mirna
|
IZVORNA PORUKA: Ruža E draga moja, bila, prošla vidjela. Premda je moja priča različita skroz, onog trena kad sam donjela odluku o razvodu osjetila sam samo ogromno olakšanje i odšetala iz tog braka bez grča, suze ili okretanja. E sad, ono što tebi treba nikako nije sažaljenje, bilo tuđe ili same sebe, kao ni depresija. Od toga ništa. U životu treba znati padati, tropneš, padneš, ustaneš, otresi koljena i idi dalje! Sjedni i posloži svoje misli, ako treba stavi ih i na papir, zbroji i oduzmi i napravi inventuru u svojoj glavi. Treba li ti takav muškarac? Zaslužuje li te on uopće? Jesi li bila sretna sa njim? Nisi i ne trebaš ga! Ako nije bio dobar tebi zašto misliš da će biti dobar nekome drugom? Teško, osobe se ne mjenjaju, snagom ičega. Tvoji trenutni osjećaji rezultat su gubitka i ničega više, vjeruj. Imaš svoje dijete i razlog za borbu, nema stvari koju ne možeš napraviti ako ju dovoljno želiš iznenaditi će te snaga koju imaš. Možeš puno bolje i puno više. Stoga obriši suze, počisti glavu od ludih misli, dijete za ruku i pravo naprijed! Iznenaditi će te da na ovom svijetu postoje ljudi koji znaju komunicirati, koju znaju izreći i pokazati ono što misle i osjećaju, koji te znaju nasmijati.... Imaš samo taj jedan život i cijeni ga, bezbroj mogućnosti na kojima bi ti bar desetak ljudi pozavidjelo. Glavu gore , u tvom životu postoji netko tko te treba jaku, hrabru i sretnu, a treba li boljeg razloga od toga? Sve ostalo doći će na svoje. Ono čega se poštedi je ružna rastava, ako ste dovoljno razumni možete se poštedjeti mučenja na centru i razvesti u prvom ročištu. Ako te zanimaju detalji javi. I sretno! Osobno nemam iskustva ali mislim da ti je ovo najpametniji savjet! Isplaci se i kreni dalje! Bit ce tesko ali nakon nekog vremena ces se osjecati oslobodjena, spremna za nove izazove!
|