Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: gacice za odvikavanje od pelena 27.4.2010 10:51:42
|
|
|
|
ZVRK
|
ja sam kupovala gaćice od pampersa za ovae tvoje nisam čula
|
|
|
RE: gacice za odvikavanje od pelena 27.4.2010 10:54:56
|
|
|
|
mamice
|
a trebaju mi nekakve gacice koje mogu odviknuti ga lakse od pelene a ja plavusa neznam kak se zovu trazim sad po googlu
|
|
|
RE: gacice za odvikavanje od pelena 27.4.2010 10:58:55
|
|
|
|
mamice
|
bambino mio platnene gaćice za odvikavanje TO TRAZIM
|
|
|
RE: gacice za odvikavanje od pelena 27.4.2010 11:03:49
|
|
|
|
dominik
|
ja ti pojma nemam...ali zakaj ne pricekas ljeto pa ga odviknes od pelena...mislim ne kuzim na kojem principu rade te gace za odvikavanje...mislim isto mu je u pelenama i gaca-pelenama
|
|
|
|
|
RE: gacice za odvikavanje od pelena 27.4.2010 11:08:50
|
|
|
|
ninolina
|
ja ti pojma nemam...ali zakaj ne pricekas ljeto pa ga odviknes od pelena...mislim ne kuzim na kojem principu rade te gace za odvikavanje...mislim isto mu je u pelenama i gaca-pelenamauser posted image da slažem se
|
|
|
RE: gacice za odvikavanje od pelena 27.4.2010 11:29:45
|
|
|
|
ninolina
|
meni ej to samo zavaravanje...mislim isto svojstvo kao i pelena...daš mu gaćice pa da ima osječaj da se popiškio....ovo mi je samo mazanje očiju
|
|
|
RE: gacice za odvikavanje od pelena 27.4.2010 12:06:52
|
|
|
|
Bebys
|
Bambinomio
|
|
|
|
|
RE: gacice za odvikavanje od pelena 27.4.2010 12:07:33
|
|
|
|
Bebys
|
zar to nije malo kilaza...pa dica imaju vise kila kada se odvikavaju zar ne...ovo prvi puta vidim...ali ako mislis da je dobro...samo naprijed...
|
|
|
|
|
RE: gacice za odvikavanje od pelena 27.4.2010 12:15:32
|
|
|
|
ejmama
|
Ja ih nebi kupila, moja se riješila pelena tek kad sam je skinula golu do kraja, bilo je toplo i stavila sam joj tutu vani na terasu i ona je sama otišla i to obavila i od tada ne nosimo pelene, dok sam joj stavljala obične gaćice uopće nije kužila razliku između pelene i gaćica, tek kad je bila gola skužila je da to mora obaviti u tutu.
|
|
|
RE: Gaćice za odvikavanje od pelena 27.4.2010 13:47:36
|
|
|
|
lukici
|
http://hr.bambino-mio.com/ evo ovo sam nasla na netu
|
|
|
RE: Gaćice za odvikavanje od pelena 27.4.2010 13:48:27
|
|
|
|
lukici
|
http://www.kadulja.hr/zastupnistva.html ovaj link oni su zastupnici
|
|
|
RE: Gaćice za odvikavanje od pelena 28.4.2010 15:30:00
|
|
|
|
božica
|
kupili obicne pamucne gacice(5 , 6 kn kom.) i to je to i kada je bilo vrijeme krenuli sa odvikavanjem sretno
|
|
|
RE: Gaćice za odvikavanje od pelena 28.4.2010 21:22:00
|
|
|
|
mišica 666
|
po meni je to uludo bačen novac ne bih to kupila.
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Dijete.
пеперутка16
Je li vam se ikada dogodilo da odrasla osoba, bliska ili ne, udari vaše dijete u vašoj prisutnosti i kako ste reagirali?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!