|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   grickalice za zubiće
27.3.2009 11:11:08   
troubled
koje su vam se pokazale najboljima...gumene, one s tekućinom? proizvođač kjemu najviše vjerujete?
ima ih zbilja svakakvih...sve lijepe i šarene, nije lako izabrati user posted image

imam novi ticker :)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: grickalice za zubiće
27.3.2009 11:13:34   
BUMBIKA
Imali smo i gumene i s tekućinom,ali nije mu se to baš sviđalo,više je volio druge igračke koje nisu namijenjene za zubiće...user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ruža -- 27.3.2009 19:48:37 >

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 2
27.3.2009 12:05:23   
ivanaa
mislim da je to bacanje love.mi smo kupili svakakve za obadvojcu i nijedan nije htio...korica kruha mi je najbolja za to.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 3
27.3.2009 12:07:02   
FIONA
sve kaj ima na tržišu ali ipak je mamin i tatin prst najslađi...i samo da se zna tak nekada stisne ko sa malim kljunom!!!...uffffffuser posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 4
27.3.2009 12:10:19   
Cybermama
IZVORNA PORUKA: troubled

koje su vam se pokazale najboljima...gumene, one s tekućinom? proizvođač kjemu najviše vjerujete?
ima ih zbilja svakakvih...sve lijepe i šarene, nije lako izabrati user posted image

mi smo kupili sve moguće vrste,oblike i boje i iskreno mislim da je sve  to iston.najbolja za gristi je prva papučica,onako lipo bila sa rozim cvitićima user posted image user posted image user posted image i gelove i kapi i ogrlicu,ma sve smo za zubiće kupili.mislim da najbolji efekt ima jantar ogrlica

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 5
27.3.2009 14:57:01   
Anoniman
Mi ih imamo pol tone doma - ovakvih i onakvih - ni jedna ih nije šljivila ni 5%!
Jedino jedne ključeve s Winnijem Poohom, što su svirali, dok ih nisu "ukokale", su malo grickale, njih smo pak svuda nosili sa sobom. (vidli su svijeta)user posted image

...isto što kaže Ivana, korica kruha je bila najbolja, ali tek kasnije, Magda ti je još mala za kruh!user posted image

Isto tako, s negdje godinu dana, kad krenu kutnjaci, oni su očajni, kupila sam u apoteci neki sprejić s okusom jagode, na bazi propolisa s blagim analgetičkim djelovanjem, neki talijanski... koristio je Eleni i Katarini a i ja sam tu i tamo špricnula sebi. To stvarno kad su tak plakale da nisam znala što bih s njima.
A kad znam da joj baš ide zub, i da ju boli, dam joj žličicu sirupa, paracetamola, bolje i to nego da sedmero ljudi u kući ne spava cijelu noć....user posted image

eto, moram ja otić od teme... user posted image

(Odgovor članu Cybermama)
  Neposredna veza do poruke: 6
27.3.2009 18:47:51   
božica
Imali smo i gumene i s tekućinom,ali nije mu se to baš sviđalo,više je volio druge igračke koje nisu namijenjene za zubiće...
prepisujemuser posted image
ali ali kada ju nerviraju bubo zubo onda uzmem onu grickalicu sa tekućinom rebrastu i držim je malo u škrinji i trljam joj po mesu onda ljenivica UŽIVA

< Poruku je uredio božica -- 27.3.2009 18:49:00 >

idem micat rit...

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 7
27.3.2009 19:49:13   
Ruža
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA

Imali smo i gumene i s tekućinom,ali nije mu se to baš sviđalo,više je volio druge igračke koje nisu namijenjene za zubiće...user posted image user posted image

Isto tako, u ustima završi sve što se dopadne rukica.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 8
27.3.2009 21:37:24   
dikac
ivana su počeli mučiti zubići. stalno stavlja ruke u usta, ugura cijelu šaku kako ga boli. primjetila sam da stavlja u usta igračke koje vise na didaktičkoj dekici.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 9
27.3.2009 21:39:54   
Lady3
moji nisu voljeli one gumene ali zato daljinski,ključevi su bili No br1user posted image
Znam davati komad jabuke ili mrvu da gricka ali samo ako nema  još zubiće..

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 10
27.3.2009 21:41:26   
novamama
lolić voli gumene...onu sa tekućinom ne voli, nekako mu je predebela bila...našla sam u dm-u jedne, ma baš su malene i slatke, i te voli...

ne mogu nać sliku, ali baš su fora....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 11
28.3.2009 7:12:05   
tikica_69
Moji su imali one Chicho, sa nekim uzorcima koji masiraju zubno meso i sa onim hladnim gelom

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

kolko dijece imati :)
nimla

sta mislite u danasnim vremenima kolko dijece imati :)

1 (14%)

2 (47%)

3 (26%)

vise (13%)

Broj svih glasova: 118

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!