tanita87
|
Bila bih vam jako, jako zahvalna na malo pomoći. :) Od mogućeg začeća je prošlo mjesec i tjedan dana. Prošli tjedan sam napravila test, ali je bio negativan. :( Ali svejedno me hvataju svi ti nekakvi simptomi trudnoće - jako često piškim, grudi su bolne s vanjske strane, hvata me vrtoglavica pri naglom dizanju, osjećam mučninu po cijeli dan, podrigujem, imam povišenu temperaturu već 5 dana, i mislim da bih cijeli dan mogla provesi u krevetu. Samo, problem je što do tod mogućeg začeća nije došlo za vrijeme ovulacije, nego dva dana prije nego sam trebala dobiti mjesečnicu. Ali opet, kasnila mi je 8 dana, trajala samo 4 dana, bila blaža nego inače. U biti, obilno krvarenje sam imala samo prvi dan, a inače mi traje 3 dana. Po računanju ciklusa od tog datuma kad sam dobila "mjesečnicu", trebala bih ju dobiti za tri dana. Pa me zato zanima jesam li prerano napravila test? Jer je u uputama pisalo "već prvi dan nakon izostanka mjesečnice". Kolike su stvarno šanse da sam trudna? Kod ginekologa sam naručena tek 15. i ne mogu čekati do onda :/
|