noemaa
|
daxy, ja sam nejapanac, a dokt. mi je rekla da vjerojatno isto do kraja života, rijetki su oni koji prekinu terapiju, jer terapija nije liječenje i izlječenje, već stalna potpora. kužiš, nema potpore, ode sve u vjetar.... tajci, vidi daxyn graf, i njoj prošla O stigla tek iza 21.dana. samo vi odakcijajte, štetit neće! hipo, super što si mirna nakon sendanja. znači da si napravila ispravnu stvar. bubolina, aj ne benavi, već si mogla piškiti!!! šalim se. ti napravi test kad budeš htjela, ne obaziri se na nas nestrpljive radoznale babe. kužim te, i ja sam uvijek za koj dan čekanja jer me živciraju lažne nade. mada, kod tebe je grafić njam-njam!!! a požurujemo te jer želimo dobre vibre i za naše trbuščiće... ček samo dok počnemo ove naše mrve s inseminacije jurcat da odu na betu koj dan ranije perlice, u travnju moram na boc-boc, premda mi je endica rekla da kako povećavamo sada dozu, a se ne opterećujem za jer bi bilo sve ok., samo da u slučaju da ostanem trudna, da se odmah javim endici. barbika, dobar G puno znači. tako da je i to jedan koračić bliže cilju. tinky, želim ti da nas (i sebe ) razveseliš ujutro!!! ali mislim da tu nije ništa upitno ja večeras bila na vježbama, 1.put nakon glupe k., i mogu reći da sam osjetila na nekim vježbicama još čari tog uratka tako da sam morala ful laganim tempom... idem sad večerati, glaaaaadnaaaaaa sammmmmmmmmm!!!! ugodni snovi svima!!!