|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   FIRST RESPONSE test na trudnoću ...
3.5.2009 16:28:11   
martina33
Drage moje,da li netko od vas zna gdje se može kupiti test na trudnoću FIRST RESPONSE u Zagrebu?Imaju odličan web site pa me interesira da li ta stvarčica postoji kod nas...Navodno otkriva trudnoću već 5 dana prije očekivane menstruacije...Za nas znatiželjne user posted image
Unaprijed hvala...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: FIRST RESPONSE test na trudnoću ...
3.5.2009 16:39:32   
FIONA
koliko znam sve kaj nigdje nema ima na jednom mjestu u Zagrebu a to je ljekarna gore na Dolcu...ako i nemaju naruče!...najbolje da nazoveš pa ih pitaš!user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu martina33)
Neposredna veza do poruke: 2
3.5.2009 19:29:20   
tikica_69
Pa sto ne moze naruciti preko neta user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 3
3.5.2009 19:43:36   
martina33
Našla sam ga na Amazonu..Košta oko 10 $ ,ali treba 2 tjedna da stigne...a do tada kupim i bilo koji drugi,hehehe...Znate kako je kad se žena nešto sjeti-to mora biti odmah ,a ako ne odmah onda barem drugi danuser posted image
Ništa,ostaje mi samo da čekam nedjelju pa da vidimo hoće li stići user posted image ...
Zapravo sam isprobala Prime time testove za ovulaciju i kad je test bio pozitivan mi smo se zaigrali...I tako 3 dana za redom,hehehe...
Danas me tako grči u trbuhu i imam onaj osjećaj na mučno baš kao dan prije nego što moram dobiti,a trebala bi dobiti tek za 7 dana...Nikad me nije tak rano počelo grčiti...
Možda ću dobiti ranije...
Zapravo stalno nešto teoretiziram kao npr. pa nije baš tako lako ostati trudan pogotovo s 35 godina...
Ali opet,nije se loše nadat user posted image ,zar neuser posted image ?

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 4
3.5.2009 19:59:05   
tikica_69
Ah, pricaj mi o tome...ja sam u 40-oj user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu martina33)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

koliko vam je vremenski trebalo da se djete navikne na tutu??
mlada mama

koliko vam je vremenski trebalo da ono samo počne tražiti tutu ili wc ??

mjesec dana (43%)

2 tjedna (17%)

više (13%)

manje (28%)

Broj svih glasova: 109

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!