|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kupanje nakon carskog reza
31.5.2010 16:33:10   
joszde
prošlo mjesec dana nakon carskog,prije 10 dana prestala krvariti i rana je super zarasla pa me zanima da li se smijem kupati leći malo u kadu jer sam se stvarno zaželila kade rana me ne boli ni ništa sve normalno kao da nisam ni imala carski super se osjećam pa ako netko zna neka mi pomogne hvala.
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
31.5.2010 16:36:08   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu joszde)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: kupanje nakon carskog reza
31.5.2010 16:39:14   
joszde
je rana je super i već odavno zarasla ali kako su rekli u bolnici da se nesmijem kupati i namakati u kadi zaboravila sam pitati do kada.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Obrisani korisnik]
31.5.2010 16:43:57   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu joszde)
  Neposredna veza do poruke: 4
31.5.2010 16:46:38   
joszde
ok hvala puno ma mislila sam samo malo da se legnem u kadu nisam cijelu trudnoću a obožavam se kupati ipak hvala ti .

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5
31.5.2010 16:48:15   
pincirotvajler
ja se nekupam tak u kadi, jer nevolim, ali smjela sam čim su mi konce izvadili tako da samo izvoli i uživaj user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 6
31.5.2010 21:04:32   
cuba
S obzirom da ti je prošlo mjesec dana od carskog možeš se naravno kupati, ništa ti neće biti. Ja sam jedva čekala da mi izvade punte da se mogu normalno otuširati a ne više na dijeloveuser posted image  .Uživaj!!

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 7
31.5.2010 21:52:22   
joszde
hvala svima bome ću uživati ja nemoram na vađenje konaca jer je unutarnji šav i imam konce koji se sami raspadaju unutra a rana je fino zarasla pozdrav i hvala.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 8
1.6.2010 13:19:57   
Bebys
joj ljubo moja...ja sam dobila selotep traku plasticnu prozirnu na ranu i ISTOGA MOMENTA SE KUPALA..a moja ssestricna je u OSIJEKU isto imala carski i isto je takvu traku imala isto se ODMAH MOZE KUPATI...ali ja sam vrtoglavicu imala i nisam mogla do sutra ustati i sutra sam se odmah kupala..

tu traku skinuli nakon dva dana ...i opet se samo na savove kupala...sve o.k.user posted image

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 9
1.6.2010 13:20:46   
Bebys
IZVORNA PORUKA: joszde

je rana je super i već odavno zarasla ali kako su rekli u bolnici da se nesmijem kupati i namakati u kadi zaboravila sam pitati do kada.
  svasta...ovo prvi puta cujem...to svaka bolnica ima svoje nesto..

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Dijete.
пеперутка16

Je li vam se ikada dogodilo da odrasla osoba, bliska ili ne, udari vaše dijete u vašoj prisutnosti i kako ste reagirali?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!