Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Ljetna, tanka vreća za spavanje ? 4.6.2011 23:09:03
|
|
|
|
patka
|
imas u intersparu narancas_tu i zelen, a imas i u C&A
|
|
RE: Ljetna, tanka vreća za spavanje ? 5.6.2011 8:37:42
|
|
|
|
martina33
|
|
|
|
|
RE: Ljetna, tanka vreća za spavanje ? 5.6.2011 8:45:45
|
|
|
|
pincirotvajler
|
mi ćemo pogledat u leptiriću i nami sutra
|
|
RE: Ljetna, tanka vreća za spavanje ? 5.6.2011 9:13:39
|
|
|
|
ikica84
|
ja jedva nasla u mercatoru velicinu 98,to je bila najveca za 89kn! super nam je,tanka pamucna,spasili smo se.par dana je spavao bez vrece i ne ume da spava,samo se zagljavljuje izmedju reseteka nogicama
|
|
RE: Ljetna, tanka vreća za spavanje ? 5.6.2011 9:15:28
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ikice i d uopće nemože bez vreće
|
|
RE: Ljetna, tanka vreća za spavanje ? 5.6.2011 9:24:26
|
|
|
|
Fever
|
ja se razmišljan za litnju vriču, nekako me strah da joj ne bude vruče, ionako se znojii za poludit!
|
|
RE: Ljetna, tanka vreća za spavanje ? 5.6.2011 9:28:23
|
|
|
|
ZVRK
|
moja ne spava u vreči nego u pidžamici pamučnoj dugih rukava,ispod body potkošulja. ja inače imam svoju verziju vreća za spavanje(za zimu)
|
|
RE: Ljetna, tanka vreća za spavanje ? 5.6.2011 9:47:29
|
|
|
|
Indy
|
moj patrik vise nespava u vreci jer je velik, ali proslo cijelo ljeto je spavao u tankoj pamucnoj vreci i na sebi imao samo bodi kratkih rukava. vreca mi je super stvar, jer se jako vrti i otkrije, ovako znam da ima nesto na sebi.
|
|
RE: Ljetna, tanka vreća za spavanje ? 5.6.2011 10:06:28
|
|
|
|
mišica 666
|
moja Luna spava u bodiću kratkih rukava i pokrivena samo lancunićem jer je prevruće za išta drugo. mislim da vreća bar ovde u Dalmaciji nije potrebna.
|
|
RE: Ljetna, tanka vreća za spavanje ? 5.6.2011 10:12:57
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: mišica 666 moja Luna spava u bodiću kratkih rukava i pokrivena samo lancunićem jer je prevruće za išta drugo. mislim da vreća bar ovde u Dalmaciji nije potrebna. Isto tako i K. Mislim da bi ispalila da ju stavim u vreću za spavanje...
|
|
RE: Ljetna, tanka vreća za spavanje ? 5.6.2011 10:15:59
|
|
|
|
Fever
|
IZVORNA PORUKA: mišica 666 moja Luna spava u bodiću kratkih rukava i pokrivena samo lancunićem jer je prevruće za išta drugo. mislim da vreća bar ovde u Dalmaciji nije potrebna. slažen se! Mislin i mi ostaje pri toj varijanti!
|
|
RE: Ljetna, tanka vreća za spavanje ? 5.6.2011 10:28:29
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: mišica 666 moja Luna spava u bodiću kratkih rukava i pokrivena samo lancunićem jer je prevruće za išta drugo. mislim da vreća bar ovde u Dalmaciji nije potrebna. Kod nas isto tako. I u bodicu se preznoji kako bi tek da je u vreci. Kod nas u dalmaciji nikako nije potrebna vreca jer su noci tople nekada prevruce.
|
|
RE: Ljetna, tanka vreća za spavanje ? 5.6.2011 10:47:17
|
|
|
|
mariola
|
Moj od davno više ne spava u vreći. Vruće je. Nema potrebe.Sad spava samo u kratkoj pidžamici, pokrijem ga dekicom ali se pred jutro otkrije.
|
|
RE: Ljetna, tanka vreća za spavanje ? 5.6.2011 23:56:45
|
|
|
|
inesica
|
Nije tema u cemu vam spavaju klinci, nego gdje ima vreca. Tako je lako otici offtopic. Mi kupili neki dan u Magic Baby u Osijeku, ima svakakvih velicina i boja, ali cijena je 130 kn. Najbolje tko ima nekog, pa da mu sašije.
|
|
RE: Ljetna, tanka vreća za spavanje ? 6.6.2011 0:04:02
|
|
|
|
ELENA35
|
Nije tema u cemu vam spavaju klinci, nego gdje ima vreca. ima vreća često na akcijama u LIDL-u,po vrlo povoljnim cijenama
|
|
RE: Ljetna, tanka vreća za spavanje ? 6.6.2011 14:25:11
|
|
|
|
njanja
|
martina, ima ih u Ri u našem beba centru.... javi se na mail ako ti treba asistencija
|
|
RE: Ljetna, tanka vreća za spavanje ? 6.6.2011 14:26:42
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: mišica 666 moja Luna spava u bodiću kratkih rukava i pokrivena samo lancunićem jer je prevruće za išta drugo. mislim da vreća bar ovde u Dalmaciji nije potrebna. ta lagana vreća dođe kao plahta... jan bi se razotkrio pa je za njega vreća jednostavnija... ono kad je stvarno jako toplo usred ljeta, onda ga pustim u piđamici kratkih rukava i nogavica ili bodiju... ali te lagane vreće su zakon!!
|
|
RE: Ljetna, tanka vreća za spavanje ? 7.6.2011 13:14:45
|
|
|
|
Tink
|
ja sam Luki u Lidlu kupila ljetnu vreću i super mu je ispod gole noge, uživa u njoj vrti nogama za poludit!
|
|
RE: Ljetna, tanka vreća za spavanje ? 7.6.2011 15:04:49
|
|
|
|
martina33
|
Kupila u Magic baby...zadovoljna sam...čak mi i ne treba zbog zime već zbog čiste psihologije..ako nije u vreći tada puzi po kindaču i ne spava(koristim je isključivo za noćno spavanje)...ovak je zarobljen pa ne može nikud
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Filmovi za odrasle.
пеперутка16
Da li volite da gledate "filmove za odrasle"?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!