lidac0605
|
Ojla,curke Evo i mene malo Vidim jesenske curkice su nam za 5+ ...i jedna i druga Jezic,kod vas stalno neke boleštine cirkuliraju ...to malac iz vrtića donosi sigurno... Danira,de se javi di ste,kaj ste...ja sam u subotu uzela par tih velikih kašica u dmu,al valjda su ih prebrali jer su ostale samo 3 vrste-i onda,bobičasto voće ne uzimam jer je alergeno,jedna je bila koju gospon ne voli i tak sam uzela samo onu jabuka,banana i sir.Al se isplati,dobiješ 2 kašice za 8,5 kn Kazić,na raport Mene moj jučer iznenadio,spavao je popodne od 14:15-17:30 ,nikad tolko ne spava,kaj mu se jučer tak spavalo nemam pojma(a nije imal temperaturu-jer sam išla mjerit kad se zbudil luda mama) Kad bi bar tak svaki dan ...sve bi stigla,a ovak ne stignem niš i samo jurcam ko luda Mara okolo po kući i radim po 3,4 posla odjednom,on čim mrdnem cvili,cendra,neće s nikim bit,neće se sam niš poigrat,ono sjedit će on na podu i igrat se ak sjedim i ja,ak ne sjedim urla ko konj i neće opće niš...šuti samo dok usisavam,onda gleda usisavač samo...veli mm da je on definitivno najzahtjevniji... Danas navečer me čeka jedan roditeljski u školi,u petak drugi...prošli petak sam bila na roditeljskom u vrtiću,još ću morat i u gimnaziju samo ne znam još kad...mrzim 9.mjesec
< Poruku je uredio lidac0605 -- 21.9.2016 8:09:43 >