*zmaja*
|
drage moje dobro vam jutro. Alba, mila moja jako mi je žao . jako dobro znam kako se osjećaš, iako misliš da osjećaju tuge nema kraja i da te ništa neće moći utještiti, vjeruj mi proći će! da si vremena, a onda u nove pobjede. tiny, još dva dana, držim fige da bude testić jaaaaako pozitivan ili beta jaaaaako velika anice, pet dana je prošlo, drži se, još devet dana (ako me računica ne vara), neka testić bude pozitivaaaaan! ili neka beta bude jaaaaaako velika tintin, bravo za aih mila, sad čekanje pa onda ima da podijeliš s nama vesele vijesti da se bebica primila beba, milenice moja, navijam da dođe do četvrtka gospođica vještica! kako si mi inače? Anni, milena super za kontracepciju (iako mi to i dalje jako smiješno zvuči na ovom forumu), idemo u sedmom beba, ti i ja rebica, gdje si dušo? ti bi sad već negdje trebala na aih ili je već obavljena....javi nam! nicolle, nema te dugo, gdje si nam? nadam se da je sve ok s nalazom! javi nam se malo! sax, kako ste nam vas dvoje? kako se osjećaš? jesi bila na pregledu od zadnji put kad si se javila? nadam se da se hematom povukao....javi nam se malo. puse svima!