noemaa
|
eto, J je bolje, injekcije pomažu. još sutra pa budemo vidjeli što će nam reći. najgore je kad vadi krv, iz vene mu vade ko i velikima... užas... as, završili na hitnoj jer nije spavao, plakao je od bola i bio je nikakav, dahtao ko pas, grozno... danery, slažem se s as, gospici lijepo reći - kad spavaš kod bake, prije toliko i toliko sati, mir. i zaključaj vrata pa će biti mir. a to za usisavanje, ma ne, mogu ja njega usisavat, naučila se već, ali nije bilo čega za usisavat, niš nije izlazilo, a stalno se čulo da je krcato. veliki zna imati laringitis, a i upalu uha je jednom imao. sve me strah kako će to ići u krug, kad veliki pobere u vrtiću i onda doma pokupi manji... subby, povlači li se to rozilo ili? ja gđu nisam još dobila i baš sam hepi, samo nek potraje... dogovorila sam se s G za spiralu, al sve si još kontam da ću malo odgoditi jer koliko se mm i ja družimo, i nije nam tako skoro potrebna. cure, je li kod vas po tom pitanju stanje bolje? mi budemo umorni na kraju dana da nam je fino zavalit se na kauč, malo poprčati, prolistati knjigu i na spavanac...