|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje studeni 2014.
12.11.2014 9:01:00   
hipo
perlice user posted image user posted image user posted image Jako mi je žao zbog nalaza. Ne mogu ni zamisliti kako vam je teško.
Dobro je što imaš dobrog doktora koji je odmah smislio novi plan.
Kad budeš htjela, mi smo tu za tebe.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

daxy, zašto je kružić na grafu?

Bila u biljnoj apoteci i kupila 10 ampula forte matične mliječi i još 40 kapsula za poslije toga. Navodno i to može pomoć pa da probam i to čudo.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 476
12.11.2014 9:08:49   
LourdessPadme
Jutro drage moje

perlice mila moja,mogu mislit kako ti je ,samo se ti povuci malo i skupi snage za dalje mi smo tu uz tebe i za tebe ❤️❤️user posted image user posted image

hipo draga nisan ranije mogla komentirat ,uskocila si u vrtlog sad nema nazad i izlazis s user posted image kao pobjednik ,sta mislis koliko ce vam trebat da vas ubace u postupak s obzirom da vecinu nalaza imas?

eternity bit ce sve u redu ,vidit ces svoj + odmah kad prekines strikati a onda ces mirne duse uci u to jer sad znas sta je problem i kako protiv njega ♥️

syringa user posted image za nalaz ♥️

snjeguljice jel u tebe sexona zavrsila ili?

daxy ti si nam u Prosincu u postupku?

pinky uzivaj u slatkim brigama sa svojim Mihaelom ❤️❤️

29.07.17 stigla roda s najljepsim poklonom :D

Neposredna veza do poruke: 477
12.11.2014 9:30:21   
Snjeguljica_83
Lourdess završila sexona. user posted image Klikni moj graf pa vidi u kojoj sam fazi..... (32 DC, 13 DPO) Najgori dio.user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 478
12.11.2014 9:35:00   
hipo
Lourdess micanje septuma je dio pripreme za MPO, pa pretpostavljam da ću morat obavit još koji pregled da procjene jesam li u potpunosti zacijelila. MPO košta pa pretpostavljam da žele imat što veće šanse za uspjeh da im se investicija isplati.
Isto tako morat ćemo obavit još neke pretrage između ostalog AMH da znaju s kakvim zalihama jajnih stanica raspolažem i da mogu procijenit s kakvom ću terapijom u postupak, i još neke pretrage koje se rade prije postupka, a za koje mi specijalist može dat preporuku za uputnice... Pretpostavljam da ćemo morat obavit te pretrage u slijedećem ciklusu, tako da možda inseminacija bude nakon NG? user posted image ako do tada skupim sve nalaze. To bi bilo 3 mjeseca i ciklusa od histero pa ću onda rodit blizance u 9 misecu user posted image
Mislim da moramo MM i ja obavit još i razgovor kod psihologa, znam da ga imaju u timu za MPO u Vinogradskoj, frendica ide na MPO u Petrovu, oni su tamo isto morali na razgovor.
Bit ću pametnija sutra kad dr. pregleda sve što imam od nalaza i kad mi da popis svega što još moram obavit.
Ja večeras moram uzet fascikl sa med. dokumentacijom i pripremit mu hrpu za sutra i proučit zakon i smjernice za MPO tako da mogu pripremit pitanja.

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 479
12.11.2014 9:44:02   
eternity
jutro cure, ja sam noćas skroz slabo spavala, čitala sam dosta sinoć na netu o visoko rizičnim trudnoćama, ne znam što misliti, iskrenouser posted image . super je što konačno imam dijagnozu, doktorica je stvarno dobra, sve mi je fino objasnila i pozitivno-ima lijeka i negativno-postoje rizici. sad mi čak i izgleda dobro što moramo pauzirat 3 mjeseca jer toliki mi je nered u glavi da će mi sigurno trebat vremena da si sve to fino posložim i da krenemo dalje.

perlice ne znam što reći da te utješim user posted image user posted image , odmakni se malo od svega i hladne glave razmisli. koja je dijagnoza spermiograma? jeli mu uključio što od lijekova? hoće biti potrebe za TESA/TESE?

hipo user posted image za konzultacije, znam koje uzbuđenje vlada kad ideš na prve konzultacije. držim fige da blaga stimulacija+inseminacije urode sa user posted image user posted image user posted image

lily i minnieme čestitam na user posted image , želim vam ugodnu trudnoću user posted image user posted image user posted image

mali anđeo držim fige da svi ti simptomići urode sa user posted image user posted image

syringa user posted image za dobar nalaz, jedna briga manje, nadam se da će i ostali nalazi biti dobriuser posted image user posted image user posted image

lourdess ti čekaš nalaze hormona i briseve? držim fige da svi budu okuser posted image

pinky tebi je sve oproštenouser posted image user posted image draga baš lijepo od tebe što si uhvatila vremena i javila nam se. uživaj u svojoj bebici, zaslužila si svaki trenutak srećeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

snjeguljice pa nije 19.11. dalekouser posted image sretno kod endokrinologa. nije nam emica odavno ništa pisala po forumuuser posted image user posted image user posted image

daxy ima li kakvih simptoma kod tebe? ja imam osjećaj da tebi inseminacija neće ni trebatiuser posted image

< Poruku je uredio eternity -- 12.11.2014 9:46:50 >

JA - hiperprolaktinemija,trombofilija,nizak AMH,mozaična trisomija16
MM - trombofilija, nosilac za cf i NN

11/12, 04/13, 09/13, 07/14, 09/16 - biokemijske
11/2016 - zajednička odluka da ne idemo na PGD i da smo završili sa pretragama,terapijama.

Neposredna veza do poruke: 480
12.11.2014 9:48:32   
LourdessPadme
Uf snjeguljice sitno brojis, dva najduza dana su ispred tebe .
Drzim figeeeee ♥️

hipo taman si sebi bila dala 3
Mj iza op. prije nego krenes u postupak, a izgleda da ces taman onda vec biti user posted image user posted image
Samo se ti pripremi i naoruzaj pitanjima . Proci ce to sve brze nego sto mislis ♥️

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 481
12.11.2014 10:23:12   
Snjeguljica_83
Hipo samo za tebe blizančeki:

user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 482
12.11.2014 10:27:47   
hipo
kako su slaaatkiiii i imaju frizuru na tatu user posted image user posted image user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 483
12.11.2014 10:32:09   
nelly.
Perlice jako mi je zao.. Nadam se da ce se naci neko rješenje..
Ja sam vam jutros bila na pregledu kod dr koji je odradio inseminaciju i vidi se mala tockica 4mm.. Za 7 dana ponovo kod njega.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 484
12.11.2014 10:32:44   
lili88
perlice duso misli pozitivno, sve se dijagnoze mogu popraviti. Bice to sve ok, znam da si sad neraspolozena, ali malo odmori, nabaci osmjeh i u nove pobjede. Pozitivan stav je vec pola rjesenja problema,

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 485
12.11.2014 10:35:56   
hipo
nelly user posted image user posted image user posted image za tvoju točkicu!!!! Sretno na slijedećem pregledu. Sori ako sam već pitala i ti odgovorila: u kojoj si bolnici bila?

< Poruku je uredio hipo -- 12.11.2014 10:38:13 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu lili88)
Neposredna veza do poruke: 486
12.11.2014 10:38:10   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: hipo

kako su slaaatkiiii i imaju frizuru na tatu user posted image user posted image user posted image

Pa moraju ličiti na svog tatu! user posted image

Eternity dugo Ema nije pisala, evo dovest ću je pred komp pa da napiše koju svoju riječ.user posted image
Neki dan priča ona sa sobom hodajući cestom: "Evo ga, otvorit ću fejsbuk i vidjeti što su napisale cure...."user posted image user posted image Tu misli na vas!user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 487
12.11.2014 11:46:37   
hipo
di ste curke?
daxy, al ćoriš?

nestale su sve friške trudnice, pogotovo one od rujna, došle, popišale plus i zbrisale ....

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 488
12.11.2014 11:51:59   
daxy

Trudilice:

user posted image nelly. - ponosna user posted image
user posted image miasplit - 02.11.
user posted image lili88 - 11.11.
user posted image Minnieme - 12.11.
user posted image mkmkmk - 13.11.
user posted image Snjeguljica_83 - 14.11. user posted image
user posted image mali andeo - 17.11.
user posted image daxy - 19.11.
user posted image mutilica - 25.11.
user posted image hipo - 26.11.
user posted image perlica55 - 28.11.
user posted image eternity - 29.11. user posted image
user posted image folletto - 30.11.
user posted image noemaa - 30.11.
user posted image syringa - 30.11.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 489
12.11.2014 11:53:19   
LourdessPadme

nestale su sve friške trudnice, pogotovo one od rujna, došle, popišale plus i zbrisale ....

A bome

hipo bas gledan mi smo dosle ode par dana razlike i nikako otic user posted image user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 490
12.11.2014 11:57:23   
hipo

IZVORNA PORUKA: LourdessPadme

A bome

hipo bas gledan mi smo dosle ode par dana razlike i nikako otic user posted image user posted image

baš tako
znam da staž na raji nije mjerodavan za muke po zatrudnjivanju, al......razumiš na šta mislim ( a i druge dugostažne trudilice )..........

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 491
12.11.2014 12:27:17   
daxy
Dan curke. user posted image
Meni je jutro pa ću si poslužit user posted image .

hipo super je TM. user posted image user posted image
Moj isto viče na plivače i šalje ih u boj! Onda mi stavi ruke na trbuh i kaže da ih telepatski usmjerava u pravom smjesu. user posted image
Vidim BT je malo porasla.
Meni je kružić na grafu jer sam mjerila BT sat vremena kasnije,a još iz noćne. user posted image

Pišeš za ove pretrage,sad ću ti ja napisati što sve moraš imati,pa ti prekriži što imaš a nije starije od 6 mjeseci:
žena:
splone hormone 2-5 DC (znaš koji su)
TSH,AMH,
progesteron 21 DC
cervikalni brisevi
obavljen HSG

oboje:
markeri hepatitisa Bi C
HIV 1 i HIV 2
Kg i rh faktor

muškarac:
s-gram

trebate i vjenčani list (izjavu o zajedničkom životu za vanbračne parove)

Sve nalaze operacijskih zahvata ponesi sa sobom.

I vjeruj mi na riječ koliko god ti to uredno posložila i znala točno po kojem redu ide,izgubit ćeš se u njima dok budeš na konzultacijama. user posted image A da ti ne kažem da ćeš ih kasnije morat ponovo slagat jer će se pomješat kad ih budeš davala doktoru. user posted image

syringa kakva je sad situacija kod tebe? Jel još čekate ili? user posted image

perlice znaš koliko mi je žao. user posted image user posted image user posted image
Odmori mali,saberi misli. Šta da ti kažem osim da se nadam najboljem u veljači.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mali andeo važno je da je BT iznad crte. Nadam se da će simptomi urodit plodom. user posted image user posted image user posted image

Snjeguljice tvoja BT je ko bombon. user posted image user posted image
Nadam se da ćeš dobit novi hitniji termin. user posted image

Lourdess draga,ja sam ti u postupku čim (ako) dobijem ovu user posted image .

eternity draga,već sam ti rekla koliko mi je žao. Vidila sam kakvi su rizici,al puno žena s takvim stanjem je rodilo,tako ćeš i ti. Sigurna sam user posted image Treba proći malo vremena da ti to "sjedne".
Ja ti imam uobičajene simptome poslije O. Malo mučnine. user posted image

nelly draga,super vijesti. user posted image user posted image user posted image
Uživaj sada. user posted image

Ja sam vam sanjala da sam prokrvarila. I nakon silnih pozitivnih testova ( samo u snovima,a gdje drugdje user posted image ) možda je ovo dobar znak,pa bude obrnuto i ne prokrvarimm ovaj put! user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 492
12.11.2014 12:28:53   
mutilica
Dan trudilice!
Ja sam se okupirala sredivanjem sobe za svog malisana user posted image
Perlice zao mi je zbog nalaza user posted image
Daxy kad su svi uvjereni da si vec user posted image pridruzujem se i ja i navijam za user posted image
Mkmkmk,snjeguljica,mali andeo sitno brojite,sretno sa user posted image

Nakon 4 godine cekamo rodu ˘

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 493
12.11.2014 12:28:55   
daxy
teazg vidim da si tu,pa daj javi seeeee! Šta ima kod tebe???
Zadnji tvoj post u rujnu nas je ostavio u neizvjesnosti...
I sad nećeš da se javiš... user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 494
12.11.2014 12:37:01   
Snjeguljica_83
Mutilica hvala na bodrenju!user posted image

Daxy ne mogu se nagledati svog grafa...Joj da barem sutra bude tako visoka temp.....user posted image

Lourdess ma ne mičemo se odavde (pogledaj otkad sam ja tu) dok ne ugledamo user posted image , milom ili silom!user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 495
12.11.2014 13:05:11   
Snjeguljica_83
Dobih termin kod endo. 26.11.!!!user posted image

Jao, sad nam je u ured došla neka žena sa svojom unukom od 3 mj. i ponašala sam se kao pomahnitala, nakon 20 sek. pitala sam jel je mogu uzeti (primiti, ne)...user posted image user posted image user posted image user posted image

Držala sam je 3 minute.... Bila je tako dobra i slatka i mirisna........user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 12.11.2014 13:06:49 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 496
12.11.2014 13:14:28   
noemaa
jao, cure, kud prije se tako raspišete? meni fali stalno sati da napravim sve što trebam na dan, a vi se stignete i tako puno raspisati... sad to treba sve i pohvatatiuser posted image user posted image
uglavnom, vidim da je hipo pripremila super dobar plan - dvojčeki u rujnu; taman da možeš i na more, a opet da maleni stignu na vrijeme da slavite zimske blagdane zajedno user posted image želim ti svu sreću i ostvarenje tog planića! user posted image
daxy, jaooo, super za sad vijesti... pridružujem se pozitivnim vibrama i želim ti iskreno najveći user posted image na svijetu! (ma, taman da bude i mali, mali - bitno da suuser posted image ) user posted image
perlice,kako si? jesi malo došla k sebi? drago mi je da ipak doktor kaže da ima dalje. user posted image tako da je to uvijek sve samo korak bliže.... želim vam od srca sve najblje, točnu terapiju i sve ostale pretrage da budu s lijepim rezultatima!!!
syringa, sviđa mi se tvoj optimizam, nastavi tako!
snjeguljice, i ti nešto zračiš lijepo?!? user posted image javljaj nam sutra kako je s grafom!!!
ostale drage cure,kako ste? lourdess, katy, eternity, mkmkmkm...?

Neposredna veza do poruke: 497
12.11.2014 13:18:22   
LourdessPadme
snjeguljice user posted image user posted image za pozitivu ,i graf 😎
Ima da preksutra kupis svoje krpice i user posted image user posted image na trudnicki user posted image

daxy vibram vibram.. ❤️

Neposredna veza do poruke: 498
12.11.2014 13:33:25   
Snjeguljica_83
Noema i Lurdess zračim , nego što! user posted image I da, dok sam držala bebu, nije plakala, obično si mislim kad držim tuđe bebe, ah sad će se raskmecati.user posted image Bila je kao buba.

Nakon toga, beba je plakala dok je bila u naručju svoje bake i (možda) moje šefice, nisam vidjela pa sam im se pohvalila da meni nije plakala!user posted image Ma sam bezobrazna!user posted image

A ima u Mani tako finih trudničkih majica i tajica, za male pare. user posted image

Cure, meni ste vi drage, ja ću možda formalno otići na drugi pdf, ali ostajem s vama svaki dan, ako me želite....user posted image S vama sam prisna, tamo su više-manje nepoznate cure...

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 12.11.2014 13:36:15 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 499
12.11.2014 13:59:05   
Minnieme
Dobar dan drage moje,
evo da se i ja javim. Dakle bila danas kod ginekologa, i naravno da je jos jako rano, ali vidio
je malu tockicu na ultrazvukuuser posted image user posted image Jako mi je drago jer me u podsvjesti uvijek progonilo
pitanje sto ako opet bude vanmatericna. Dobila sam zastitnu terapiju Utrogestan i za dva tj. kontrola. Nadam se da ce sve biti u redu.
Eternity zao mi je zbog tvog nalaza, ali ako je moguce to lijekovima rijesiti vjerujem da ce na kraju biti u redu. Perlice jesi mozda googlala ima li kakvih dodataka prehrani/cajeva s kojima bih se mogao poboljsat spermiogram. Znam da sam ja googlala i nasla svasta dok smo mi cekali nalaze spermiograma MM. Nellybravo za tockicu user posted image user posted image
I svim ostalim trudilicama saljem pozitivne vibracije da sto prije ugledaju svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kako se riješiti dude?
Admin

Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!