danery
|
jutro doduše nisam baš nasmijana od uha do uha,prdilda se probudila upol 7,ishohotala se u kindaču,namlatila onaj siroti mobil nogama da je skoro otpao (imamo neki drveni-kućicu i okolo u par nizova životinje,pa kad to klepne,zvekeće sve u 16,nema šanse ostat spavat ) i sad tek zaspala na jedvite jade opet... kod nas kiša....a u kući sparinaaaaa za poludit mm ostavio preko noći otvoren prozor da imamo zraka,i sad sve fino gore sve uparilo,bljak,ljepimo se ko tapete mala i ja jedna po drugoj.... subby,i moja blebeće,ciči,pjevucka al kad se onak pošteno razdere,ihaj,pa to bježi sve u krugu 50 metara od igračaka niš specijalno ne zarezuje,uglavnom zjaka i pipka kojekakve plišance velike,najviše veliki žuti mjesec-uspavanca i jastuk bubamaru,valjda zbog boje voli.... sviđa joj se i mala vrećica od srebrnog lamea za nakit,i kružna zvečka....kad na to odvali treperiti,mi pokrepamo od smijeha i mi imamo malo tjemenice,isto pjenicom rješavam,nemam živaca pacati ju uljem....pa malo bosiljka,pa peršina,grančicu ružmarina na glavu.... nos čistim slično kao ti,ako baš čujem da jače šuška,onda usisam.... a promjene vremena svakako djeluju na njih,kako ne....ja se izgubim kad opali malo sunjara,pa malo kiša,a gdje neće oni....em više manje stalno leže,ne mogu nikudasami,a sve ih zanima....pa da izludiš,još su i dobri ako povremeno kmeknu