Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: stitnjaca hipotireoza hashimoto 13.1.2010 18:16:12
|
|
|
|
CallamityJane
|
ja se u ovo ne razumijem, nadam se da ce se vec naci neko
|
|
|
|
|
RE: stitnjaca hipotireoza hashimoto 13.1.2010 18:20:28
|
|
|
|
Bebys
|
MOJA MAMA IDE UVIJEK NA KONT. kod DOCtora. tako i ti
< Poruku je uredio Bebys -- 13.1.2010 18:21:25 >
|
|
|
|
|
RE: stitnjaca hipotireoza hashimoto 13.1.2010 19:34:16
|
|
|
|
barby
|
ja imam hipo vec 15 god.moguce da ti stitinjaca djeluje na zacece.kao i meni vjerojatno...ovako najbolje ti je da pijes i dalje od 100 euthyrox i da cekas dok ne ides kod dr.sa hormonima se nije za igrat i na svoju ruku snizivat ili povecavat dozu... a sta se tice nalaza T3 ti je malo snizen,nista strasno..TSH u edu,a T4 si nesto krivo morala ocitat krive vrijednosti su...
17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA ostala trudna između postupka prirodno:) 22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:( 2007-missed abortion:( JA-hipotireoza sekundarna amenoreja MM-oligoasthenozoospermia varikokel
|
|
|
|
|
RE: stitnjaca hipotireoza hashimoto 13.1.2010 21:15:48
|
|
|
|
anastasija0702
|
sve sam vrijednosti točno očitala i u granicama su referentnih vrijednosti. prema tvom mišljenju da li ovo naginje prema hipertireozi tj misliš li da ima šanse da mi smanji dozu? pitam jer idem kod jednog bioenergičara ja i muž koji ima loše nalaze sperme i svaki dan nam radi tretmane ne daljnu. prestala sam osiječati gušenje a on mi tvrdi da odem dr da mi smanji dozu. misliš da će mi smanjiti tj da mi je štitnjača počela što sama raditi??
|
|
|
|
|
RE: stitnjaca hipotireoza hashimoto 13.1.2010 22:20:30
|
|
|
|
barby
|
IZVORNA PORUKA: anastasija0702 sve sam vrijednosti točno očitala i u granicama su referentnih vrijednosti. prema tvom mišljenju da li ovo naginje prema hipertireozi tj misliš li da ima šanse da mi smanji dozu? pitam jer idem kod jednog bioenergičara ja i muž koji ima loše nalaze sperme i svaki dan nam radi tretmane ne daljnu. prestala sam osiječati gušenje a on mi tvrdi da odem dr da mi smanji dozu. misliš da će mi smanjiti tj da mi je štitnjača počela što sama raditi?? sorry dobro si ocitala,sad vidim.ja obicno vadim FT4 i FT3 a ne T4 i T3 pa me to malo zbunilo.jel je za FT4 vrijednost 10-25 a za T4 je58-161.znaci dobar ti je. i moj muz ima los spermiogram,ja sma bila nedavno kod bioenerg.koji mi je rekao da mi lijekovi ne trebaju da on to sa 1,2 tretmana moze rijesit.ali ja naravno nisam pustila lijekove jel bi to bio sok za moje hormone.pogotovo sad kad planiram trudnocu a za trudnocu je vrlo vazno uzimat redovito euthyrox ili drugi lijek koji lijecnik prepise jel u protivnom mozr doc do spontanog do nerazvijanja ploda ili pak do debilizma dijeteta.tako da cu ja i dalje pit lijek,redovito kontrolirat ko i do sad hormone i to je to..ja bi na tvom mjestu se posavjetovala sa endokrinologom.
17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA ostala trudna između postupka prirodno:) 22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:( 2007-missed abortion:( JA-hipotireoza sekundarna amenoreja MM-oligoasthenozoospermia varikokel
|
|
|
|
|
RE: stitnjaca hipotireoza hashimoto 13.1.2010 22:58:17
|
|
|
|
evanda
|
ajd polako za početak.... odaberi dr, a ne da ideš kod njih šesnaest....
|
|
|
|
|
RE: stitnjaca hipotireoza hashimoto 14.1.2010 13:19:01
|
|
|
|
anastasija0702
|
imam ja svog dr samo do pon ne radi, tako da ću u pon ići. danas sam 75 mg popila pa ću tako jedan dan 75 jedan 100. mislim da mi je prevelika doza. počela sam osijećati lupanje srca to može biti od štitnjače. mi isto idemo bioenergičaru ali ja ne prekidam lijekove. nemoj vjerovati u to da ti je to u 1-2 puta riješeno. mi već više od 10 tretmana smo obavili. bolje mi je i opseg mi se štitnjače smanjio tj vrata ali treba vremena da se i doza tab smanji i hormoni da se uravnoteže.
|
|
|
|
|
RE: stitnjaca hipotireoza hashimoto 14.1.2010 14:02:51
|
|
|
|
anastasija0702
|
barby, možeš mi se javiti na pp ako hoćeš da se dopisujemo. pitam jer vidim da smo u sličnoj situaciji pa da usporedimo kako nam ide. moj muž ima astenoteratozoospermiju. nikad nismo ni postigli trudnoću, šalju nas na umjetnu na što ja ne želim ići. sad smo na tim tretmanima svaki dan na daljinu kod jednog bioenergetičara. čini se da pomaže.
|
|
|
|
|
RE: stitnjaca hipotireoza hashimoto 15.1.2010 12:35:10
|
|
|
|
barby
|
IZVORNA PORUKA: anastasija0702 barby, možeš mi se javiti na pp ako hoćeš da se dopisujemo. pitam jer vidim da smo u sličnoj situaciji pa da usporedimo kako nam ide. moj muž ima astenoteratozoospermiju. nikad nismo ni postigli trudnoću, šalju nas na umjetnu na što ja ne želim ići. sad smo na tim tretmanima svaki dan na daljinu kod jednog bioenergetičara. čini se da pomaže. zasto ne zelis na MPO ici? mislis da ti tretmani pomazu?u cemu,kako?ja sam cula da ti na daljinu nisu bas dobri...
|
|
|
|
|
RE: stitnjaca hipotireoza hashimoto 15.1.2010 12:42:42
|
|
|
|
tikica_69
|
Vase dijagnoze su takve da cete tesko ostvariti prirodnu trudnocu. Nemam nista protiv alternative (i sama je primjenjujem kao pripomoc), ali uz takav nacin lijecenja ipak bi se okrenula i pravoj medicini u tvom slucaju. Kod muskih spermiogram varira i ovisi o dosta prirodnih cimbenika te neki vitamini mogu pomoci ali i nuzno ne moraju i spermiogram je vrlo tesko popraviti. No tvoja dijagnoza zahtjeva medicinsku pomoc i dobru lijecnicku terapiju....samo alternativa nece pomoci.
|
|
|
RE: stitnjaca hipotireoza hashimoto 15.1.2010 13:37:42
|
|
|
|
barby
|
slazem se i ja....mislim da se ipak treba prepustit doktorima,jel ove stvari su ozbiljne i mislim da sama alternativa nebi pomogla...
|
|
|
|
|
RE: stitnjaca hipotireoza hashimoto 15.1.2010 15:52:34
|
|
|
|
anastasija0702
|
pa pijem ja tab za štitnjaču ali otkad mi to radi taj čovjek više je i ne osijećam. nema gušenja, mogu gutati. vidit ćemo hoće li mi smanjiti dozu. ne želim ići na mpo bar ne dok ne probam na bilo koji način ostvariti prirodnu trudnoću. cilj mi je naći način da ozdravi a ne da idem na mpo jer bi htjela puno djece. mpo ne riješava uzrok bolesti a ako oću 3-4 djece što ću cijeli život ići na mpo?? znam da je to dobro ali želim probati sve prije toga. osim toga imam tek 24 godine. imam još dovoljno vremena da isprobam sve. ja ne znam za tog tvog bioenergičara ali ja osijećam da nam pomaže barem meni za štitnjaču. javit ću vam ako uspijem ostvariti trudnoću putem toga u ovom ciklusu ili sljedećem. nisu ni svi bioenergičari jednaki.
|
|
|
|
|
RE: stitnjaca hipotireoza hashimoto 15.1.2010 15:54:48
|
|
|
|
anastasija0702
|
ima li tko daima pozitivna iskustva sa bioenergetičarima? je li kome to pomoglo?? nek se javi.
|
|
|
|
|
RE: stitnjaca hipotireoza hashimoto 15.1.2010 15:59:18
|
|
|
|
barby
|
dobro ti si mlada jos,ali kad ti doje vec blizu 30te stisne te,vjeruj mi...svi oko tebe guraju kolica,vode za rucicu dijete a ti nista...svaki dan se sa tim susrecem i sve vise me to ubija..nije ni meni drago niti sam sva sretna sta moram na MPO kao ni mnoge cure tu ali kad vidis da nemas izlaza i drugog nacina jednostavno se odlucis...
|
|
|
|
|
RE: stitnjaca hipotireoza hashimoto 15.1.2010 17:28:51
|
|
|
|
tikica_69
|
mlada si, imas vremena - sretno!
|
|
|
RE: stitnjaca hipotireoza hashimoto 16.1.2010 8:38:26
|
|
|
|
ima nas još
|
Pozdrav svim curama..držim vam svima palčeve i još uvijek sam tu s vama, redovito čitam što se dešava na raji... Draga anastazija, mislim da sam ja jednom načela ovu temu o hashimotu i zatrudnjivanju..Ja sam zatrudnila kada mi je TSH pao na 2, što mi je i rekao jedan od doktora, da je najbolje za trudnoću kada je TSH između 1,5 i 2...I ne znam kako ti doktor nije rekao, ali kada imaš hashimoto, imaš ga za cili život ..to što su ti se hormoni sredili ne znači da trebaš smanjiti terapiju ili više uopće ne uzimati..I za trudnoću je najopasnija niska razina hormona T3 i T4, ti se hormoni u trudnoći povisuju i kod zdravih žena...Ja svakih mjesec dana kontroliram hormone (iako su mi sada u granicama normale), ali to nikako ne znači da trebam smanjiti ili prestati uzimati terapiju..Puno pozdrava i SRETNOOO!!!!
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!