|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li jantarna ogrlica pomaže?
16.12.2009 13:57:50   
lueman

skoro svaka ljekarna ih ima

[/quote]

ja svojima kupila u free shopu, davnooooo

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 26
16.12.2009 13:58:58   
Bebys
ma joj ovdi kad tak sta pitam sam blenu u mene ko u tele vec jesam za zube pitala i guzu pa mi dala za skidanje temp. i kremu jednu za guzu kaze mi to svi ovdje koristimo drugo nemamo a ustavari su kreteni jer necu uvoziti tudje samo ono sto oni proizvedu...tak da vec znam sta ce mi reci za to...
IZVORNA PORUKA: lueman

IZVORNA PORUKA: Bebys

hhhhaaaaaalllllllooooooo di ste pomozite mi gdje je ima za kupiti koje trgovine...

pa što ne prošetaš po svom gradu sigurno ima i tamo. pa nečeš valjda da ti se šalje iz hr a tam sigurno ima negdi neki dućkas ili pitaj u dućanima s nakitom, zlatarnamauser posted image

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 27
16.12.2009 14:04:28   
lueman
gle njihov pristup lječenju je po meni ok. trude se prvenstveno prirodnim lijekovim borit protiv bolest. jer iz iskustva znam kad sam putovala u švedsku i ponjela sam sa sobom bočicu summameda da mi je carinik ljubazno to oduzel , a kad sam ga pitala kaj budem s klincem ako se razboli rekel mi je da budem sigurno pronašla neki lijek po preporuci ljekarnika da mu dam. i bil je čovjek u pravu. a pošto je jantar prirodni ja vjerujem da čak i u švedskoj znaju za njegauser posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 28
16.12.2009 14:10:20   
Bebys

IZVORNA PORUKA: lueman

gle njihov pristup lječenju je po meni ok. trude se prvenstveno prirodnim lijekovim borit protiv bolest. jer iz iskustva znam kad sam putovala u švedsku i ponjela sam sa sobom bočicu summameda da mi je carinik ljubazno to oduzel , a kad sam ga pitala kaj budem s klincem ako se razboli rekel mi je da budem sigurno pronašla neki lijek po preporuci ljekarnika da mu dam. i bil je čovjek u pravu. a pošto je jantar prirodni ja vjerujem da čak i u švedskoj znaju za njegauser posted image user posted image user posted image

e ja sam luda slavonka ja bi ga ZADAVILA...nesmije ti to uduzeti jo je neki ludjak...ja bi ga prijavila...ali ti nisi ja...
a sto se tice njih da u pravu si...
ali evo ti jedan primjer samo...
da nije moje mame i rr moja curica bi jos uvijek imala crvenu guzu....jer mi je poslala sudo kremu koja joj je jedino pomogla a bila sam si sama i iz njemacke uzela nesto pa nista nije vredilo samo sudo krema...fala bogu da imam mamu i sudo kremu i rr.
oni su jako specijalni ljudi...svedjani...nisam srela takve jos a zivila sam u frncuskoj, njamckoj .....

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 29
16.12.2009 14:12:36   
Bebys
usput ja sam preko granice nosila bocice meda i sumameda...i svasta SVE STO IMA ETIKETU...nesmije ti oduzeti samo nesmijes imati na tone jer onda smatraju da svercas s time... hocu reci mora biti kupito u trgovini ne privatna proizvodnja.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 30
16.12.2009 14:54:09   
lueman
mislim da za nošenje lijekova trebaš imati potvrdu liječnika, a mi ju nismo imali, i mislim da je čovjek vrlo ispravno postupil i ne bih ga prijavilauser posted image user posted image sve kaj se unosi u neku zemlju podliježe carinskom nadzoru tak da on sigurno ima pravo to oduzeti ako nije lijek koji se koristi, a mi smo ga nosili preventivnouser posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 31
16.12.2009 15:11:03   
uciteljica
U manjim gradovima nema ju ih u svakoj ljekarni, već ih moraju posebno naručiti (slučaj u D. Resi).
Mi ju imamo i koristimo. Pomaže nam.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 32
22.12.2009 11:27:59   
zlato_tatino
ja svojoj narucila sa neta,lako je naci stranicu,...nosi vec sad ne moze skoditiima skoro 4 mjeseca pa ako krenu o.k. ako ne opet dobro jer kazu da smanjuje slinjenje pa cemo vidjeti...

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 33
22.12.2009 18:09:51   
mala pcelica
i jasam maji stavila prije par dana,al bas i ne vidim neki učinak user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu zlato_tatino)
Neposredna veza do poruke: 34
22.12.2009 18:54:49   
kitty
nama je pomoglauser posted image
stavila sam mu je kad su mu poceli izlazit gornji zubi i bio je puno mirniji s njom

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 35
29.1.2010 17:37:11   
mirjana.u
Ja sam u srijedu preko neta naručila ogrlicu i već je danas stigla, sad smo je stavili i vidjet ćemo hoće li pomoći, nadam se da hoće.

Jednostavni ljudi su sagradili Noinu Arku, a stručnjaci Titanic!

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 36
29.1.2010 17:41:06   
elina
Kupila sam ogrlicu jos dok je imala dva mj.i razgovaram s svecenikom i on mi kaze da ne preporucuje nosenje ogrlice jer se svakojake "stvari" na nju mogu baciti...pa sam odustala od nje,a i kao katolici je nebi tribali nositi...

(Odgovor članu mirjana.u)
Neposredna veza do poruke: 37
29.1.2010 17:46:15   
mirjana.u
Baš ću i ja pitati svog župnika što misli o tome. 

Jednostavni ljudi su sagradili Noinu Arku, a stručnjaci Titanic!

(Odgovor članu elina)
Neposredna veza do poruke: 38
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!