Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
lagano krvarenje tokom odnosa 27.6.2013 10:41:04
|
|
|
|
tina02034
|
ako mi tko može pomoći, pred mjesec i po dana tocno u sredini ciklusa imala sam krvarenje, tokom odnosa, prestalo kako je stalo, nismo radili na bebici ali nismo se ni pazili, sam dobila tocno u datum, a tjedan dana prije toga bio mi neki luđački i ful čudan pms, da sam skoro posumljala da sam ... međutim menga je došla u dan a sad zadnjih 28 dana nije bilo sexa :), dragi radi, eb ga, i sad opet.. dva dana za redom i ja opet krvarim, nista strasno, nista ne boli ALI NIJE MI NORMALNO, NIKAD U ŽIVOTU NISAM KRVARILA NIKAD OSIM U DANE trebam dobiti za 4 dana, i sad me muči pitanje, pošto je moja jedna trudnica odmah prokomentirala a da nisi trudna.... PA ZAR JE MOGUĆE DA SAM IMALA MENGU I DA SAM IPAK TRUDNA... strah me je uopće pomisliti na to, jer uz sve to skupa ja ono izgubila 5 kg kako smo mi žene u k dal se ikome dešavalo neš slično
|
|
|
|
RE: lagano krvarenje tokom odnosa 27.6.2013 11:27:02
|
|
|
|
tina02034
|
i taman radila test vrag mi nije dao mira i negativan
|
|
|
|
RE: lagano krvarenje tokom odnosa 27.6.2013 11:52:40
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Možda je stres u pitanju, možda su ti se malo zbrčkali hormoni. Puno cura ima spotting po nekoliko dana prije menge. Moguće da ti je i gubitak kilograma utjecao. Žao mi je zbog negativnog testa.
|
|
RE: lagano krvarenje tokom odnosa 27.6.2013 16:58:35
|
|
|
|
daxy
|
Tina,ništa ne brini. Ciklusi su ponekad osjetljivi na najmanje sitnice. Možda se ne ponovi više nikad,a možda ti postane redovit taj spoting. Prije nego smo počeli radit na bebi,ja bih ponekad imala lagani crveni iscjedak nakon odnosa,ali to bi bilo kad bih imala odnose dan,dva prije ili poslije menstruacije,a ponekad ni na prvi dan ne bih krvarila nakon odnosa,nego bih 5,6 sati poslije jednostavno dobila. Od kad pijem čajeve koji bi trebali pomoć da zatrudnim to krvarenje mi se dogodi i do tjedan dana prije i poslije menstruacije. A spoting i kad nemam odnose imam redovito oko 20og do 24og dana ciklusa. I tako zadnjih 5 mjeseci. Neke cure kad počnu radit na bebi,a nisu nikad imale ovulacijsko krvarenje,jednostavno ga dobiju. Psiha i razne promjene fizičke prirode puno utječu na naše tijelo,a kako smo mi žene osjetljive na svakakve promjene i ciklus nam se poremeti vrlo lako. Ako ideš redovito na ginekološki pregled i nalazi su uredni nemaš razloga za brigu.
|
|
RE: lagano krvarenje tokom odnosa 28.6.2013 10:08:33
|
|
|
|
tina02034
|
hvala na odgovoru, eto i danas opet isto, imam osjecaj da cim udje u mene da se pojavi krv :( pomisljala i na to ovulacijsko krvarenje al za 3 dana treba doci menga, tako da ne vjerujem, zadnji put se pojavilo tocno na sredini ciklusa, sad pri kraju... mozda sam pod stresom radi svega inace gubitak kila, :) i to 20 kg ili dobitak kila u istoj kolicini :) nikad mi nije smetalo, uvijek dolazila u dan, samo s manje kg mi nekako i manje krvarenje, tako da cisto sumnjam da je radi toga.... tako da nemam pojma bit ce da je to sto se ne pazimo :) mozda moje tijelo nije naviklo na to ebem ti i zene i nas organizam, i nasu pi pi :) blago muskom rodu
|
|
|
|
RE: lagano krvarenje tokom odnosa 28.6.2013 14:23:29
|
|
|
|
kisica
|
Odi kod ginekologa na pregled. Nemora značiti da je nešto, ali opet za svaki slučaj provjeri. Koliko sam shvatila, ako nemaš odnos onda ni ne prokrvariš?
|
|
|
|
RE: lagano krvarenje tokom odnosa 30.6.2013 16:20:45
|
|
|
|
tina02034
|
dobro si shvatila, imam osjecaj da cim udje u mene pojavi se krv, ne nes puno al ima je... i nije svaki put. sad zasto je to odjednom tako nemam pojma, cekam mengu treba doc ovih dana pa kod ginekologa
|
|
|
|
RE: lagano krvarenje tokom odnosa 1.7.2013 9:10:26
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Predlažem ti da odeš kod ginića tako da budeš mirna i možda bi bilo dobro da napraviš briseve (predloži giniću!). Kod nekih upala ti može biti osjetljiva koža grlića maternice pa zna lagano krvariti kod odnosa. No, nadam se da je sve ok.
|
|
RE: lagano krvarenje tokom odnosa 1.7.2013 11:17:18
|
|
|
|
tina02034
|
a i ja se nadam :), eto čekam pa da vidimo dal ce doci danas , sutra :)
|
|
|
|
RE: lagano krvarenje tokom odnosa 2.7.2013 12:57:54
|
|
|
|
tina02034
|
e daa odgovorim sama sebi :) bila sam suha i zato krv, jer jucer koristili lubrikante i nije bilo :)
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
SpavanjeRenata RRKoliko sati u prosjeku spavate?6-7 sati (
27%)

7-8 sati (
26%)

8-9 sati (
20%)

9-10 sati (
11%)

više (
4%)

manje (
12%)
Broj svih glasova: 200Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!