|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Hroptanje u dojenčeta
24.11.2012 16:20:38   
rosalye
Bok,
sinoć mi je mali počeo hroptat, kao da mu nešto u grlu ne da disati. Davala sam mu čaja od kamilice jer sam mislila da mu je od mljeka šta ostalo, ali evo več i danas pada večer a on i dalje hropče?

< Poruku je uredio Zvonki -- 26.11.2012 11:52:07 >

22.10.2012 - :-)
04.04.2016 - :-(
10.12.2017 - :-)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Hroptanje u dojenčeta
24.11.2012 17:39:12   
pincirotvajler
kak je star?
jel samo hropće,a ne kašlje?

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu rosalye)
Neposredna veza do poruke: 2
24.11.2012 18:03:13   
rosalye
prije dva dana navršio 1 mj. samo hropče i u snu onako cvili ka malo štene, al nije grintav niti plače

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
24.11.2012 18:06:38   
pincirotvajler
ja bi išla da ga poslušaju,,premali je

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu rosalye)
Neposredna veza do poruke: 4
24.11.2012 22:12:16   
lovely
ja bi isto otisla ima tek mjesec dana.Mada moja cerkica kad sanja isto zna u snu cviliti al to radi od pocetka inace bi se zabrinula,jer sam citala o nekoj curici koja je takoder al je i plakala pa se budila na kraju su joj nesto otkrili,neku bolest kojoj neznam ime...Ma ja ti jako puno slusam moju da vidim ako nesto ne valja,totalnu paranoju imam,ko mi je kriv kad citam previse svega.Moguce da je prehladena beba...Knjigicu koju sam dobila kad sam isla iz rodilista,tamo ti pise da ako je beba manja od 3 mj.jako je dobro ako nesto primjetis da ides kod doktora jer su to pre male bebice.

Siguran put k neuspjehu je - odustati! Često budući uspjesi dolaze preko sadašnjih promašaja.

(Odgovor članu rosalye)
Neposredna veza do poruke: 5
24.11.2012 23:43:35   
Kony
I moj je mali jako hroptao jednu noc pa smo završili u bolnici kažu da je alergican ali se ne zna na šta jer tek je 6mj. Mjeri mu temparaturu. I ako ti baš jako pocne hroptati izvlaci mu iz nosa možda mu malo curi ali ne vidiš ti to jer se njima to sve sljeva u grlo.

(Odgovor članu lovely)
Neposredna veza do poruke: 6
25.11.2012 8:27:54   
lena35
Moja je bebica na početku isto ispuštala neke koma zvukove kad je spavala, kao da joj se nakupilo nešto u plućima, pa stenjanje i cviljenje... Baš sam bila uplašena (posebno zato jer mi muž ima astmu i alergije).
Na kraju je ispalo da nekim bebama treba malo vremena da im dišni sustav sazrije. S negdje 3.mjeseca to se i dogodilo i sve je samo od sebe prestalo. Tako da se ne moraš nužno zabrinjavati, možda je tvoj mali samo jedna od tih bebicauser posted image

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 7
26.11.2012 8:22:32   
rosalye
Ipak mu je začepljen nos i curi mu u grlo. Dobili smo fiziološku otopinu i moram mu sa pumpicom svako malo očistit nos. Glavno je da fibru nema,normalno jede, normalno spava i sa ne plače stalno.

(Odgovor članu lena35)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!