|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kruh
23.6.2011 9:35:36   
darica.marica
pozdrav!
Zanima me kad ste počele davati svojim bebicama kruh i na koji način i s čime? (nemamo još zubića) moja ima 8 mjeseci i po kalendaru kojeg se držim bi sad smjela ga jest, ali sam čula dosta komentara da je to još prerano zbog celijakije. da li vi znate šta o tome?? I još jedno pitanje....šta da radim kad mi dijete ne želi jesti nikakve žitarice?

< Poruku je uredio Zvonki -- 24.6.2011 8:04:46 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kruh
23.6.2011 9:37:56   
pincirotvajler
čisti kukuruzni kruh smo jeli kad smo uveli gluten..mislim s 8mj
a bijeli kasnije nekad

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu darica.marica)
Neposredna veza do poruke: 2
23.6.2011 9:39:58   
Bebys
ako je alergicno na gluten bit ce to i poslije..dakle jednom moras probati...ali ta djeca su u vrlo malom postotku i celiakalija je jako jako nasljedna bolest dakle ako je nema nitko za koga znas od tvojih i suprugovih nema problema
ja sam svojoj vec i prije davala kruh a i griz i sve je bilo u savrsenom redu...

zitarice...??
pa valjda ih nevoli...davaj nesta drugo a mozda kada bude starije hoce...vjerovatno se nesvidja okus...probaj staviti nesta slatko unutra..kao dodatak...SAMO NE MEDA jer to bebe do godine nebi smijele jesti

Neposredna veza do poruke: 3
23.6.2011 9:50:09   
danery
potpisujem bebys....
ja sam dala sa nekih 7 mjeseci da gloca koricu,sad jede sve vrste kruha....
što se žitarica tiče,ja joj sad cornflakes ili zdrobim pa smiješam sa voćem i jogurtom ili dam na žlicu sa mlijekom,hoće pojesti...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 4
23.6.2011 12:25:18   
cuba
Sa 7mj sam mu dala koricu kruha čisto da proba i malo gricka. Oduševio seuser posted image  Dala bi mu malo, uvijek sam bila kraj njega kad bi ga jeo jer me bilo strah da je ne utrpa u usta.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 5
23.6.2011 21:32:17   
tyna
otprl.sa 7 mj. sam mu probala isto dati koricu kruha, svidjelo mu se, ali je kasnije počeo trpati cijeli komad u usta pa me bilo frka i od onda mu natrgam na male komadiće, pa se on sam zabavlja i hrani sa time. nekad mu znam i namočiti u juhicu i to mu je jako fino.
što se žitarica tiče, jesi li probala one kupljene kašice od žitarica koje se pripremaju sa mlijekom/vodom/voćem? možda bi se to svidjelo bebici.

Neposredna veza do poruke: 6
23.6.2011 22:40:27   
Ally
Mislim da smo i mi krenuli sa 7 mjeseci.

Sreća je u osmjehu mog djeteta!

(Odgovor članu tyna)
Neposredna veza do poruke: 7
24.6.2011 15:39:34   
ZVRK
moja ima 6i po mjeseca i jela je malo kruha bijelog od sredine...malene mrvice

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Ally)
Neposredna veza do poruke: 8
24.6.2011 23:22:23   
mali_macic
mi smo isto Ellici dali s nekih 7-8 mjeseci koricu domaceg kruha ga glođe kad bi joj zuljalo zubice a i ovako kad bi bili u setnji umjesto keksica. i jos dan danas najvise voli jest kruha svih vrsta. jeda ga s gustom kao druga djeca slatkise.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 9
25.6.2011 1:29:07   
lilia
Nisam mu još dala kruha, osim par mrvica.
Panično se bojim gušenja pa odugovlačim...

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 10
26.6.2011 17:25:05   
ZVRK
danas sam mojoj dala koricu u rukicu da drži i ona sva začuđena ostala
nije djete znalo šta da radi sa timeuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Igraone.
пеперутка16

Koliko cesto vodite djecu u djecije igraonice?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!