|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   klinika za neplodnost Maribor
15.3.2013 23:02:38   
tuzna88
lijep pozdrav naime zanimaju me vasa iskustva sa Mariborom i inseminacijama.Stara sam 25 godina 2 godine radim na bebi i nista.
tako da sam krenula ici u Maribor sve troskove snosim sama i uopče mi nije problem.Tamo smo kod dr.Vlasiljevica i dr.Lea Mlakar stvarno su svi prijatni.prije 4 mjeseca sam uradila laparoskopiju i histeroskopiju,napravljen je drling jajnika,uklonjena pregrada 2 cm ,jajovodi prohodni.poslije toga sam 4 mjeseca bila na klomifenu i nista.Radila sam hormonalne nalaze u određenim danima ciklusa u ponedeljak trebam opet biti u mariboru da vidimo kakva je situacija sa hormonima,prije tri dana sam dosla iz Maribora muz je imao androloga njegova oba spermograma su ok koncentracija sjemenčica 103,cjelokupni broj sjemenčica 288,39,progresivno pokretljivih 60,2,na mjestu pokretnih 7,8 ne pokretnih 32.Kada sam cula da je kod njega sve ok nisam mogla vjerovati počela sam plakat doktor mi je rekao ne plači ti imas dosta folikula nečes ti imat samo jedno djete vec vise njih samo par tableta i to je to..sta vi mislite,ja sam jako zabrinuta sta se događa sa mnom..glava mi puca...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: klinika za neplodnost Maribor
16.3.2013 10:19:55   
PinkyFunkyBirdy
Draga tuzna, dobrodošla! user posted image
Meni se čini da ti sama sebi radiš preveliki pritisak i da zbog toga ne uspijevate zatrudniti. Znam da je grozno čuti da se trebaš opustiti jer je to uz ovakvu želju preteško (vjeruj mi da znam), ali ako ništa drugo pokušaj naći neku drugu zanimaciju ili nešto (putovanje ili sl.) tako da ne razmišljaš cijelo vrijeme o tome da "moraš" zatrudniti. user posted image user posted image user posted image
Uz to imaš još vremena pred sobom za roditi i petero djece ... vidi koliko nas ima tu i preko 30, a još nemamo djece (evo ti mene za primjer). Doći će ... bez brige ... ubrzo ćemo i ti i ja imati malu mrvicu na rukama. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu tuzna88)
Neposredna veza do poruke: 2
16.3.2013 10:37:38   
tuzna88

IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy

Draga tuzna, dobrodošla! user posted image
Meni se čini da ti sama sebi radiš preveliki pritisak i da zbog toga ne uspijevate zatrudniti. Znam da je grozno čuti da se trebaš opustiti jer je to uz ovakvu želju preteško (vjeruj mi da znam), ali ako ništa drugo pokušaj naći neku drugu zanimaciju ili nešto (putovanje ili sl.) tako da ne razmišljaš cijelo vrijeme o tome da "moraš" zatrudniti. user posted image user posted image user posted image
Uz to imaš još vremena pred sobom za roditi i petero djece ... vidi koliko nas ima tu i preko 30, a još nemamo djece (evo ti mene za primjer). Doći će ... bez brige ... ubrzo ćemo i ti i ja imati malu mrvicu na rukama. user posted image

Hvala na lijepim riječima,ne negiram da sam pod pritiskom,ali nema sanse da zaboravim na bebicu.mozda ce mi bit lakse kad saznam u cemu je problem.a sto se tice zanimacija najveca mi je zanimacija putovat svaka tri dana Sarajevo-Maribor trenutno nemam vremena za druge obaveze.hvala ti na optimisticnim riječima.nadam se da ce bit volila bi da dragi Bog svakom djete podari i i meni..Moja doktorica kaze da je jako zadovoljna sto sam mlada jos i da do 30 god.cemo napravit jednu bebicu.Samo strah me nalaza hormonskih u ponedeljak cu saznat sta je s njima...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 3
11.6.2013 0:26:32   
tenkic
Ja ti mogu reći samo sve najbolje vezano uz Maribor i dr Vlaisavljevića. Definitivno najbolji i najpozitivniji liječnik kojeg sam upoznala. Nakon razgovora s njim nije mi uopće bilo teško čekati godinu dana da dođem na red za ICSI, štoviše toliku pozitivu nam ju "ulio" da sam vjerovala da bih mogla ostati trudna i bez MPO.
Kao što vidiš iz potpisa, ICSI je uspio
Samo nemojte odustajati, mladi ste, pitala sam ga (dr Vlaisavljevića) koga sve broji u mlade, pa kaže sve žene ispod 40 godina user posted image , ako ne uspije prirodno ići se se na neki oblik potpomognute, u krajnjem slučaju na ICSI
Ako vam je rekao da ćete imati djece, vjerujte mu, zna čovjek što govori!

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu tuzna88)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Jeste li zadovoljni svojim tijelom?
bomboncic02

Da, savršena sam (14%)

Ok izgledam (28%)

Neeeee, svašta bih mijenjala na sebi (21%)

Promijenila bih par sitnica.. (36%)

Broj svih glasova: 138

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!