|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   koraljna narukvica ili jantarna ogrlica?
9.11.2009 17:56:22   
sabina

user posted image HEJ, hEJ svima molimo za savjet sve koji se razume išta u te stvari da li da kupim svojoj curi koraljnu narukvicu ili jantarnu ogrlicu ili nešto treće i gdje isto kupiti u ST-u?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: koraljna narukvica ili jantarna ogrlica?
9.11.2009 18:00:57   
lee
mi imamo jantarnu ogrlicu i nije nam ništa pomogla...za ovu drugu neznam...nama nije pomoglo ništa kad su krenula izlaziti dva zuba...user posted image user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu sabina)
Neposredna veza do poruke: 2
9.11.2009 18:03:14   
MILLA
IZVORNA PORUKA: sabina

user posted image HEJ, hEJ svima molimo za savjet sve koji se razume išta u te stvari da li da kupim svojoj curi koraljnu narukvicu ili jantarnu ogrlicu ili nešto treće i gdje isto kupiti u ST-u?

user posted image user posted image  ne kužim...curi?  ili curici(djetetu)? 

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu sabina)
Neposredna veza do poruke: 3
9.11.2009 19:50:06   
Njofra
Moji su oboje imali svako svoju crvenu koraljnu narukvicu (vjerujem da ovaj dio koraljnu moram staviti pod navodnike jer pitaj Boga kaj je to ustvari) kupljeno u zlatarni i jantar ogrlicu kupljeno u našem slučaju dobiveno iz Švice od m mame neću ju zvati svekrvom jer joj to nekak ne paše.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 4
9.11.2009 19:58:53   
xxl
KORALJNU OGRLICU SAM JA DOBILA OD MM OVO LJETO..NISAM ZNALA DA POMAŽE KLINCIMA ZA NEŠTOuser posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 5
9.11.2009 20:03:22   
mišica 666
mislim da to ništa ne pomaže. neka djeca lakše podnose rast zubića neka teže ali mislim da to nema baš nikakve veze s tim ogrlicama i narukvicama.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 6
9.11.2009 20:09:16   
Njofra
I ja si mislim samo eventualno im pomaže jantar ogrlica zato kaj ju trpaju u usta i tim masiraju desne. Najsigurnija dentinox kremica ili kapi u apoteci za bezbolniji rast zubića. A sad korljana narukvica je praznovjerje ovisi koliko tko vjeruje u to.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 7
9.11.2009 20:39:45   
sabina

praznovjerje za šta ja sam samo čula da je dobro za zube ili da milja bojukad dijete dobije temp.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 8
9.11.2009 20:43:18   
Zvonki

IZVORNA PORUKA: mišica 666

mislim da to ništa ne pomaže. neka djeca lakše podnose rast zubića neka teže ali mislim da to nema baš nikakve veze s tim ogrlicama i narukvicama.

To je i moje mišljenje iako se neke mame kunu u to da otkad je imaju bebe bolje podnose tegobe vezane uz rast zubića.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 9
9.11.2009 21:24:15   
MaTana
mi nemamo nikakvu ni ogrlicu ni narukvicu i zubiće skoro nisam ni osjetila, ali vjerojatno jantarna ogrlica nekome pomaze...
Za koraljnu narukvicu sam cula da mjenja boju kad je temp povisena - to mi je rekao moj zlatar i da se sam uvjerio u to (ima curicu od cca 2 godine) a i cula sam da je kao neki kupuju protiv uroka, ali ja u to nevjerujem ...(mislim na uroke)user posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 10
9.11.2009 21:28:27   
ket
evo mi imamo jantarnu i vjerovali vi ili ne pomaže....testirano...kad je nema temp.37,8-37,9 a kad je ima ništa....i slini on jako iali kad je nema voda curi iz usta.....mislim ne znam ali nama djeluje...ja sam je kupila u biljnoj ljekarni 120kn.

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 11
9.11.2009 22:01:02   
uciteljica
Imamo i jedno i drugo, samo smo narukvicu od koralja prerasli,a jantarna oglica nam je potrgana. Koralji mijenjaju boju kod povišene temperature, pod uvjetom da su pravi. Nisam nigdje čula da pomažu kod zubiju. Jantarnu imamo, ali nažalost nam je pukla kopča pa ju ne koristimo

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Kofein u trudnoći.
пеперутка16

Je li zdravo piti puno kofeina u trudnoći, utječe li to na zdravlje djeteta? Koliko mislite da je ''dozvoljeno'' piti kafe na dan, u trudnoći?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!