|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Femara vs. Klomifen
7.2.2010 14:50:37   
Leptir5
ej lana dobrodošla!
uspit će ti sa klomifenima uskoro,mnogima čak i u prvom ciklusu.
Kod mene nije problem izostanka ovulacije pa zato ne pomažu.

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu lana 25 st)
Neposredna veza do poruke: 201
7.2.2010 14:54:18   
ninolina
dobrodošla lana sretno i da bude user posted image user posted image brzo kao i sreća svim ostalim trudilicama

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 202
7.2.2010 15:21:22   
lana 25 st
Hvala vam leptir5 i ninolina, ja se iskreno nadan da ce i na mene doc vec jednom red da postanem mama! Tako se rastuzim kad vidim te sve sretne mame i bebe u gradu... Zelim i ja napokon postat mama!
Jedva cekam sutra ujutru folikulometriju da vidim dali se nesto desvalo preko vikenda! Doktorica mi je rekla da vec veceras krenemo u akciju za svaki slucaj! Tako bi volila da uspije sto prije! Procitala sam dosta pozitivnog za taj klomifen da je dosta zena uz pomoc njega ostalo trudnih, pa cak jedna moja poznanica!
Ja isto zelim svim trudilicama da sto prije budu u narucju drzale svoju bebu!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 203
7.2.2010 18:59:07   
smarija
dobrodosla i sretno user posted image

Neposredna veza do poruke: 204
7.2.2010 19:09:38   
JUdy
Dobrodosla lana i takoder zelim sretno da ti uz klomifen uspije i docekas svojega angela.
Meni klomifen nije pomogao i uz njega sam imala velike mucnice, cijela napuhana.Nazalost on ima takakve nuspojave.

(Odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 205
7.2.2010 20:04:13   
tikica_69
lana 25 st - dobrodosla i jos brze nam trudna postala user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu JUdy)
Neposredna veza do poruke: 206
7.2.2010 22:54:01   
lavica81
lana 25 st dobrodošla i što prije na trudnički forum prešlauser posted image user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 207
8.2.2010 10:09:52   
Kika83
Lana25 dobrodošla i sretnouser posted image Nadam se da nećeš morat prolazit sve šta i ja( stoji u potpisu) a isto imam policistične jajnike.
Nadam se da češ imati puno folikula s klomifenom.

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 208
8.2.2010 10:13:55   
lana 25 st
Hvala vam moje cure na dobrodoslici! Joj uz toliko podrske morat cu brzo ostat trudna!!!user posted image
Evo upravo sam bila na folikulometriji, 12dc jedan je bio 18,5mm a drugi je bio 15.7mm! Doktorica kaze da je zadovoljna kako je klomifen odreagirao! Opet za 2 dana kontrola, Treba se bacit na posao pa sta bude! Ja bi tako volila da ovo uspije sto prije, ali tako se bojim i poraza da ne uspije! Ne mogu ni na sto drugo mislit. Znam da bi se trebala opustiti i sve to ali nikako to da svojoj glavi objasnim!
Cure moje drage, ima li kod vas sta novo? Pusa vam i zelim vam da sto prije uspijete!

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 209
8.2.2010 10:59:51   
crvenkapica
lana dobro dosla.....sretno  user posted image user posted image user posted image
leptir   ...nije mi jasno  sta oni vise kompliciraju u toj  st.bolnici  ...ne rade ovo ,,ne rade ono....stvarno mi dizu zivce....

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

Neposredna veza do poruke: 210
8.2.2010 21:08:30   
ema st
Lana dobro došla i sretno. Crvenkapice ja mislim da im nekakav aparat nemože uć kroz vrata...mislim...smijada teška. To se samo u nas može desituser posted image

(Odgovor članu crvenkapica)
Neposredna veza do poruke: 211
9.2.2010 10:39:47   
JUdy
I ja sam tako cula da nemoze aparat bas za IVf proci kroz vrata.To se moze dogodit bas samo u ovoj drzavi.

(Odgovor članu ema st)
Neposredna veza do poruke: 212
9.2.2010 11:54:46   
lana 25 st
Ej cure moje, ima li sta novo kod vas? Mene danas nekako jajnici bole, osjetim ih kod bilo kakvog naprezanja, kad sjedam kad piskim... Dali vi znate zasto je to tako?user posted image Dali je to zato sto folikulici rastu ili nesto drugo? Nikad me nisu bolili ili nisam ih osjetila do iza ovih klomifena! Dali je to dobar ili los znak? Ujutru opet folikulometrija, pa cemo vidit dali su spremni... 

(Odgovor članu JUdy)
Neposredna veza do poruke: 213
11.2.2010 9:53:36   
crvenkapica
to ti moze biti samo  dobar znak.....ne brini se.....znaci nesto se događa......mene su nekad  bolili a nekad nisu....javi nam  sta je bili na  ultrazvuku  

3xAIH =0
2xIVF=0
idemo opet u 11mj

Neposredna veza do poruke: 214
11.2.2010 18:22:22   
lana 25 st
Bila sam jucer na ultrazvuku, onaj koji je bio najveci folikulic je pukao, vjerojatno taj dan kad me bolio jajnik! Doktorica je rekla kao sad trebamo samo cekat da mi stvari ne dodju, ona je optimisticna, a ja ne znam sta da mislim o tome vise sam izgubila svaku nadu da cu ostat user posted image ! Da oce sad ova 2 tjedna proc brzo pa da znam na cemu sam, ja se nadam da vjestica nece doc, pa da umjesto always budem isla testic kupit i da bude debeli +!!!!!  A ako dodje, 2 tura Klomifena. Pa valjda ce jednom upalit!

Neposredna veza do poruke: 215
12.2.2010 13:36:20   
lavica81
lana25 st sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image
znam kako ti je, i ja sam evo prvi mjesec na klomifenu i neočekujem user posted image  na valentinovo

Neposredna veza do poruke: 216
12.2.2010 15:11:50   
Tsmee
Lana sretno!user posted image user posted image user posted image user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 217
12.2.2010 15:23:28   
lana 25 st
Ej lavice, ja se iskreno nadam da nece doc user posted image niti jednoj! Drzim ti fige!
Tsmee Hvala ti! Da bar sve uskoro predjemo na trudnicki forum!
Pisite ako ima sta novo!

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 218
12.2.2010 21:37:59   
crvenkapica
lana  bas tako......jednom ce upalit  ...mora.....sretnouser posted image user posted image

3xAIH =0
2xIVF=0
idemo opet u 11mj

Neposredna veza do poruke: 219
16.2.2010 18:20:42   
crvenkapica
evo ja pocela  jutros  sa femarom.......u ponedeljak na utz

3xAIH =0
2xIVF=0
idemo opet u 11mj

Neposredna veza do poruke: 220
16.2.2010 21:46:55   
stefany
HE LJUDI! evo i mene nove ovdje sa slicnim problemom kao kod vecine. Dijagnosticirani su mi PCOS,neredoviti ciklusi i nema ovulacje. od 10. mjeseca prosle godine pokusavamo. Prosli mjesec sam dobil od ginica Prover tablete da dobijem mengu. Dobila je nakon tri dana od zadnje tablete i od 5 do 9 dana ciklusa pila Klomifen (jednu tabletu ujutro nataste) za poticanje ovulacije. Kako sam skuzila ovulacija bi trebla uslijediti od 5 do 10 dana nakon zadnje tablete. Danas mi je 8 dan od te zadnje tablete i koliko mi se cini jos nista user posted image . Citala sam o simptomima plodnih dana i ja nemam niti jedan(rastezljiva sluz,bol u donjem dijelu trbuha,nervoza,velika zelja za sexm...). mjerim također temperaturu ujutro i jos mi krivulja nije niti previse pala niti se povisila. kupila i test za mjerenje ovulacije Prima time i takđer nema druge crtice,ustvari i ova prva mi je jako blijeda,skoro da se i ne vidi. Mozda sam nesto krivo napravila, pojma nemam. Ginic mi je rekao da se narucim za sljedecu kontrolu onda kada nastupi sljedeca menstruacija ili izostane. Ako ce mi ciklus trajati kao prosli 27 dana ona bi to trebalo biti 28.02, iako ne znam kako me misli pregledati ako cu imati menguuser posted image   Dali je moguce uopce imati plodne dane bez ijednog simptoma? sve mi se nekak cini da moj organizam nece reagirati na ovaj klomifen user posted image . potajno se nadam da temparaturu nisam dobro mjerila i da taj prima time test nista ne valja i da sam ipak imala plodne dane. Suprug i ja smo hopsali svakodnevno ova zadnja cetiri dana koliko smo ista napravili vidjeti cemo jer najvise od svaga zelim biti MAMA!

od svega najviše želim biti MAMA

Neposredna veza do poruke: 221
16.2.2010 21:49:23   
tikica_69
stefany, dobrodosla i sretno!

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu stefany)
Neposredna veza do poruke: 222
16.2.2010 22:25:56   
Leptir5
stefany pa dal ideš na folikulometrije dok si na klomifenu?
Jedna moja prijateljica isto ima PCOS i uspjelo joj je u četvrtoj turi sa klomifenom. Ona je pila 5 dana po 2 tablete dnevno i išla na štoperice.
A temp. ti nema smisla pratiti dok si na klomifenu i štoperici,a ni lh trakice ne pomažu kod PCOS,ali sa klomifenom i TO će ti upalit jer to je rješenje tvog problema.
Bit će sve ok!

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 223
16.2.2010 23:12:08   
stefany
folikulometriju mi nije spominjao nista. samo je rekao da dođem na kontrolu sa krivuljom sljedeci ciklus i da mi je ovu prvu turu klomifena dao najmanju dozu za pocetak,pretostavljam da ce mi je mozda pojacati na dvije tablete dnevno ako nije bilo ovulacije. nace idem kod privatnika za kojeg sam dobila puno preporuka da je odlican pa se nadam da zna sto radi. svakako hvala na lijepim zeljama. 

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 224
17.2.2010 8:19:34   
lana 25 st
Dobro dosla stefany, i ja ti imam PCOS kao sto si vec sigurno procitala, ja sam bila sad isto na prvoj turi klomifena, mene su u razdoblju ovulacije ako je to bila jako boliji jajnici i donji dio trbuha! Sad jos neznam nista dali je upalilo, menga bi trebala doc krajem mjseca, ali sto se iskreno nadam da nece! Pa sam jos sva kao na iglama i jedva cekam da vidim dali je upalilo, a ako ne bude upalilo opet klomifen i svako 2-3 dan UZV...
Stefany zelim ti da sto prije postanes mama, kao i sve druge moje trudilice, velika vam pusa!
P.s. stefany probaj se samo opusit i sve ce bit ok!

(Odgovor članu stefany)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!