danery
|
ola lidac,dobro sam,hvala na pitanju,konačno prestala krvaruckat pustile me i mučnine odavno,pa sad sve podnosim što u jednu ruku nije dobro za moj šlaufek,jes' da se pripremamo za ljetovanje,al ne moram glumiti bovu jer tamanim sve što dohvatim,jel tak da sam se malo smontirala na neku dijeticu....dok mogu kako hoću....imam još par dana bolovanja i slobodnih,pa ću odmarati do kraja mjeseca skoro.... mm se veseli moru,ali bome me pitao bi li se usudila još jednom pokušati ?!? za tipa koji je skoro 5 godina tupio da ne bi više djece ginekolog mi rekao da pričekamo bar 2-3 mj.,dotada bi radili briseve i sve preglede koje eventualno treba....a onda,kako bude.....ostalo mi folne,željeza,vitamina,nema čega nema,žao mi šiknuti,a neće mi štetiti,pa trgnem svaki dan ponešto....i tak kak ste vi druge cure,vidim daxy dobila premještaj? buba m,čekaš da se voda zgrije ja jedva čekam malo van na sunce kako spada,protuflam po dvorištu na par minuta,i to je to....