|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Osanit kuglice
18.5.2010 19:15:47   
MiniMama
meni dentinox pomogao, jedino kada mu je izlazila gornja dvojkica bio mi je uzasno cendrav i tada sam poslusala "kako su radili nasi stari" i bijelim vinom sam mu istrljala zubice. prst u vino i dobro utrljati. i pomoglo :) jos su babe oko mene graknule da sam trebala rakijom ali to mi se cinilo ipak malo prejako. bilo me strah da ne napijem dijete. ali nama je prvi zubic izasao kad smo imali skoro 9 mjeseci, znaci kad sam mu dala to vino imao je vec deset mjeseci. sta ja znam, taj osenit je meni u trudnoci pomagao, na mojih 65 kila tada, a di nece onda malim bebicama. fakat se onda mozda isplati nazicati nekog vani da posalje. ali mislim da bi ga trebalo biti u onoj ljekarni sta sam rekla. ako se sutra dogegam do tamo, bas cu pitati pa posaljem kome treba.

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 26
19.5.2010 7:44:16   
sm_h
a koliko košta Osanit?
postoji mogučnost da ga nabavim pa da cca znam koliko su.

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 27
19.5.2010 8:45:05   
ninolina
a koliko košta Osanit?
postoji mogučnost da ga nabavim pa da cca znam koliko su.

moji su ih plačali po 8 eura mislim

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu sm_h)
Neposredna veza do poruke: 28
22.5.2010 15:10:51   
tita
Da podijelim svama koga zanima!Apoteka na Dolcu u Zg,drže osanit kuglice,ustvari trebaju ih naručiti kad zatražite i u roku 2-3 dana stižu!!!Ja sam inače iz Istre ali smo sredili preko prijatelja!Kuglice koštaju 80 kn!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 29
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!