Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Do trudnoće u 2 mjeseca 2.12.2009 12:21:18
|
|
|
|
tikica_69
|
Na nesrecu mi vecinom imamo dijagnoze a ne neobjasnjivu neplodnost....
|
|
|
RE: Do trudnoće u 2 mjeseca 2.12.2009 12:26:50
|
|
|
|
Leptir5
|
A nisam ni ja ništa sretnija sa svojom dijagnozom,već 2 god ništa a nema problema! Ne znam šta je gore. Ne možeš se ni borit sa problemom kada ga ne poznaješ. Ne znam dal se isplati kupiti knjigu,40 dolara,još troškovi,nisam nikada naručivala nešto iz inozemstva,koliko inače dođu troškovi za nešto iz Amerke jel znaš?
|
|
|
|
|
RE: Do trudnoće u 2 mjeseca 2.12.2009 12:29:09
|
|
|
|
tikica_69
|
Mislim da nije puno....mene ove trakice kad narucujem iz Canade, shipping dodje 1 dolar....a vjerojatno ti i pise na stranicama kad narucujes. Da, idiopatska neplodnost je valjda najgora - sve ok a nejde
|
|
|
RE: Do trudnoće u 2 mjeseca 2.12.2009 13:20:40
|
|
|
|
zaba
|
to je knjiga za mene,već sam ju odavno trebala pročitati
|
|
|
RE: Do trudnoće u 2 mjeseca 21.1.2010 21:35:55
|
|
|
|
tikica_69
|
Holistički pristup zdravlju podrazumijeva da se svaki dio tijela promatra u sklopu cjeline, a cjelina je više od zbroja pojedinih dijelova. Budući da su svi organi i svi tjelesni sustavi međusobno povezani, ne možemo mijenjati jedan dio, a da ne utječemo i ne mijenjamo cjelinu. To znači da uzrok teškoća može biti daleko od mjesta na kojem se javljaju simptomi (ali i ne mora). Knjiga je najavljena kao takav pristup a izrazito se protive vantjelesnoj oplodnji. E da je to tako lako, autorica bi bila multimilijarder i vise ne bi bilo neplodnih na kugli zemaljskoj.
|
|
|
RE: Do trudnoće u 2 mjeseca 22.1.2010 18:11:23
|
|
|
|
Leptir5
|
nisam to znala da se protive vantjelesnoj oplodnji,al si kupila knjigu? možeš slobodno maknuti ovu temu,a i to možda je uzrok nešto drugo samo će mi staviti bubu u uho da možda imam nedajbože tumor ili rak nečega...
|
|
|
RE: Do trudnoće u 2 mjeseca 22.1.2010 18:18:12
|
|
|
|
tikica_69
|
Nema potrebe micati temu, na PDF Zatrudnjivanje je, sto podrazumijeva svaki nacin na koji se trudnoca moze ostvariti Ima je moja poznanica. Knjiga nas uvjerava da imamo problema sa zacecem jer imamo neki drugi zdravstveni problem tipa bubrezni kamenac, losu krvnu sliku, usporen metabolizam i navodno kad rijesis te zdravstvene tegobe (koje naravno moras sam otkriti), oni garantraju zacece vec u sljedecem ciklusu. Eto, vec taj podatak govori koliko je knjiga trash jer svaki medicinar ce ti reci da je to statisticki nemoguce svakoj zeni, da je i zdrava ko dren... Svaki lijecnik cwe reci zeni do 30. da ako ne zatrudni do 6 mjeseci da tek onda eventualno postoji neki medicinski uzrok, a onoj iza 30. u roku godine dana. I to vec pticice na grani pjevuse. I da je to zaista tako, mislis da bi se svaki 10 par u svijetu mucio za plodnoscu?!
|
|
|
RE: Do trudnoće u 2 mjeseca 26.1.2010 23:26:36
|
|
|
|
alora
|
Do trudnoce za 2 mjeseca
|
|
|
|
|
RE: Do trudnoće u 2 mjeseca 27.1.2010 8:51:37
|
|
|
|
ivaj
|
Drage moje evo samo sam vam htjela javit da sam ja nakon dvije godine sinoc ugledala svoj plus na testu, jos ne vjerujemo cak sam dva sinoc radila i obadva pokazala +. U šoku smo jos uvijek nismo sto posto sigurni , taman smo prikupili sve za ivf i cekali da menga dođe i ono nista ja napravim sinoc test i plusić, ajme tako sam sretna, u petak idem vadit krv i uvjerit se da je to sto posto sigurno. Evo htjela sma podijelit s vama svoje veselje i dat nadu drugima da se i sa losom dijagnozom moze ostat trudan prirodnim putem. Ljubim vas sve puno !!!
|
|
|
|
|
RE: Do trudnoće u 2 mjeseca 27.1.2010 8:59:22
|
|
|
|
ninolina
|
sva sam se naježila, ma bravo drago mi je zbog vas.
|
|
|
RE: Do trudnoće u 2 mjeseca 27.1.2010 9:04:44
|
|
|
|
MILLA
|
ivaj, želim ti sreču sa malim anđelom. uf,znam što znači čekati....mi smo svog čekali 6 godina.....uživaj u trudnoči!
|
|
|
RE: Do trudnoće u 2 mjeseca 27.1.2010 9:55:07
|
|
|
|
tikica_69
|
ivaj, iskrene cestitke
|
|
|
RE: Do trudnoće u 2 mjeseca 27.1.2010 10:52:21
|
|
|
|
Leptir5
|
ivaj super!!! čestitam
|
|
|
RE: Do trudnoće u 2 mjeseca 27.1.2010 10:59:48
|
|
|
|
ivaj
|
Hvala vam svima na čestitkama, mi jos ne vjerujemo, sutra ili u petak idem vadit krv, jedva cekam!!!!
|
|
|
|
|
RE: Do trudnoće u 2 mjeseca 27.1.2010 11:04:07
|
|
|
|
BIT
|
Sretno Ivaj!
|
|
|
|
|
RE: Do trudnoće u 2 mjeseca 27.1.2010 11:14:20
|
|
|
|
Zvonki
|
Ivaj, čestitam !!!!
|
|
|
RE: Do trudnoće u 2 mjeseca 27.1.2010 11:15:57
|
|
|
|
daniela 31
|
Ivaj, bravo. Čestitamo !!
|
|
|
RE: Do trudnoće u 2 mjeseca 27.1.2010 13:00:11
|
|
|
|
tikica_69
|
Cure, hajmo se sad vratiti na temu, otisle smo OT
|
|
|
RE: Do trudnoće u 2 mjeseca 27.1.2010 16:08:56
|
|
|
|
lavica81
|
ivaj čestitam od srca IZVORNA PORUKA: ivaj Drage moje evo samo sam vam htjela javit da sam ja nakon dvije godine sinoc ugledala svoj plus na testu, jos ne vjerujemo cak sam dva sinoc radila i obadva pokazala +. U šoku smo jos uvijek nismo sto posto sigurni , taman smo prikupili sve za ivf i cekali da menga dođe i ono nista ja napravim sinoc test i plusić, ajme tako sam sretna, u petak idem vadit krv i uvjerit se da je to sto posto sigurno. Evo htjela sma podijelit s vama svoje veselje i dat nadu drugima da se i sa losom dijagnozom moze ostat trudan prirodnim putem. Ljubim vas sve puno !!!
|
|
|
|
|
RE: Do trudnoće u 2 mjeseca 28.1.2010 17:47:06
|
|
|
|
JUdy
|
Ivaj cestitam iz srca.
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 28.1.2010 17:49:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Do trudnoće u 2 mjeseca 28.1.2010 17:56:30
|
|
|
|
JUdy
|
Leptir5 imaj nadu i najvise strpljenja.Ja sam u braku vec 6 god.bez djece.Od pocetka se trudimo i nakon svakakvih i muka trpnih pregleda nama bio diagnostirana idiopatska neplodnost.Ali i u ovoj diagnostici mora biti nekoji problem.Nama prije god. otkrili problem mogucnosti protuspermalnih tijela.Jedina mogucnost oplodnje IVF/ICSI.I to sve se otkrilo nakon 3 neuspjesnoga ivf, zahvaljujuci jednome predivnome biologu.Sada se polako pripremamo na postupak. Drzim ti fige da sto brze ugledas svoj plusic.
|
|
|
|
|
RE: Do trudnoće u 2 mjeseca 28.1.2010 19:18:57
|
|
|
|
tikica_69
|
Komadi, ajmo s cestitkama na odbrojavanje....zachatavate temuuuuuu
|
|
|
RE: Do trudnoće u 2 mjeseca 17.3.2010 14:41:04
|
|
|
|
vlatkam
|
Nisam čula za knjigu! Ništa mi ne preostaje nego učiti se strpljenju i raditi na Ivaj, kad pročitam nešto tako lijepo- bas se razveselim. Sretno!
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!