perlica55
|
Evo i mene, i odmah pišem za SVE NOVE CURE: ono kaj vas zanima, slobodno pitajte, mi iskusnije budemo vam javili ono kaj znamo laički, al čitajte kaj vam se odgovara (savjetuje) Sunshine, odmaraj draga što više možeš, iskreno se nadam da će biti sve dobro i da ćeš čuti na idućem pregledu... Chrna, možda bude jedan al vrijedan... Šetaj, čitaj, pokušaj se opustiti, nema druge... Na žalost nikad nitko bez punkcije(slučaj IVF) neće znati dal folikul sadrži jajnu stanicu... Martina, navijam da dođe nakon terapije, pa da možete nastaviti s radom na ... Pinky, ikaaa, drage moje uživajte u svojim , fino da se javite povremeno.. Pumba nas je zaboravila Vilić, ovo je najrealnije na svijetu, radite na bebi 2 god, prešli ste 30.-tu i TM i ti, možete čekati do mirovine Odi na HSG, pa MPO konzultacije... Uz nalaze trebaš: markere na HEP I AIDS oboje, te krvnu grupu i RH faktor, kopiju vjenčanog lista... Daxy, ja mislim, gdje s-gram jednom ne valja (bilo koja) dijagnoza rijetko dolazi do prirodne trudnoće Na kraju većina parova završi na nekom obliku MPO ...