Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2014. 5.11.2014 21:55:07
|
|
|
|
perlica55
|
Nelly, spominjala sam te pred par dana... navijam od srca za .. Joj pa kak izdržiš ne piškiti.. Javi nam se obvezno.. Da, idem u Cito na HSG, pa konzultacije..
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2014. 5.11.2014 22:36:20
|
|
|
|
noemaa
|
nove trudilice, welcome! stare trudilice, mislim na vas, ali ne stignem puno - mali još bolestan, od pon idem i na bolovanje zbog njega na 2 tj, ludilo.... uglvnom, je stigla jutros. tako da sam odmah dogovorila 21.11. kod G da mi da uputnicu za spolne h. pusa svima, budite mi dobro!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2014. 5.11.2014 22:38:20
|
|
|
|
angel@
|
Draga nina vidim da si i ti iz makarske vodi li ti trudnocu dr Viskovic ?
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2014. 6.11.2014 1:42:51
|
|
|
|
hipo
|
nina, ta dr je grozna drago mi je ste ti i beba dobro nove cure, dobro dosle i sto prije ostale trudne Ej zene, samo da vas pozdravim. Ova dva dana sam virila i citala malo, al sam ugkavnom bila jako zauzeta. Od svog posla i ljudi, na kratko sam zaboravila na sve ove nase muke i sjetila se kako je to kad nisi izmucen mukama po zatrudnjivanju.... neki drugi zivot....kojeg sam vec zaboravila, sutra se vracam doma, pa opet putujem, javim se kad stignem...,
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2014. 6.11.2014 7:30:28
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: miasplit - 02.11. kika0203 - 03.11. lili88 - 11.11. Minnieme - 12.11. mkmkmk - 13.11. Snjeguljica_83 - 14.11. mali andeo - 17.11. daxy - 19.11. mutilica - 25.11. hipo - 26.11. perlica55 - 28.11. eternity - 29.11. folletto - 30.11. noemaa - 30.11. syringa - 30.11.
< Poruku je uredio daxy -- 6.11.2014 7:52:23 >
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2014. 6.11.2014 7:35:19
|
|
|
|
syringa
|
drage moje, dobro vam jutro! novim curama želim dobrodošlicu i da što prije napuste ovaj forum kao ! nisam baš zapamtila koje nove su pisale no žao mi je zbog spontanih i glupih, neosjetljivih doktora. na žalost netko tko to nije iskusio na svojoj koži a da je medicinske struke, na tu tugu, šok gleda kao na nešto najnormalnije. o psihološkoj pomoći i senzibilnosti društva da i ne govorim. no drage, što nas ne ubije to nas ojača! perlice, kad ideš na hsg? sretno! daxy, navijam za tebe svim snagama da je ova o bila dobitna i akcija uspjela! hipo, sretno na terenu, pokušaj uživati koliko možeš i javi nam se! kathy, žao mi je zbog vještice, no novi ciklus, novi pokušaj, nova nada! snjeguljice kakvo je stanje kod tebe? eternity, kako si mi ti? kad ideš kod hema? drage moje, moja brljavi i brljavi. jučer cijeli dan ni kapi, jutros 3-4 kapljice i sad opet ništa. pa poludit ću! sutra nastupam kod endo! idem na uzv štitnjače i konzultacije. držte mi fige da me ne otkanta!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2014. 6.11.2014 7:50:25
|
|
|
|
daxy
|
Jutro,trudilice. Evo kavice: Sad kad nas ima više,treba i više kave kuhat. nelly ja bih voljela da si na listi. Ako bude dodat ću te htjela ti to ili ne. Ajde navijam! syringa bude krenula. Valjda te malkice zeza. Vražja ! hipo draga,fališ nam. Nekako je čudno da se netko tko je svaki dan tu ne javi sa bar 2-3 posta. noemaa nek je stigla. Sad nade polažemo u ovaj drugi datum!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2014. 6.11.2014 8:01:34
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Noema, žao mi je zbog , al glavu gore.. Žao mi je i zbog dečka malog, nadam se da će brzo ozdraviti Syringa, držim fige za pregled i ne dozvoli da te dr otkanta.. Pitaj kaj te zanima, kratko i jasno... Pravo pacijenta je biti obaviješten o dijagnozi, reagirajte cure ak nijste zadovoljni doktorima Idem na HSG idući tjedan.. Hipo, baš nam fališ.. Kad dođeš domeka nadoknadi...
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2014. 6.11.2014 8:27:03
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Dobro jutro, svako jutro! Meni Hipo fali neopisivo. Jedva čekam da se vrati! Noema imaš drugu nadu ubrzo! Syringa graf pokazuje da mi je 7 DPO. Ono što ja ne razumijem (i mislim da idem na živce svima tu jer opetovano ponavljam, hehe) jesu menstrualni grčevi i križobolja na tzv. moj dan ovulacije. Još mi stoji veliki ? u glavi i iznad glave! Perlice dopsti mi da ti već sada zaželim sreću na HSG-u! Vrijeme je bljak..... Kod nas su baš krivo prognozirali kišu. Očekivala sam kišu, pljuskove, a ono smo malo vlažnu, tu i tamo koja kap.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 6.11.2014 8:28:38 >
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2014. 6.11.2014 9:11:36
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Daxy onda znači da eto sa svojom zaokruženom 31 godinom, 1. put da sam osjetila grčeve 8identične menstrualnim) na dan ovulacije. Presedan. Ma daj, svaki mjesec druga nova glupost! Hvala ti na trudu!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2014. 6.11.2014 9:18:38
|
|
|
|
daxy
|
A šta da ja tebi sad kažem? Pokušala sam ti ukazati na to što bi moglo biti,drugačije ne znam. Ako sam što krivo napravila,žao mi je. Ne znam ni ja sve,zapravo ne znam ni pola.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2014. 6.11.2014 9:25:01
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: daxy A šta da ja tebi sad kažem? Pokušala sam ti ukazati na to što bi moglo biti,drugačije ne znam. Ako sam što krivo napravila,žao mi je. Ne znam ni ja sve,zapravo ne znam ni pola. Ne ljutim se na tebe, nimalo! Već na svoje tijelo! Oprosti, ako je zvučalo kao da te napadam... Danas je pun mjesec pa me razumi.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2014. 6.11.2014 9:42:50
|
|
|
|
eternity
|
jutro kod nas kiša , mrzim kišu, odmah sam i ja bljak vidim pišete o O, mene leđa rasturaju kad mi je O, u biti boli me jajnik iz kojeg ovuliram i dno leđa, iscjedak ni nemoram gledat jer po leđima znam hipo draga , samo ti uživaj, fino je "pobjeć" od problema zatrudnjivanja pa makar u posao noema žao mi je što je stigla, al novi ciklus nova nada syringa supatnice moja pa šta je sa tom tvojom , a da popiješ jedan magnezij ili aspirin da je malo ubrzaš . daxy kakvi su tvoji planovi? snjeguljice jeli i ti imaš problema sa punim mjesecom? zar je danas? ajme ja ne mogu spavat kad je puni mjesec, samo se vrtim po krevetu, naguravam sa dragim,hodam po kući,gledam tv i ujutro izgledam kao zombi
< Poruku je uredio eternity -- 6.11.2014 9:50:29 >
JA - hiperprolaktinemija,trombofilija,nizak AMH,mozaična trisomija16 MM - trombofilija, nosilac za cf i NN 11/12, 04/13, 09/13, 07/14, 09/16 - biokemijske 11/2016 - zajednička odluka da ne idemo na PGD i da smo završili sa pretragama,terapijama.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2014. 6.11.2014 10:08:51
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Eternity zapravo, ne baš... Puni mjesec me možda čini samo mrvicu nervoznijom, ali ništa strašno. Evo, noćas sam spavala kao top. Vidjet ću ovu noć kako će biti. Ovaj tjedan mi se spava već u 19 h....
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 6.11.2014 10:09:20 >
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2014. 6.11.2014 10:36:46
|
|
|
|
syringa
|
drage, jel zna neka od vas dal je štetno ići na rendgen ako pokušavaš . trebam ići nešto snimati pa se bojim što će me zračiti?!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2014. 6.11.2014 10:47:01
|
|
|
|
kika0203
|
Dobar dan vam zelim. Eto ja se dovukla s moba jer kad sam na kompu samo listam forume i cini mi se da cu izluditi. Jos nije dosla......test ne znam radit cu za vikend ili pon....
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2014. 6.11.2014 10:49:12
|
|
|
|
mutilica
|
Nije, koliko ja znam!Niti u trudnoci nije ako nije cesto i ako se mora.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2014. 6.11.2014 10:58:37
|
|
|
|
mutilica
|
IZVORNA PORUKA: kika0203 Dobar dan vam zelim. Eto ja se dovukla s moba jer kad sam na kompu samo listam forume i cini mi se da cu izluditi. Jos nije dosla......test ne znam radit cu za vikend ili pon.... Ja da sam na tvom mjestu i kasni mi a da ludim od iscekivanja otisla bi izvaditi betu hcg,privatno ti je oko 150 kn.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2014. 6.11.2014 11:10:49
|
|
|
|
daxy
|
syringa u folikularnoj fazi možeš na RTG,dok iza O nemoj ako baš ne moraš. Stručnjaci kažu da je manje štetno odgodit RTG snimanje nego ga radit ako se sumnja na trudnoću. Gledqmaj da odeš prije O. kika i ja bih već radila test. snjeguljice sve OK. eternity plan mi je da ne dođe.
< Poruku je uredio daxy -- 6.11.2014 11:12:15 >
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2014. 6.11.2014 11:37:32
|
|
|
|
LourdessPadme
|
Ej curkee Koliko novih cura je doslo u jedan dan 😁 To mora da je znak da ce stara ekipa naredati plus za plusom 😎 Ja san jutros isla izvadit hormone, sve skupa sam potrosila 10min od ulaska u bolnicu do izlaska,prebrzo je bilo,i bila je bas jedna ljubazna teta koja je skuzila da se tresem zbog igle pa je s menom postupala Ko s malin djetetom,samo san cekala kad ce izvadit lizalicu i rec bravo uspila si hahah. Uglavnom nalazi za 10 dana,a dotad cekanje .. hipic falis ❤️ daxy eternity perlice syringa eternity
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2014. 6.11.2014 11:57:30
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Cure, evo za vas jedna podnevna Upravo sam si skuhala taaaaako dobru kavu! Baš sam pogodila omjer kave, mlijeka i šećera. Svaki dan u isto doba radim s istim namirnicama i svaki dan ispadne drugačija kava... Danas je vrhunska!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2014. 6.11.2014 12:52:37
|
|
|
|
nelly.
|
Perlice za hsg!! Daxy Ja sam vam danas pisnula testic sto sam dobila s ovulacijskim trakicam preko e baya i negativan je. Sutra cu ujutro pisnuti prima stick iz apoteke pa vam se javim...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2014. 6.11.2014 12:58:23
|
|
|
|
perlica55
|
Lourdess, držim fige za uredne nalaze Nelly, žao mi je zbog minusa Ak se ne varam, kasni ti već 3/4 dana, testić je trebao biti pozitivan Nek te sutra iznenadi
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2014. 6.11.2014 12:58:53
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Nelly držim fige za sutra da bude , kad već danas nije.
|
Anketa
buy counterfeit money online
hockey
buy counterfeit money online
where can i buy counterfeit money
quality counterfeit money for sale
Discord: hockeywain1
Telegram: @mixhacking
Mail: mixhacks@proton.me
Oznake
Sve najbolje!