|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2014.
5.3.2014 9:55:27   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image elle1 - ponosna user posted image
user posted image Dacana - ponosna user posted image
user posted image andydea - ponosna user posted image
user posted image maja42 - ponosna user posted image
user posted image sremica - 05.03.
user posted image winkica - 05.03.
user posted image daxy - 09.03.
user posted image tinast - 10.03.
user posted image vucica - 11.03.
user posted image syringa - 12.03.
user posted image supergirlzg - 14.03.
user posted image cosak - 17.03.
user posted image saki84 - 18.03.
user posted image Pumba - 20.03.
user posted image perlica55 - 22.03. user posted image
user posted image lelaluna - 24.03.
user posted image nadamse - 26.03.
user posted image lili22 - 31.03.
user posted image Fiona0802 - 31.03. ?
user posted image Leonee - 31.03. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 176
5.3.2014 10:22:04   
lili22
ooo snjeguljice draga pa...ja i neznan sto bi ti rekla... a koje si testove radila?
zal mi je... stvarno mi je zal... ali nemoj gubit nadu...

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 177
5.3.2014 10:41:32   
Snjeguljica_83
Lili ma neke kineske, s e-bay-a, bez imena, uputa... ičega... A znaš, danas mi je najteže, 1. dan spoznaje... jao...

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 178
5.3.2014 10:44:20   
lili22
virujen ti, za mene ti je to isto ko pobacaj jer si ti par dana mislila da nesto u tebi raste i viruj mi znan kako ti je, nemoj nan bit puno tuzna. mene ti u zivotu uvik drzi da od gorega uvik ima gore...
doc ce boji dani, moraju doc. takav je zivot... grlin te!!! user posted image user posted image

Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 179
5.3.2014 10:48:51   
lili22
inace ja san ti imala blighted ovum, rasla je dva miseca u meni prazna zumanjcana vrecica, a ja mazila pupe i smisljala imena i sve... uf... a koja je to tek pljuska!!!
ali zivot ide dalje, vidin i tvoja je curica isto rodena 2011, nadi utjehu u njoj, moja je mene spasila. ne samo u ovome nego u puno situacija u zivotu.

Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 180
5.3.2014 11:37:29   
mali andeo
Snjeguljice baš mi žao! Drž se,isplači se,vjeruj mi da znam kako ti je,jer
ja sam to prošli mjesec prošla,i zato mogu ti reči da ova pauza ovaj mjesec baš mi godi ....
Bit će bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja mišica 05.04.2012.

1. ICSI -beta 1.32 :(
2. ICSI biokemijska :(

Čuda ipak postoje ,imamo +

http://www.fertilityfriend.com/home/4f1d4c
https://www.fertilityfriend.com/pregticker/4f1d4c

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 181
5.3.2014 11:41:47   
tintin
Pinky draga sve do sada nisam uopce razmisljala o porodu i kako cu to ja, gledam na to ovako ako sve mogu mogu i ja user posted image ali sad kad sam usla u zadnji mjesec e bome mi sve zaokuplja misli, joj ocu li ja to znati, samo da bude sve u redu i tako, e i jucer me uhvatila panika pa sam se obrusila na mm pa kad on misli da rezerviramo krevetic pa sta ako ja rodim uskoro a malena nema di spavati a on ce meni pa sta ima veze moze kod nas spavati dok ne dodje krevetic, ma zamisli on se uopce ne opterecuje, samo kaze ne brini bit ce sve spremno, a mene pucaju hormoni. E da jos mi se i opet vratilo povracanje i mucnine opet sam ujutro imala seansu, neznam nisam znala da i na kraju trudnoce postoji mogucnost za povracanje. Eto sad sam se raspisala, joj ja jedva cekam, vidit ces draga kasnije kad ti se pocne bliziti datum termina onda pocinjes briniti o svemu i pripremanju a do sada sam bas bila lezerna, mrvica moja mala falit ce mi njeni udarci ali jedva je cekam viditi.

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 182
5.3.2014 12:01:11   
anamiha
Snjeguljice, jako mi je zao.....pa kako ti testovi mogu tako lagat... :/
da to.mozda nisu bile evaporacijske crte...ma ko ce ga znat, drzi se... i u nove pobjede idemo :-*

drage moje, hvala vam na podrsci.... dobro sam, i prihvatila sam sve, tako.mora bit ...idemo dalje. kad prodje M u akciju... :) opet ju ne ocekujem 30.3.

posto su mi se ciklusi uneredili od 26 do 28 neka sredinu bi bila 30.3.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 183
5.3.2014 12:17:04   
ikaaa
snjeguljice jako mi je žao...isplači se, teško je to....a mi trudilice to jako dobro znamo.... i nemoj pisati da te je sram zbog lažnih crtica, kakav sram???? trudilice su tu da se trude i da svaki atom snage daju za dvije crtice stoga....svaka od nas je to prošla barem jednom i znamo kako je to... nadaš se, gledaš, nevjeruješ svojim očima i na kraju glupača dođe... samo se ti nama javljaj pogotovo sada, bit će ti lakše, a idući mjesec ma to je to.... šaljem ti veliki zagrljajuser posted image , malo morauser posted image i koji kolačićuser posted image barem preko rruser posted image da mi se opustiš i da mi ne misliš na ružne i tužne stvari... uz tebe smo...snjeguljice user posted image user posted image
piškilice drage gdje ste? evo mene već prsti na nogama zaboliše od držanja figa....

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 184
5.3.2014 12:25:25   
Snjeguljica_83
A cure, sve od reda ste divne! user posted image user posted image

Ikaa sram jer sam bila par dana s tim prekrasnim znakom, a bez razloga, zloupotrijebivši ga. Oprostite. Obzirom da siiigurno znam da nije biokem., kao da nikad nisam bila trudna... vidim crticu gdje nije trebala biti. Bolje da user posted image
Hvala vam, drage....

Isplakala sam dušu... user posted image Sad sam OK.user posted image Tako je to... CIKLUS. Zato se zove CIKLUS. user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 5.3.2014 12:26:18 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 185
5.3.2014 12:54:44   
perlica55
Daxy draga, tempica je user posted image user posted image
savršena!!! Ak ostane sutra povišena, mislim
da će biti user posted image user posted image
Hoćeš čekati 9.3 za testić, il ćeš biti
nestrpljivica user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 186
5.3.2014 13:08:27   
lili22
daxy jako mi se svida tempica!!!! navijan!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 187
5.3.2014 13:37:08   
sremica
Mene nazalost mozem maknuti sa popisa!!!Nista ovaj mjesec!!!!user posted image

Neposredna veza do poruke: 188
5.3.2014 13:43:06   
sremica
Puno ti hvala,ali ovaj mjesec nazalos nista!!!Stigla mi je BEŠTIJA ranom zorom!!Ali ima nade za nas!!

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 189
5.3.2014 14:11:12   
anamiha
sremica zao mi je zbog M... drzi se, novi mjesec nova nada :)) nadam se da ce bit uspjesan ;)

(Odgovor članu sremica)
Neposredna veza do poruke: 190
5.3.2014 14:16:23   
PinkyFunkyBirdy
Draga sremice, baš mi je žao. user posted image Drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da, gdje nam je daxy u zadnje vrijeme? Valjda zna da navijamo pa se ne želi previše nadati i onda nas izbjegava. user posted image Znaš draga da se mi nadamo za tebe svaki mjesec. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 191
5.3.2014 14:19:56   
andydea
Snjeguljice jao bas mi je zao..ali ne gubi nadu..potpisujem Lili..imas svoju princezu..uzivaj u njoj..opusti se malo i vidjet ces..doci ce tvoja beba..Bas kad je zena stalno u fokusu i stalno razmislja o tome..blokada je..zato pusti malo sve i zaokupiraj misli svojom princezom..a onda pove spontano i polako i evo bebe !!
Anamiha i sremica zao mi je da su stigle glupace grrr..navijam za sljedeci mjesec
Winkica cekamooo te..ljubim te..nadam se lijepim vjestima
daxy oooo sve mi mirisi na veliki plus..navijam draga moja
Ja sam trenutno u krevetu..stalno sam umorna i evo od danasnjih obaveza malo odmaram..Ne razmisljam previse o trudnoci..ponekad pogledam testic..pa jedostavno si jos ne zelim vjerovati..
Ljubim vas

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 192
5.3.2014 14:28:52   
Dacana
Evo me i ovdje...dok sve procitam,uff
i ovdje cu dragoj Andy i maji cestitaaat na user posted image ...zelim vam ugodnih user posted image

Snjeguljice draga,ne brini se,isplaci se,izderi i dalje u nove pobjede...drzim ti fige dragaaa user posted image user posted image

ostalim curama kojima je dosla glupaca user posted image glavu gore...navijam za sljedeciii

ANA 13.6.2012. - 3800g i 50cm
VIDA 23.10.2014. - 3350g i 49cm

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 193
5.3.2014 15:06:37   
daxy
Aloooo žene moj od akcije. Ja sam opet zakomila. Naravno radila sinoć,pa se opet smrzzzzzzzzzlaaa. user posted image user posted image Jutros spavala do 12.30 i tad sam izmjerila ovih nevjerojatnih 37.1. user posted image Sad me kopka jeli to to? Jer jutros nakon neprospavane noći i smrzavanja vanka sam imala 36.7. Nisam sigurna koja je BT vjerodostojnija,pa sam upisala ovu koja mi se više sviđa. user posted image user posted image Treba me po turu.

snjeguljice moja,pa šta se dogodilo? user posted image user posted image Jako mi je žao. Nemoj da te bude sram,drž mi se draga. user posted image user posted image user posted image

anamiha žao mi je zbog user posted image . user posted image user posted image

sremica žao mi je što je i tebi stigla user posted image . user posted image user posted image

pumba hakuna matata,nek urodi plodom. user posted image user posted image

syringa Ma veselit će se on i prije,ne brini. Muški se samo prave hladni,to im je u krvi. Zapravo ga je malo strah,pa to prikriva ovakvim hladnim izjavama. user posted image user posted image user posted image

supergirlzg ma ne brini,sigurno je folikul puknuo. To sam ja pisala o sindromu LUFS. Ma kad napraviš UZV vidit ćeš da je sve OK. I zašto misliš da ti folikuli presporo rastu? user posted image To je individuualno i ako rasto oko 1,1 i pol MM dnevno mislim da je to normalno.

perlice mislim da će čekati do 10 ili 11. user posted image Izvježbala sam strpljenje do sada

dacana draga,jesi ono ti poslala slikicu na mail? Nije potpisan tko je,pa nisam sigurna.user posted image

Pinky draga,ma ne izbjegavam vas,nego sam sinoć radila,a bila sam taaaako umorna da to nije istina i nije mi se dalo ništa pisat. Eto imim taj simptom: Umor! user posted image Nadam se da je to to.

Nekako mi zvuči nestvarno da bih mogla biti user posted image . Neznam zašto,ali kao da se ne osjećam tako,al isto tinja nada u meni.

Trudnice moje prospite malo trudničke prašine po meni i molite za mene. user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 194
5.3.2014 15:09:23   
sremica
U petom mjesecu idem ponovno na inseminaciju.Muz mi radi vani pa ga nema.

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 195
5.3.2014 15:38:23   
PinkyFunkyBirdy
Daxy izvoliš user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I sad mi samo probaj ne dobiti plusić. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu sremica)
Neposredna veza do poruke: 196
5.3.2014 15:38:33   
supergirlzg
Daxy, zato kaj je u 2 dana narastao samo oko 1.5mm, i onda naglo do 2,3 u zadnja 2 dana..i stalno me boli jajnik vec 2 dana, a sudeci po Dr trebao je puknuti jucer, pa ne kuzim zakaj jos boli.. kao da imam neki veliki potkozni prist..bljak!!
da je puknuo ne bi bolio vise.. navodno bol kod pucanja traje najvise 1h.

(Odgovor članu sremica)
Neposredna veza do poruke: 197
5.3.2014 15:58:12   
supergirlzg
I meni treba prasine :-))

Neposredna veza do poruke: 198
5.3.2014 16:29:34   
PinkyFunkyBirdy
Ma tebi treba puno keksića. user posted image user posted image user posted image user posted image Ali, ajde, evo i za tebe i sve ostale trudilice još trudničke prašine.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 199
5.3.2014 16:33:35   
supergirlzg
meni treba da pukne sugavi folikul!!

Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!