|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesam li trudna?
25.2.2010 13:16:37   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

ja sam jutros isto radila test i negativan je,a menga kasni....a nikad mi jos do sad nije kasnila(osim kod prve trudnoće)...u panici sam user posted image
nisam bas odusevljena user posted image

uh dobila sam!!!!! user posted image
prve tri poslje poroda su mi bile redovite na svaka 26-27 dana i normalno su trajale,a sad ova ko zna zasto je zaribala user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 326
25.2.2010 13:40:41   
pepeljuga
bitno da je doslauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 327
26.2.2010 8:39:03   
mamasaur
Hej cure!
malo sam nestrpljiva kao i većina, danas je 28 dan od prvog dana moja zadnjeuser posted image , napravila sam test 1step koji je blago pozitivan i clearblue koji je negativan. Navodno je clearblu najosjetljiviji i stvarno sam očekivala nakon pozitivnog 1stepa da će i claerblu pokazati plusić. Stvarno ne znam kaj da mislim, jesam ili nisam user posted image ? Jel još netko imao takva iskustva? Hvala.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 328
26.2.2010 8:41:05   
ZVRK
ja nisam nikada u istom danu 2 testa radila tako da neznam,a zbog tebe se nadam da si user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu mamasaur)
Neposredna veza do poruke: 329
26.2.2010 9:09:48   
lidac0605
Kad mi se "zalomilo" treće dijete,pišala na test u 5 popodne-bile 2 debele crte,pa nisam vjerovala user posted image nek sam odjurila u apoteku po drugi-opet 2 debele crte.nije bilo zabune user posted image ...mislim da mi je to bio 30.dan ciklusa...al sa nijednim nisam imala neg. test,a da sam bila trudnauser posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 330
26.2.2010 11:47:08   
Tsmee
Ja sam radila 28. dan Gravignost i imala tanku bliedu drugu crtu - daklem, pozitivno prema uputi. To je bilo u 5 popodne. Drugi dan ujutro radila Intim plus - čisto negativan. Bilo je prerano još jer mi je ovulacija bila kasna (samo to tad nisam znala).

Držim fige za plusić user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu mamasaur)
Neposredna veza do poruke: 331
26.2.2010 11:51:11   
lidac0605
Ja sam uvijek radila taj naš-Gravignost...nema zabune kod njega...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 332
26.2.2010 11:53:43   
Tsmee
Bogme da, mali jadan, jeftin, ali definitivno fenomenalno osjetljiv. Taj mi je i u prvoj trudnoći pokazao odmah jasan + negdje 30. dan.

Samo malo je nezgodan. Pokažem ja mm "Vidi dragi!", a on hop pa primi trakicu taman di sam je zapiš... user posted image user posted image user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 333
26.2.2010 12:03:01   
lidac0605
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a to je,da...al kod njega nema greške...ja kad sam u ovoj trudnoći prokrvarila u 5. tjednu,u bolnici su me prvo pitali da koji sam test radila-ja reko,Gravignost...veliu doktor na to-onda dobro...znači i oni mu vjeruju...

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 334
1.3.2010 8:01:10   
Lany
Pričekaj još malo pa ponovi testić pa nam javi! Mi vjerno čekamo vijesti! user posted image

E da mi je maja beba... :)

Neposredna veza do poruke: 335
2.3.2010 9:04:57   
mishka
Hej curke, zanima me da li se nekom dogodilo da je user posted image a da cice ne bole? Ja trebam dobit u subotu ili nedjelju, još mi je prerano radit test?

(Odgovor članu Lany)
Neposredna veza do poruke: 336
2.3.2010 9:15:44   
pepeljuga
mene nisu bolile cice ni prvi ni drugi put,tj. nisam imala bas nikakvih simptomauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mishka)
Neposredna veza do poruke: 337
2.3.2010 9:21:04   
mishka
Joooooj onda se mogu još malo nadatiuser posted image . -bash ti hvala... jer su me s prvom bebolinom bolile ko blesave nisam ih smjela dotaknuti , a inače spavam na trbuhu pa je bilo veselo. MOžda bu user posted image , možda buuser posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 338
2.3.2010 9:32:28   
lidac0605
Evo,ja sam ti 4. put trudna i u svakoj trudnoći mi je simptom bio da nema simptoma user posted image ...inače su me cice pred mengu bolile a onda ništa...

(Odgovor članu mishka)
Neposredna veza do poruke: 339
2.3.2010 9:46:02   
mishka
Ah hvala curke...odmah mi je lakše, a tješila sam se da mi ne mora biti isto kao u prošloj trudnoći, ali opet...ne želim više razočaranja. Pusu vam šaljem

Neposredna veza do poruke: 340
   [Obrisani korisnik]
19.4.2010 11:48:19   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mishka)
  Neposredna veza do poruke: 341
19.4.2010 11:54:44   
adryosijek
nece ti odma raditi testic ja sam poslje 2 tjedna gledala i nista nije pokazivalo a najbolje da cekas ako je nedobijes ces znati ...neka prode malo vremena . ili ako bude problema odi kod ginekologa na pregled 

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 342
19.4.2010 11:55:06   
marija0
uhhh ja ti to neznam, al nadam se da je to to user posted image
dobrodošla user posted image

Neposredna veza do poruke: 343
19.4.2010 12:01:47   
njanja
janje dobrodošla...ja bi pričekala još par dana....mislim da ako osijećaš bolove kao za stvari da će i biti...meni su ti simptomi izostali kada sam bila trudna, ali su me cice neobično bolile...u svakom slučaju sretno sa 2. trudnoćom!!!!

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 344
   [Obrisani korisnik]
19.4.2010 12:04:06   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 345
19.4.2010 12:05:03   
mama m
Janje, UVIJEK ima nade (čak i kad misliš da nema- vjeruj mi, ja znamuser posted image )!!
Pričekaj još par dana pa ponovo napravi test.
Držim fige za user posted image !!!
SRETNO!

Majke drže ruke svoje djece na trenutak, a njihova srca zauvijek

Jana 10.04.2006.
Bartol 19.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 346
   [Obrisani korisnik]
19.4.2010 12:05:07   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 347
   [Obrisani korisnik]
19.4.2010 12:05:51   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mama m)
  Neposredna veza do poruke: 348
   [Obrisani korisnik]
19.4.2010 12:06:53   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mama m)
  Neposredna veza do poruke: 349
19.4.2010 12:29:06   
ninolina
ova bol u sredini ciklusa moguće da su ti bili plodnio dani....meni se tek sad javljaju kao bol...do sada nikada...ja se nadam da je kod vas bebica u pitanju ako i nije sljedeći mjesec u nove pobjede...sretno

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Volite li kuhati?
BruMa

Da (71%)

Ne (29%)

Broj svih glasova: 220

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!