Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dokazivanje izvanbračne zajednice 22.7.2009 9:41:03
|
|
|
|
ZLATKA
|
ANAXX , nije još stupio na snagu ,ali samo što nije inače, nakon što je zakon objavljen u narodnim novinama , 8 dana nakon toga stupa na snagu doduše , obzirom da sada ide na ustavni sud vjerojatno će malo potrajati ,ali ne isplati se riskirati treba to obaviti kao što djetelina kaže jer je to najbezbolnije...
3 x stimulacija (1x nema odgovora na stimulaciju) 2 x ICSI = 0 u 4-tom postupku - beta 4984 17.06. 2012.došlo na svijet naše blago trenutno druga beba na putu, potpuno prirodno jer nada i vjera su naši najbolji prijatelji...
|
|
|
|
RE: Dokazivanje izvanbračne zajednice 22.7.2009 9:48:16
|
|
|
|
anaxx
|
ma to sam mislila, izglasan je i kroz par dana stupa na snagu-to nije upitno! ne znam baš da će ovo s ustavnim sudom upalit, mislim da u našoj državi ovi s vrha sve kroje kako im je drago, možda upali, ne znam i ne vjrujem više nikome...
|
|
RE: Dokazivanje izvanbračne zajednice 22.7.2009 11:19:36
|
|
|
|
ZLATKA
|
ma ja ti ipak mislim da će razum prevladati samo je pitanje kada, a mi na žalost nemamo vremena čekati...
3 x stimulacija (1x nema odgovora na stimulaciju) 2 x ICSI = 0 u 4-tom postupku - beta 4984 17.06. 2012.došlo na svijet naše blago trenutno druga beba na putu, potpuno prirodno jer nada i vjera su naši najbolji prijatelji...
|
|
|
|
RE: Dokazivanje izvanbračne zajednice 22.7.2009 11:22:30
|
|
|
|
ima nas još
|
mi se odlučili oženiti, nadam se da ću uspiti to srediti do rujna..I zvati ću ličkog medvjeda (našeg ministra) da mi bude kum.. ..izjavio je da vanbračna zajednica znači da se muškarac ne želi oženiti..._ha-ha-ha..cila država se raspada, a oni se vataju zakona o MPO...
|
|
|
|
RE: Dokazivanje izvanbračne zajednice 22.7.2009 11:32:02
|
|
|
|
ZLATKA
|
mi ćemo izgleda uspijeti do kraja 08. mjeseca, Bogu hvala samo mi i kumovi i to je to. onda ćemo druge godine u crkvi kada mi to budemo htjeli napraviti malu fešticu i gotovo. nego , kažeš Milinovića ćeš za kuma? pa nije ti ta loša
|
|
|
|
RE: Dokazivanje izvanbračne zajednice 23.7.2009 10:38:46
|
|
|
|
ima nas još
|
naš matični ne radi ovaj tjedan (godišnji), pa me zanima ZLATKA koliko prije se trebaš prijaviti i što treba od dokumenata?..mislim rodni list, domovnica, osobna..Ako si se već prijavila molim te da mi daš informacije iz prve ruke
|
|
|
|
RE: Dokazivanje izvanbračne zajednice 23.7.2009 11:51:58
|
|
|
|
ZLATKA
|
evo ovako ti ide: izvod iz matične knjige rođenih za oboje ne stariji od 2 mjeseca, domovnica za oboje, fotokopija osobne iskaznice za vas oboje te za oba svjedoka (kopiraj obavezno obje strane osobnih) i to je to čeka se 30 - 45 dana od dana prijave vjenčanja. u ured morate ići oboje jer morate potpisati zapisnik, samo vidi koje je radno vrijeme za stranke jer ti rade samo par sati sa strankama zamoliš ih da ti je takva situacija pa će možda proći kada se prijavite , dobiješ termin , platiš 150 kn na licu mjesta i dobiješ opću uplatincu na 200kn koju moraš uplatiti u državni proračun i donijeti im kopiju uostalom , ne znam odakle si, ali možeš ići u bilo koji matični ured u hrvatskoj i vjenčati se mi smo isto zvali okolo i vjenčati ćemo se cca 100 km od mjesta stanovanja jer smo tamo došli ranije na red u svakom slučaju , sretno
|
|
|
|
RE: Dokazivanje izvanbračne zajednice 23.7.2009 17:08:12
|
|
|
|
djetelina
|
IZVORNA PORUKA: ZLATKA ...29.08. kad krećemo sa stimulacijom... Ne znam cijelu situaciju pa se unaprijed ispričavam što se idem miješat, ali... Šta ti nije bolje ostavit tu stimulaciju (bez obzira plaćaš li ti ili država) za malo kasnije, kad promjene Zakon? A promjenit će ga već na jesen sigurno. Sad su GO i to pa ne stignu do rujna. Jer ovako gubiš pravo na jedan postupak, a oplodit će ti samo 3 jajne stanice i to one koje nasumce odaberu (biolog ne može znat koja je stanica bolja, a koja lošija). Šanse su puno manje... Mislim, znam ja da ti to sve znaš, al eto... razmišljam malo "na glas".
|
|
RE: Dokazivanje izvanbračne zajednice 24.7.2009 7:34:43
|
|
|
|
ZLATKA
|
draga djetelina , u pravu si potpuno, samo lista čekanja je tako duga da ovaj termin čekam od svibnja i ako sada odgodim tko zna kada ću dobiti drugi termin, znaš i sama kako to ide...
|
|
|
|
RE: Dokazivanje izvanbračne zajednice 24.7.2009 12:31:41
|
|
|
|
ima nas još
|
HVALA ZLATKA!..i sretno ti bilo u braju i u postupku!!!...Želim ti i dogodine vjenčanje i krštenje!!
|
|
|
|
RE: Dokazivanje izvanbračne zajednice 24.7.2009 13:03:47
|
|
|
|
ZLATKA
|
ima nas još tako smo si mi to nekako i zamislili , sve troje u bijelom (može i četvero)...
|
|
|
Anketa
Pranje guze.
пеперутка16
Presvlači li vaš suprug dijete, mislim pranje guze i mijenjanje pelene?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!