lidac0605
|
Jutro,curke Danira,sretan rođendan velikom dečku,nek bu zdrav,pametan i dobar fino ste se pogostili Vidim Domi je postal pravi vražićak ...moja hranilica inače ima onu pregradu između nogu da ne može past i nemam remenje za svezat,kaj tvoja to nema? Kazić, za masaže...ja sam išla jednom samo i to u salon na antistres masažu cijelog tijela(platio mi mm za godišnjicu)-dakle to je bila takva uživancija-žena mi masirala čak i svaki prst posebno,mirisni štapići...divota...posle sam bila 20 kg lakša nekak kad sam izašla van Katy za nalaze...bitno da je K zdrava...mi to moramo ić vadit 5.10.Nadam se da budu i naši ok... Ja jučer malo zabušavala kaj se tiče RR...našetavala se okolo,kupovala sitnice za školu,tipa olovki,gumica,pribora za likovni i sl,bilježnice i tak...samo kad ja kupujem "sitnice" za školu onda to ispadne da dođem na blagajnu sa cca 70ak bilježnica samo za start,20 običnih olovki,oko 40ak omota+ par komada folije za zamatanje pa me baba bijelo gleda kad vidi kaj sam nametala na traku Knjige nas stižu sa Ekupi,dečki mi ove godine ČAK dobivaju od grada knjige(dobijaju svi,valjda radi izbora),tak da smo morali samo radne za njih i za kćer naravno sve,za srednju nema nikakvih povlastica...njoj sam većinu kupila rabljene udžbenike,a kaj nisam našla sam uzela onda na Ekupi... Ove godine nas čeka državna matura...i pripreme naravno,koje bumo morali platit...B se mora upisat u srednju a opće ne zna kaj bi,L pregled za prvi razred,tak da bu nam veselo... Moja grofica je rekla da oće studirat talijanski i švedski...ne znam otkud joj sad taj švedski ...al dobro,samo nek se upiše kaj god oće i nek završi...