   
lidac0605
Kupi Gravignost,meni je taj uvijek pokazal odma trudnoću i to u bilo koje doba dana..najjeftiniji je,al ja jako pouzdan-i dr. mu vjeruju...i držim fige za +user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 131
6.4.2010 10:24:26   
maja
user posted image  ninolina, i ajde po test user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 132
6.4.2010 10:25:37   
ninolina
Kupi Gravignost,meni je taj uvijek pokazal odma trudnoću i to u bilo koje doba dana..najjeftiniji je,al ja jako pouzdan-i dr. mu vjeruju...i držim fige za +user posted image

baš sam taj uzela za jutarnji urin ali -
ma brijem da je bilo prerano za test...radili smo 23.3 na bebici tako da mi je test nekako rano bilo za napraviti...ma vidjet čemo...

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 133
6.4.2010 10:28:55   
lidac0605
Al sad bi ga onda već mogla ponovo popi....,danas ti je 14 dana od tad-sad bi već pokazo sigurno...ja sam ga u ovoj trudnoći radila 29.dan ciklusa i bio je deeeeeeeeebeli plus...Ajd pišat još jednom user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 134
6.4.2010 10:30:34   
ninolina
he he....ma mislim da ću sad prije posjetiti doktora jer da je opet - poludila biuser posted image

Neposredna veza do poruke: 135
6.4.2010 10:32:43   
BUMBIKA
user posted image za +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 136
6.4.2010 10:43:15   
sig

Jooooooooooj Ninolina suosjećam sa tobom.... mi smo 9 mj radili na ovoj trudnoći i svaki put mi je kasnila 2-3 dana, a prije u dan točna... i svaki dan sam piškila... i zadnji put sam rekla neću bacati toliko novaca... jednsotavno ću pričekati da priođe 10 dana i onda napraviti test i test je bio + tako da... pričekaj još koji dan... treba i njemu da se ulovi user posted image user posted image user posted image
Sretno!! Želim ti lijepu i školsku user posted image

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 137
6.4.2010 12:37:29   
zara13
user posted image za +

(Odgovor članu sig)
Neposredna veza do poruke: 138
6.4.2010 12:47:58   
Anoniman
ninolina, trči doktoru, hoćemo znat rezultate!!! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zara13)
  Neposredna veza do poruke: 139
6.4.2010 14:04:01   
Ellenora
IZVORNA PORUKA: Mariachi

ninolina, trči doktoru, hoćemo znat rezultate!!! user posted image user posted image user posted image

brzo do doktorauser posted image

"...I bice da zivot pise price
da mi je ko reka
ja mu ne bi virova
da bices sve sto tribam

Cuvan te jubavi mala
cujem dok dises i kad nisi tu..."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 140
6.4.2010 21:47:39   
ninolina
radila poniovo test i opet ništa...e sad više ni najmanje ne očekujem da sam trudna...nakon tri testa  bilo bi stvarno pravo čudo...naručila sam se u petak kod dok pa čemo vidjeti...nadam se da nije ništa lošeuser posted image

(Odgovor članu Ellenora)
Neposredna veza do poruke: 141
6.4.2010 21:50:53   
pepeljuga
nije draga nista lose sigurno,mozda ti se samo malo nesto poremetilouser posted image user posted image user posted image
znas da je tako i meni misec prije a nikad ne kasniuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 142
6.4.2010 21:55:34   
gljiva
user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 143
6.4.2010 21:55:54   
ninolina
baš sam te se sjetila...ma luda sam nikakve naznake da će doći....više neznam ni izračunati kad sam trebala dobitiuser posted image ...pukla sam totalno...

Neposredna veza do poruke: 144
6.4.2010 21:57:36   
Ninaa
O a ja tek sad skužila da si i ti na temi plusić, možda je ipak user posted image  želim ti od srca!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 145
6.4.2010 21:58:31   
pepeljuga
ajme ma znam da te izluđuje,a kad ti je tocno dosla prosla,mozda si nesto krivo i izracunala.....user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 146
6.4.2010 21:59:18   
ninolina
ma prošla je bila 2.3

Neposredna veza do poruke: 147
6.4.2010 22:02:00   
pepeljuga
definitivno je do sad tribala dociuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja se nadam da je ipak jedan veliki plususer posted image
probaj se jos malo strpit do petka i misli pozitivnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 148
6.4.2010 22:03:28   
ninolina
ma trebala je doći...koliko je tebi kasnila??? Ma do petka ću izdržati više me brine ta neizvjesnost... aaaaaaaaaaa poludila samuser posted image

Neposredna veza do poruke: 149
6.4.2010 22:05:02   
e_l_p_i
IZVORNA PORUKA: ninolina

ma prošla je bila 2.3

Ninolinice - držim ti palčeve za user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 5 [6] 7   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 [6] 7   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

muz i njegove prijateljice?
jagodicabobica

da li vam je ok da vas muz ima prijateljicu /zensko drustvo i da dovodi prijateljicu u vas dom kada vi niste tu?

da (16%)

ne (76%)

odgovor (8%)

Broj svih glasova: 142

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!