Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kako prepoznati moždani udar 20.4.2009 13:43:54
|
|
|
|
m600
|
uh nadam se da mi neće trebati ali ipak hvala tiki
|
|
RE: Kako prepoznati moždani udar 20.4.2009 14:44:17
|
|
|
|
ivanaa
|
evo i jednostavnije metode,jedna strana tijela je oduzetija od druge
|
|
RE: Kako prepoznati moždani udar 20.4.2009 15:08:21
|
|
|
|
pepeljuga
|
ovo ja uvik dobro znati
|
|
RE: Kako prepoznati moždani udar 20.4.2009 15:09:49
|
|
|
|
tikica_69
|
Takodjer sam cula da ako sumnjate da imate srcani napad, da je dobro samo puno kasljati, jer onda se valjda potice grcenje nekih misica oko srca...ivanaa, ima li to kakvog smisla ti sigurno znas...
|
|
RE: Kako prepoznati moždani udar 20.4.2009 15:10:46
|
|
|
|
ivanaa
|
neznam
|
|
RE: Kako prepoznati moždani udar 20.4.2009 16:35:43
|
|
|
|
Candy
|
Dobro je takve stvari znati,tnx Tikice...
|
|
RE: Kako prepoznati moždani udar 20.4.2009 21:10:03
|
|
|
|
uspavana
|
uvijek je dobro znati takve stvari... meni je baka prošle godine imala moždani udar...točno kako je tikica stavila prvi post... teško je to gledati i najbolje je odmah zvati hitnu.. a jedino što ti možeš je biti kraj osobe, držati je za ruku, gledati u oči i bodriti da će sve biti u redu!! treba hrabrosti za to...al kad voliš osobu ništa nije teško!
|
|
RE: Kako prepoznati moždani udar 20.4.2009 21:11:22
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja sam svoju baku takvu 6 godina gledala Spustilo ju je na razinu 5-ogodisnjeg djeteta i oduzelo moc govora...
|
|
RE: Kako prepoznati moždani udar 20.4.2009 21:38:52
|
|
|
|
uspavana
|
moja baka bi se bila i oporavila da je u pitanju bio samo moždani udar..jer je stvarno bila borac. ali su na ct otkrili da ima tumor na mozgu, i to dosta veliki... tako da se mučila punih 5 mjeseci, i onda umrla
|
|
RE: Kako prepoznati moždani udar 20.4.2009 21:41:24
|
|
|
|
tiha
|
nama se u subotu jedna zena na poslu srusila i kad se probudial bila je sva pokocena samo je rekla ne osjecam ruke... hitna je dosla i spicili su joj par inekcija...nesto ju je strefilo ali jos neznamo sta ima 55 godina
|
|
RE: Kako prepoznati moždani udar 20.4.2009 23:17:28
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Da,znam za te metode,moja mama imala mozdani sa 36 godina,ali srecom,nije bio je blazi oblik pa nije ostavio vecih posljedica.Tada joj se oduzela cijela desna strana... Sada ima 44 godine i svaki dan 2 puta dnevno pije 5 vrsta tableta da se ne i ponovilo,iako je to moguce i uz tablete. Jako je bitno promijeniti nacin prehrane,sto je ona i ucinila,tak da je za sada dobro..
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!