|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   jak plač u snu!!
26.9.2010 21:36:31   
marta2
curka mi je stara dva i pol mjeseca, i ponekad se u snu jako zaplače(gotovo vrišteči) javi iz sna. iako ju uzmem to potraje još neko vrijeme  dok ne skonta da je kod mene u naručju. zbog čega se to događa???

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: jak plač u snu!!
26.9.2010 21:45:59   
ninishka
tak je i moj leon neko vrjeme reagiral..nebi znala...stariji sad zna ponekad tak reagirati, ali to vecinom ako si kroz dan nekaj napravi tj ozlijedi ili sl...imali smo dulji period takav kad je rasjeko glavu pa je vjerojatno prozivljavao trenutke sivanja i tih silnih doktora...

...jer ja letim kad sam kraj tebe...
Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

(Odgovor članu marta2)
Neposredna veza do poruke: 2
26.9.2010 21:56:20   
Anoniman
Mojoj prijateljici je pedijatrica rekla da je razlog taj što oni imaju noćne more, sanjaju porod koji je bio poprilično stresan za njih. Elena Petra je isto tako do prije nekih 2 tjedna vrištala. Evo prošla je i ta faza. Sad je stara skoro 4 mjeseca. Ne brini, proći će i to..

(Odgovor članu ninishka)
  Neposredna veza do poruke: 3
26.9.2010 22:03:08   
leilany
moja ce sutra 16mj...pa se jos uvijek tak zna probudit....tj.nit se ne probudi,nego vristi i place u snu...
cula sam od puno ljudi da djeca sanjaju i prozivljavaju u snu dan...e sad neka s jacim intenzitetom,neka sa slabijim...
ocigledno moja K sa jacim....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4
26.9.2010 22:55:59   
marija0
tako i moj zadnjih par dana samo počne plakat i vikat, ja ga uzmem i ljuljam al on i dalje kriči, neznam ni ja kako ga uspijem smirit.... i ja sam čula negdi da sanjaju predhodni dan.. ko će znat, nemam pojma al nadam se da su to samo faze

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 5
27.9.2010 12:25:00   
Bebys
marta ZUBICI ODOZDOLA IZBIJAJU..znam da je rano ali moguce je...meni su uvijek rekli kada djete zavristi u snu da su to zubi...a nevidi se jos dok ne izadju....moja ih je dosta rano pocela dobivati..
vanjski znak je PUNO SLINE ...JAKO PUNO...

(Odgovor članu marta2)
Neposredna veza do poruke: 6
27.9.2010 14:10:04   
marta2
puno vam hvala!
jer sam taj problem predočila patronažnoj i ona mi je rekla kao i vi;da sanja, čak i sam porod, pa je to razlog takvog plača.
bolje pitati i podijeliti s vama, nego da pođe po zlu.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 7
27.9.2010 14:11:37   
marta2
marta ZUBICI ODOZDOLA IZBIJAJU..znam da je rano ali moguce je...meni su uvijek rekli kada djete zavristi u snu da su to zubi...a nevidi se jos dok ne izadju....moja ih je dosta rano pocela dobivati..
vanjski znak je PUNO SLINE ...JAKO PUNO...

a što se toga tiče isto je moguće, jako mi slini i stavlja rukice u usta. mada je tek dva i po mjeseca.

(Odgovor članu marta2)
Neposredna veza do poruke: 8
27.9.2010 14:14:04   
nemammaste
Moja malica nema još mjesec dana i isto zna jako plakati i vikati u snu,sva se stresem kad ju čujem,strašno.Isto su mi rekli da sanjaju porod

(Odgovor članu marta2)
Neposredna veza do poruke: 9
27.9.2010 14:14:39   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: leilany

moja ce sutra 16mj...pa se jos uvijek tak zna probudit....tj.nit se ne probudi,nego vristi i place u snu...
cula sam od puno ljudi da djeca sanjaju i prozivljavaju u snu dan...e sad neka s jacim intenzitetom,neka sa slabijim...
ocigledno moja K sa jacim....

mislim da bi ovo bio razlog, jer da bi mogli zapamtiti sve sto se izdesavalo u toku dana oni to jos jednom prozivljavaju u snu, ne znam kako se tacno zove ta faza user posted image  uglavnom procitala sam u nekoj knjizi, ne znam sad ime...
Moja skoro redovno pred jutro krene vristati, i ako ju ja krenem uzeti jos vise se dere, najcesce upali da ja samo se pokupim iz kreveta i odem u dnevnu a onda ona nastavi spavati mirno i rastegne kao jutros do 11h user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 10
27.9.2010 14:40:18   
tina0310
moja se user posted image jako boji visine a pogotovo kad idemo niz stepenic,tako da moramo svi paziti na ti i nesmin ga jako(naglo) odvojiti odsebe(kad zaspe na meni) i staviti ga u krevetić,sav se zgrči i onda mi cilu noć plače u snu ako se pripadne,al sad smo već navikli na to pa pazimouser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

vitamini
Ella27

Koje vitamine dajete bebama za jačanje imuniteta?

child life (7%)

twinlab (7%)

esi propoladi (0%)

matična mliječ (21%)

nešto drugo (66%)

Broj svih glasova: 29

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!