Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: kako spriječiti frkanje uha??? 27.9.2009 20:42:42
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Koliko sam čitala o tome,neće imati klempavo uho,to se ispravi samo od sebe..Ali nisam sigurna ,neka me ispravi netko ako nije tako..
|
|
RE: kako spriječiti frkanje uha??? 27.9.2009 20:42:48
|
|
|
|
inna
|
nemam, to i Domi radi, ali ne zaspi na njemu nego ga samo gužva kad je nervozan ili pospan. Pokušam mu nešto dati u ruku da mu skrenem pažnju mada ne pali uvijek. Vidjela sam da to dosta bebaća radi.
|
|
RE: kako spriječiti frkanje uha??? 27.9.2009 21:59:06
|
|
|
|
mala pcelica
|
moja kad leži stalno ima ufrkane uši....ja se nadam da joj neće ostati takve ....
|
|
RE: kako spriječiti frkanje uha??? 27.9.2009 23:47:45
|
|
|
|
dominik
|
moja klempusa tesko da moze ne sfrkati uho...u jajetu joj je vjecno bilo prema van ..kaj sad imali buju klempave usi, boze moj...vise posla za glumicica ja sam odustala od traka i tih stvari..kad se razvije hrskavica do kraja bumo vidli kak bu stajalo...sva sreca cura je pa kad kosa naraste bu to malo prekrila...a i bolje bu cula
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Samostalnost.
Admin
Da li su vaša deca koliko toliko samostalna ili ih još uvek hranite i uspavljujete ? Mislim na decu od 2,5 god pa naviše.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!