|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   jako suha koža
1.1.2011 22:31:54   
anuska08
Nika mi odjednom ima jako suhu kožu po cijelom tijelu. Na nekim mjestima su joj baš crveni plikići koji ju svrbe, izgleda kao lišaj. Ne znam da l je to od klime i grijanja, al baš joj je jako. Inače je tu u tamo namažem s hippovim mlijekom za tijelo, no sad ne znam baš dfa li joj je todovoljno. S čime da joj probam mazati? Što činiti?

Nika 26.08.2009.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: jako suha koža
1.1.2011 22:55:39   
mamacita
Moja djeca imaju jako suhu kozu, koju ako pravo ne tretiram postaje crvenkasta i pojave se maleni pristici koji jako svrbe. Znam koji je uzrok tome kod mojih malenih, no, ja koristim ono mlijeko za tijelo (ne losion ili neka od djecjih losiona ili ulja za tijelo, ta su pre agresivna za njihovu kozu) koje je bez alkohola, bez mirisa, bez konzervansa, i alergijski testirano. U DM-u prodaju njihovo takvo mlijeko za tijelo, sensitive. Inace, obicna Nivea mlijeko za tijelo znalo je pomoci. No u slucaju da je ekzema (bolest koze), to ce ti dermatolog trebati potvrditi, i u tom slucaj ce ti prepisati valjani losion ili mlijeko sa odredjenim emulzijama koje su potrebni takvoj kozi. Sretno.

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 2
1.1.2011 23:03:59   
minnie
tak ti ima i moja m. o opisu mislim da je atopijski drmatiis. ja ti za m koristim već mjesec dana a dermu i moram reći da više nigdje nemamo nii crvenila niti lišaja niti pištića. košta 100 kn ali vrijedi

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 3
1.1.2011 23:09:31   
anuska08
IZVORNA PORUKA: minnie

tak ti ima i moja m. o opisu mislim da je atopijski drmatiis. ja ti za m koristim već mjesec dana a dermu i moram reći da više nigdje nemamo nii crvenila niti lišaja niti pištića. košta 100 kn ali vrijedi

Gdje kupuješ tu kremu u ljekarni ili u običnoj drogeriji?

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 4
1.1.2011 23:10:25   
minnie
ljekarna

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 5
1.1.2011 23:19:36   
minnie
a jesam se raspisala u prethodnom postu
a derma ti ima posbnu kolekciju za suhu kožu. imaš i gelove  i kreme i losione. ja sam uzela samo kremu i ništa više i m je super. samo što ju više ne tuširam sa nikakvim gelovima osim šta guzu operem sa mustelinim gelom-( to imama za stariju kčer - cijelu kolekciju od mustele sam prvo kupila ali joj nije bilo ništa bolje pa sam ju ostavila starijoj kčer)
znači mi ti se svakodnevno istuširamo samo čistom vodom,samo guzu operemo sa gelom i poslije ju namažem sa tom aderminom kremom. i koža je super.

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 6
1.1.2011 23:32:32   
pincirotvajler
mi nemamo dermatitis ali jaaako suha koža mu je..vjerojatno genetski,,jer i mm i ja se moramo lickati nakon svakog kupanja inače koža zateže i svrbi
tako da d melemom ličeko a tjelo uljem,,i to becutan,,druga ulja nam nisu dobra..

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 7
2.1.2011 8:51:51   
Duve

A derma je super, i mi ju imamo...

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 8
2.1.2011 9:45:12   
Puli
mi s time imamo problema samo po zimi  i to na nogicama,na listovima
(pretpostavaljem od štramplica i grijanja)

mazala par dana običnom nivea kremom i sve je nestalouser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 9
2.1.2011 9:53:36   
bomboncic02
Luka ima dermatitis, suha koža mu je u početku bila na rukicama, zatim malo na trbuhu i malo na nogama.
Dr nam je rekla da kupimo mustelinu kremu za suhu kožu (košta oko 200 kn, a ima oko 200 ml)
Mažemo se i sad je malo lakše, ne svrbi ga toliko.
Kupili smo mustelu i poslušali dr jer do sada nisam imala nikakvih iskustava s tim..a inače mu se počelo pojavljivat s ovim hladnim danima.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 10
2.1.2011 11:50:09   
nemammaste

To je meni dermatolog preporučio kad sam imala nešto slično i stvarno je super krema!

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 11
2.1.2011 12:59:58   
BUMBI
ja isto koristim tu Aderma kremu i odlična jeuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 12
2.1.2011 16:37:03   
tita
A-Derma EXomega krema je odlična!i od sada koristimo i druge njihove proizvode i jako smo zadovoljni...

Ne idi ispred mene,mogu te ne slijediti,Ne idi iza mene,mogu te ne voditi,Jednostavno-idi pored mene i budi moj prijatelj....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 13
2.1.2011 20:04:10   
cuba
Po opisu mi se čini da Nika ima atopijski dermatitis. Čim počne zima ti lišajevi dolaze do izražaja a kada zatopli onda se povuku.
Moj R isto ima atopijski dermatitis i koristimo A-dermu kupku i šampon za kosu a nakon toga i kremu za tijelo. Svi proizvodi su odlični.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!