Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Gestacijska vrećica bez ploda 27.6.2013 10:04:15
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Definitivno odi po još barem jedno mišljenje. Mene je ginićka isto tako preplašila da nema ploda, no ipak me poslala u bolnicu gdje imaju jači/bolji UZV i tamo se vidio plod. Najiskrenije ti želim da je i kod tebe takav slučaj.
|
|
RE: Gestacijska vrećica bez ploda 27.6.2013 10:39:20
|
|
|
|
svrcica
|
Draga Pupi, samo ti pričekaj. Nedavno sam nešto čitala o tome, pa sam pročitala da se znalo desiti da se plod pokaže dok je gestacijska već 20 mm, sa osam tjedana trudnoće. Tako da... nemoj brzati s time, nemoj si dat napraviti kiretažu, vrlo moguće da će ti se plod još pojaviti. Izgleda da se naše bebice vole igrati skrivača već u trbici . Meni se evo, s pet tjedana još ne vidi ni gestacijska. Tješim se, nadam, da je samo kasnije bila oplodnja, jer na spomen vanmaternične umirem od straha... .
|
|
RE: Gestacijska vrećica bez ploda 27.6.2013 10:48:36
|
|
|
|
pupi11
|
Joj hvala vam puno,utješile ste me,tko zna ako su prošla 4 tjedna od oplodnje možda je zaista još rano
|
|
|
|
RE: Gestacijska vrećica bez ploda 27.6.2013 20:54:52
|
|
|
|
danijela8
|
koliko sam zbrojila tebi je jučer bilo 32 dana od oplodnje. Po mome primjeru meni ultrazvuk 27 dana od oplodnje nije vidio plog, ali 33 dana jest. Sad ne znam kolika je gestacijska vreća bila, mislim da oni po gestacijskoj vreći procijene trajanje trudnoće... Najsigurnije je da pođeš u drugog doktora u ponedjeljak, do tad bi se trebalo definirat. Sretno!
|
|
|
|
RE: Gestacijska vrećica bez ploda 27.6.2013 23:49:02
|
|
|
|
anne
|
I ja sam imala isto iskustvo prije skoro 2 godine. Bila sam u takvom šoku da nisam ni išla po drugo mišljenje, ali su mi prije zahvata napravili jo jedan uvz i nije se vidio plod. Išla sam kroz par dana na kiretažu. A još sam imala to jutro jutarnju mućninu... Odi po drugo mišljenje. Ali ako i je prazna pokušaj se podići. Nama je doktor rekao da pričekamo 3 mjeseca i nakon 4 mjeseca sam bila opet trudna. Sad mi malena ima skoro 1 godinu. Nekako me nova trudnoća izvukla..
|
|
RE: Gestacijska vrećica bez ploda 28.6.2013 14:56:33
|
|
|
|
kisica
|
Ja sam ti na uzv išla sa 6+1, međutim zbog neredovitog ciklusa ispadalo je da je trudnoća za 5+1, gestacijska je bila vidljiva, plod nije. Naručila me za 7 dana, i plod je bio tamo. Ja bi sačekala još koji dan, pa ponovoila uzv
|
|
|
|
RE: Gestacijska vrećica bez ploda 28.6.2013 21:23:21
|
|
|
|
mamacita
|
Uistinu ne vidim razlog zasto se jako cesto ide na UZV pregled prije 7. tjedna. Sve prije toga je pre rano da se ista vidi, i sasvim je dovoljno da se zene obeshrabre. Stoga, naoruzajte se strpljenjem i ponovite UZV malo kasnije.
|
|
|
|
RE: Gestacijska vrećica bez ploda 28.6.2013 22:20:49
|
|
|
|
lili22
|
Ja san ti bila sa 4+4 i reka mi je da je gestacijska tu ali da je mozda prazna da neka se vratin za 7 dana. Najgori tjedan u mome zivotu. Na kraju je sve bilo ok i iman predivnu curicu od skoro 2 god. Cekaj jos 7 dana ili trazi drugo misljenje. Sano hrabro, javi nan sto je bilo! Bi ce sve ok!
|
|
RE: Gestacijska vrećica bez ploda 29.6.2013 8:08:33
|
|
|
|
ruwenzor
|
pričekaj još, i meni je sa 5+4 bila prazna gv veličine 15.9mm, gin me poslala vaditi betu pa nakon tjedan dana ( jedan od najgorih tjedana u životu) opet na uvz i onda se tek vidjela moja mrvica sretno
< Poruku je uredio ruwenzor -- 29.6.2013 8:10:09 >
|
|
RE: Gestacijska vrećica bez ploda 29.6.2013 8:57:05
|
|
|
|
svrcica
|
IZVORNA PORUKA: mamacita Uistinu ne vidim razlog zasto se jako cesto ide na UZV pregled prije 7. tjedna. Sve prije toga je pre rano da se ista vidi, i sasvim je dovoljno da se zene obeshrabre. Stoga, naoruzajte se strpljenjem i ponovite UZV malo kasnije. Ako je prvo dijete, uglavnom se ide iz neznanja kad treba ići. Barem je tako bilo u mom slučaju. Bila sam 5+4, vidjela se samo gestacijska i liječnik mi je rekao da dođem za 4 tjedna, ali nije me plašio kako nema ploda i kako ću morat na kiretažu. Rekao je da vidi trudnoću i to je to... iskreno, to mi je čak i ok, bolje nego umirati od straha do slijedećeg pregleda. A sada zbog krvarenja 4+6... nisam imala namjeru prije 7 tjedana, ali eto, sila Boga ne moli.
|
|
RE: Gestacijska vrećica bez ploda 29.6.2013 10:11:48
|
|
|
|
mišica 666
|
ja sam išla rano na uvz jer sam prije imala vanmaternični i htjela sam bit sigurna da je plod na mjestu. a onda me je doktor uputio nakon dva tjedna da opet dođem da čujemo i srce.
|
|
RE: Gestacijska vrećica bez ploda 29.6.2013 22:13:41
|
|
|
|
pupi11
|
Evo mene opet, pojavio mi se smeđi iscjedak,izgleda da je gin bio u pravu......jel neko ima iskustva s tim????
|
|
|
|
RE: Gestacijska vrećica bez ploda 29.6.2013 22:43:39
|
|
|
|
sina
|
IZVORNA PORUKA: pupi11 Evo mene opet, pojavio mi se smeđi iscjedak,izgleda da je gin bio u pravu......jel neko ima iskustva s tim???? a što ti je rekao?
|
|
RE: Gestacijska vrećica bez ploda 29.6.2013 22:47:35
|
|
|
|
pupi11
|
To mi se danas pojavilo al nisam išla na hitnu
|
|
|
|
RE: Gestacijska vrećica bez ploda 29.6.2013 22:53:46
|
|
|
|
sina
|
iscjedaka ima kojekakvih,ne moraju ništa loše značiti,stvarno ne znam što bih ti rekla. kad ideš na idući pregled?
|
|
RE: Gestacijska vrećica bez ploda 29.6.2013 22:56:26
|
|
|
|
pupi11
|
Trebala bih sljedeći tjedan da napravi UZ i još jednom provjeri,cjelo vrijeme sam bila optimistična a sad nakon ovog nade su mi sve manje
|
|
|
|
RE: Gestacijska vrećica bez ploda 29.6.2013 23:02:09
|
|
|
|
sina
|
ne gubi nadu,još nije sve gotovo. ti si ustvari trudna jedva 5 tjedana,sve je to još rano. ja sam ovaj puta jako rano skužila da sam trudna,isto oko 5 t. i imala krvavi iscjedak,ništa se nije dogodilo,eto me buša raste..... znam kako ti je i da si sva uplašena,ali pokušaj se smiriti i sačekaj pregled.
|
|
RE: Gestacijska vrećica bez ploda 1.7.2013 10:25:50
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
IZVORNA PORUKA: pupi11 Pomoć! Tema sigurno nije za ovaj forum ali neznam gdje je smjestit pa vi prebacite. Kako imam neuredan i dug ciklus (35,40 dana) zadnja M je bila 29.04.,prošli tjedan mi je na testu bio +,jučer sam bila na UZ i gin kaže da se vidi samo GV 7mm da se plod ne razvija (oplodnja se dogodila 25.05. sigurno jer je muž ostale dane bio na putu).Rekao mi je da idem na kiretažu,ali ja se ipak nadam da se plod možda još i nemora vidit pa ako je netko imao slično iskustvo bila bih zahvalna da se javi.Čitala sam na forumima nekom se plod ranije vidi nekom kasnije. Prema ovome što si napisala ti si sad 7+2 tt i predlažem ti da odeš na hitnu. Sad bi ti trebali već vidjeti plod, a ako imaš smeđi/krvavi iscjedak i vide da je plod tu dobit ćeš vaginalete da krvarenje stane. Bolje odi na hitnu (moraju te primiti jer si trudna!) i neka te pregledaju za svaki slučaj nego da se kasnije pitaš što ako je ipak bila mrvica tu, a ti nisi pokušala sve što možeš da ju zadržiš. Iskreno ti želim da sve bude ok. Sorry ako sam pregruba, ali samo ti govorim što bi ja napravila na tvom mjestu. Odluka je na kraju ipak samo tvoja.
|
|
RE: Gestacijska vrećica bez ploda 1.7.2013 16:09:28
|
|
|
|
svrcica
|
Pupi draga, nadam se da je sve ok... Ja sam imala to smečkasto krvarenje i u prvoj trudnoći i sad u drugoj, a imam klinca još malo pa dvije godine. Ne mora nužno značiti ništa loše, puno žena to ima, ali svako krvarenje, pa makar i takvo treba provjeriti kod doktora. Bolje puhati i na hladno, nego se opeći... Sretno i javi što je bilo.
|
|
RE: Gestacijska vrećica bez ploda 5.7.2013 13:26:20
|
|
|
|
pupi11
|
Evo da vam se javim nakon što sam imala spontani pobačaj. U utorak sam dobila bolove u stomaku i ubrzo je iz mene ispao ogromni ugrušak,a bolovi su prestali.Otišla sam kod ginekologa napraviti uz i sreća u toj ogromnoj nesreći je da nisam trebala ići na kiretažu(u ovom slučaju bi kiretaža bila bez anestezije jer sam već prokrvarila).Dao mi je ergometrin da se očistim do kraja, Eto to je tužni završetak ove moje priče.Hvala vam svima na podršci ovih dana,ja se nadam da ćemo se uskoro opet družiti ali sa urednom trudnoćom.
|
|
|
|
RE: Gestacijska vrećica bez ploda 5.7.2013 15:51:32
|
|
|
|
lili22
|
Joj draga pupi bas mi je zal, zelin ti da sto prije dobijes svoju . Mozda bolje daje tako ispalo kad vec nije bila uredna trudnoca. Ako zelis dodji s nama na odbrojavanje mozda ti u drustvu bude lakse.
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Dojenje.
Admin
Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!