noemaa
|
jutro, curke! meni večer bila grozna. micek se dvaput ili triput budio, plakao, bio žedan od te tempice, pio. i onda priče za laku noć da zaspe opet. onda drugo buđenje se u snu, valjda nešto ružno sanjao, jedva ga smirila, nije htio tatu, samo maminu cicu i svjetlo u sobi!!! i tako dvaput. uhhh... da je bar duže spavao... mislim, 15 min duže se ne računa, jel?!? u 15 do 7 već mi je otvarao prstićima kakpke i govorio: mama, toji oke. jučer kod pedice me sestra njena pitala kad ćemo na drugo i nek ne čekam dugo da bude što manja razlika.... samo sam se nasmijala i rekla da ćemo dati sve od sebe. i sjetila se svih vas. ma na kraju mislim da ljudi koji s tim nemaju i nisu imali nikad problema, da jednostavno ne kuže i gotovo. buba, ionako za dva dana piškiš pa micek ak zeza, ak ne zeza.... nema veze. bitno da ti popiškiš tinky, tebi želim isto! maliandeo, daxy, pa baš ljudima koji su vam bliski ne bih imala nikakvih problema reći da me više ne pitaju o tome jer si i sama jako želim pa ako me vole neka tu temu ostave zatvorenom dok im sama ja be donesem lijepe vijesti. i kvit posla. lijep je dan, samo mi ne možemo van - maleni ima gnojnu anginu i sad treba valjda malo izolacije! e, da, buba, te hvata maleni za cice otkako je prestao dojiti? mene moj da. za svaku utjehu, on gura ručicu u majicu. jučer su me dokt.i sestra gledale malo s upitnikom - kao ja sam blesava što to dozvoljavam i još mi ispričale priču kako je jedna mama dopuštala šestogodišnjaku da ju drži za cicu, pa kao - neću si valjda i ja to dozvoliti...