Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
još nemirno spava,a dvije mu brzo 23.11.2010 15:17:27
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
pomozite! pola noći odspava u krevetiću a pola s nama, tako sam ga navikla, što zbog dojenja što zbog njegove mazaste i grintave naravi. Naime, čim nije po njegovome grinta, užasno vrišti... Dakle i onako nas budi, pa sad još i krevetić...Nekad zna cijelu noć ostati u krevetiću alinemiran san ima, u snu viče mama, plače, otkriva se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, jeca i čim ga pomazim ili mu donesem bocu ili prebacim u naš krevet nekako se smiri. Je li to normalno s obzirom da su mu dvije? Kad ćemo počet spavat svi troje 7-8 sati žbez prekidanja sna???? Ja i muž smo više od svega iscrpljeni, muž je pogotovo na rubu, a da ne spominjemo posao i koncentraciju i recesiju Pls, dajte mi savjet, sna mi faliiii
|
|
RE: još nemirno spava,a dvije mu brzo 23.11.2010 15:31:12
|
|
|
|
Marta j
|
Nemam ti savjeta jer je i nama u zadnje vrijeme tako. Po pola noci place u snu i zove..
|
|
RE: još nemirno spava,a dvije mu brzo 23.11.2010 15:33:17
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
ajoooj..... a je li normalno da po noći traži mlijeko (koje mu grijem i po 2-3 puta donesem bocu)?
|
|
RE: još nemirno spava,a dvije mu brzo 23.11.2010 16:22:55
|
|
|
|
Ruža
|
Još uvijek ista priča i kod nas, užasno nemiran san, buđenje po ne znam koliko puta po noći. Da ne spominjem da mu leđa u krevetu ne smijem okrenuti ( a grozno mi je tako spavati jer imam dojam da pušem u njega ), čim se probudi pređe mi preko glave naprijed na prsa... Valjda će proći.... A dvije je napunio...
|
|
RE: još nemirno spava,a dvije mu brzo 23.11.2010 20:07:22
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ajoj,nisam od pomoći,moje obadvije spavajau od rođenja cijelu noć,Nika je imala jedan noćni obrok do 4 mj,a Ines isto jedan,ali svega 2 tjedna,i prestala je papati po noći.Mogu ti samo poželiti sreću da se što brže sredi situacija...
|
|
RE: još nemirno spava,a dvije mu brzo 24.11.2010 8:18:01
|
|
|
|
ELENA35
|
i moja Sara nikako da prospava noć mirno i kako treba...Do ponoći svako malo cendra,pije čaja,a poslije ponoći je nemirna,baca sve sa sebe,vrti se i nikako da se smiri dok ju ne stavimo sebi u krevet..onda spava po sat,dva da se ne budi..i onda opet po starom..a ujutro u 6 okice ko sarmice i neeeeeeema više spavanja Užasno smo iscrpljeni,a da ne pričam da nam je sexualni život nula bodova,što od nedostatka mira što od iscrpljenosti..i tako već godinu i pol
|
|
RE: još nemirno spava,a dvije mu brzo 24.11.2010 9:39:32
|
|
|
|
martina87
|
ooooo daaaa i mi imamo isti takav problem.....moja patricia je dugo sisala...i onda kad je prestala sisati probala sam bocicu joj davati mljecno nikad nije htjela u bocici pa smo promjenili na sok i budila se i pila po 100 puta i ja onda stavila vodu i svejedno se budi i pije 100 puta...a valjda ce i to proci pa ce napokon prespavati noc...
PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm
|
|
|
|
RE: još nemirno spava,a dvije mu brzo 24.11.2010 9:43:57
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja bi im ukinula boce po noci,oni su vec veliki i ne triba im nista
|
|
RE: još nemirno spava,a dvije mu brzo 24.11.2010 13:38:40
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
eto, ima vas još... i ja bi ukinila bocu, ali kako? to je posebno dijete, kako ja znam reći...nekad se naljutiomo na njega jer je takav, ali kad vidim kako je sladak i pametan, sve zaboravim...On tada skriči, crveni e, suze lijeva, kako to podnosit? Užasno svojeglav! Dosta mi je te iscrpljenosti, kad će počet spavat u komadu????? Kako je mame sa starijom djecom kod vas? e, da, i ELENA35, također nam je sexualni život osuđen na iscrpljene poljupce kad mali duboko zaspe i prebacimo ga u krevetić, a da ne govorim da muža ne vidim zbog mraka u sobi...(mali se budi na svaki tračak svjetlosti, ukratko- prerazvijena osjetila!!!)
|
|
RE: još nemirno spava,a dvije mu brzo 24.11.2010 13:44:24
|
|
|
|
Marta j
|
Moj nejede bocu pa opet nemirno spava. Stanje nam je do ponoci il jedan mirno. Al tada krece plakanje u snu zove mama,tata.Vrti se,okrece al sve to radi u snu. Nekada toliko histericno place da kada sam ga probala par puta buditi nisam uspijela.A dok tako histericno place lupa rukama nogama. I nemam pojma sto mu je a bio je prije lijepo spavao. Zubici nisu jer nas ovo stanje drzi vec par mjeseci. Nekada mislim da ruzno sanja.
|
|
RE: još nemirno spava,a dvije mu brzo 24.11.2010 13:47:35
|
|
|
|
novamama
|
marta, normalno je da u toj dobi počnu noćne more...doduše, negdje oko 2 godine, ali nekom prije, nekom kasnije
|
|
RE: još nemirno spava,a dvije mu brzo 24.11.2010 13:50:31
|
|
|
|
Marta j
|
A koliko traju?? Jer ovo nemogu nikom niti opisati kako izgleda. A jos sada kada sam trudna pa mi se samo spava. Sreca pa je mm doma sada malo vise pa ga on noci smiruje i pazi.
|
|
RE: još nemirno spava,a dvije mu brzo 24.11.2010 13:54:06
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Marta j A koliko traju?? Jer ovo nemogu nikom niti opisati kako izgleda. A jos sada kada sam trudna pa mi se samo spava. Sreca pa je mm doma sada malo vise pa ga on noci smiruje i pazi. negdje od druge do treće godine..izbaci crtiće kojih se boji, čitaj neku priču prije spavanja, umirujuću...
|
|
RE: još nemirno spava,a dvije mu brzo 24.11.2010 13:55:53
|
|
|
|
Marta j
|
Od crtica gleda samo bumbu i tomicu. A prije spavanja dosada su mu svirale djecije pjesmice.
|
|
RE: još nemirno spava,a dvije mu brzo 24.11.2010 13:56:33
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Od crtica gleda samo bumbu i tomicu. A prije spavanja dosada su mu svirale djecije pjesmice. nemaš tu puno šta napraviti, osim ga maziti kad se probudi da opet zaspe...
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!