|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2014.
3.3.2014 18:59:56   
eternity
Cure sorry što se slabo javljam ovih dana,evo i sad sam ušla preko moba da čestitam našim novim dragim trudnicama,želim vam sve naj,naj,naj bolje.vama cure koje uskoro radite testiće želim da ugledate svoje dvije crte.
Ja sam ovih dana baš u poslu,unaprijedili su me prošlu srijedu,dobila sam finu povišicu al i puno novih odgovornosti i briga,što je sad i dobro jer manje stignem mislit naplodne dane,testove,pretrage...al druženje sa dragim ne gubi na učestalosti pravilo dva dana hahaha. Puno pozdrava moje drage

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 126
3.3.2014 19:14:45   
lili22
Cosak uz trakice OBAVEZNO mirit bazalnu temp jedino tako tocno mozes znat kad je bila o. Trakica ti pokaze kad ce o nastupit od pozitivne trakice do O moze proc i 36h, a bazalna ti tek nakon 3 dana rasta temp pokaze tocno kad je bila O. Meni se cini da je to najsigurniji nacin, a opce nije komplicirano. Vazno je samo da svako jutro u istu uru prije nego se dignes iz kreveta izmjeris temp 8 min u usta. Eto ja san ovaj misec prvi put radila tako i stvarno san zadovoljna.
Daxy ma ti si nanuser posted image

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 127
3.3.2014 19:16:26   
supergirlzg
pa kazem, te trkice su meni koma.. pozitivna, a dr kaze nista jos bar 3-4 dana.. tak da ja odsad idem doktoru samo, ako ne bankrotiram u medjuvremenu

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 128
3.3.2014 19:42:35   
anamiha
drage moje meni se sad pojavila neka smedja tockica prosarana sluzi, vise je onak krem...pa te niti smedje, sta je to? danas mi 25 dc, nikad mi se to nije pojavilo, nit mi je uranila M prije 27 dc... jel moguce da je implantacija? :/

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 129
3.3.2014 19:57:19   
perlica55
Cure drage, ak uzimate LH trakice koje
su ispod 30 (ne znam oznaku) ona može
biti pozitivna više dana, zato je dobro da je
osjetljivost što veća, al tada treba uhvatiti LH
skok..
Pinky draga, tata je bolje, al je daleko od
dobrog.. Valjda bude uskoro malo bolje..
Daxy mila, javljaj simptomiće.. Ja sam bila
uvjerena da će tvoja user posted image stići
za vikend, al BT izgleda savršeno!!!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 130
3.3.2014 20:30:50   
andydea
Većeruser posted image
anamiha iskreno se nadam da je i da ćeš za dva dana pišnuti pozitivan testić,želim ti to od srca...jao curke jedva čekam 5.3..da se pridruže još 5 trudnicauser posted image user posted image user posted image
Cosak -jesi vidjela,a ja mu krenula dati,kad voditelj kaže stopuser posted image ...hvala ti draga
Cuba ma bez brige,ne bi to propustila nikada user posted image
Pinky-ja ti osjećam neko zatezanje i težinu u donjem dijelu trbuha..uglavnom tako mi je bilo i prošli put-to je normalno na početku...sretna sam kaj mi nije slabo i kaj podnosim mirise...no još je rano,ali sam nek tako ostaneuser posted image ..Idem na pregled 8.4 (tada ću biti trudna nekih 9 tj.), a ti??
Supergril jer se vidimo i kada,gdje ???
Perlice kako si mi ti,kako tata? puse šaljem
Snjeguljice ima kakvih novosti? Slabo se javljašuser posted image
daxy-čekamo te draga,čekamooooouser posted image user posted image user posted image
winkice..mislim na tebe,kako si?
Pumba dobit ćeš po turu...ništa se ne javljaš..kakvo je stanje kod tebe,,ljubim te

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 131
3.3.2014 20:33:09   
andydea
eternty čestitam na povišici i unaprjeđenju...malo je toga danas user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 132
3.3.2014 22:48:20   
kisica
Zar je moguće da ja tuka ne vidjeh, ili što-…pojma nemam ali Snjeguljice draga moja crta je crta, i jako mi je drago što si nakon toliko mjeseci truda dobila drugu crticu. Želim ti predivnih 9 mj. Sada će E.biti presretna. Uživaj u tim divnim trudničkim simptomima.

Pinky mila pazi na sebe, i čim vidiš da neide više posao, idi doma uživat u svojoj mrvici. Inače meni ti je odmah u početku trbuh bio poveći, baš se vidjelo oko 8 tj. A onda je splasnuo odjednom i nije ga bilo nego duže vrijeme. Mislim da je to bila samo napuhanost.

Saki dobro došla, i želim ti plus što prije.

Elle super za pregled, idući put ćeš slušati srčeko.

Anamiha – ja neznam što bi ti rekla. Razumijem tvoju želju i sve, ako imaš novaca toliko testića kupiti, neznam-kupi onda ako će te to umiriti pa piški svaki dan.

Maja – super, obavi onda te pretrage koje su više-manje rutina na početku svake trudnoće.

Ika voljela bi ti reći da će strah proći,ali nažalost sumnjam u to..strahovala sam dobrih 9 mj. Svaki dan. Probaj samo ne misliti toliko o tome, i javi svakako jel cura ili dječak, mada to i nije bitno.

Jasmina – neka i ne dođe da i ti budeš dio oveee lijepe liste.

Pumba mila kako si ti? Što ima kod tebe? Jedva čekam da pišeš kako je bilo.

Anaxx mila kako si ti i bebica?

Sremica – jako mi je žao zbog minusa, ali što znaš što će beta pokazati.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 133
4.3.2014 0:02:37   
anaxx
Kisica, ti se vidim svih sjetis spomenuti, pa i mene😊
Dobro sam/smo! Trbuh mi je vec prilično veliki, kao da sam vec 9. mjesec, ali gin me uvjerava da tako to ide kod treće trudnoće, nije vise sve tako čvrsto i vise se trbuh izbaci... Ma sve ok, poslije cemo o trbuhu, dobila sam oko 7 kg (30tjedana) i ja zadovoljna! A cura se rita i lupa, čudo jedno....😄
Eto raspisana se ja. Kako ste vi?

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 134
4.3.2014 7:16:17   
vucica
pozdrav svima, htjela bih se pridruziti u vasu zajednicu jer se nalazim u istim problemima i vec mi je postalo tesko sve nositi na dusi i koliko god se trudim biti snazna, u zadnje vrijeme mi jednostavno to ne ide.
uskoro navrsavam 28 god, MM ima 31, i vec se trudimo za prvu bebicu preko godinu dana ali nista se ne dogadja. prosli mjesec sam otisla kod svojeg soc.G misleci da ce me poslati na sve moguce pretrage medjutim on je rekao da kad se odlucim da ce mi dati uputnicu za Zg da idemo kod strucnjaka, tako da do sada nista od pretraga nisam radila osim pape i uzv.
inace imam problema sa stitnjacom, ali zadnjih pola godine mi je u normali.
s MM se dogovaram kad cemo krenuti u zg na pretrage ali malo nam je tesko potrefiti da isti dan dobimo godisnji, nadam se da cemo ovaj mjesec to uspjeti pa krenuti na pretrage, a idealno bi bilo da se nesta desi pa da nam pretrage ni ne trebaju, ali nekako sumnjam

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 135
4.3.2014 8:41:58   
perlica55
Vucica dobro došla user posted image i što prije
ugledala user posted image
Ne znam dal si pratila kad je O? Išla na
folikulometriju? Mislim da bi ipak bilo
dobro kod specijaliste doći s nekakvim osnovnim
nalazima user posted image
Tvoj G ti je mogao dati uputnicu za spolne
hormone koji se vade 2-5 dc i TM bi trebao
napraviti spermiogram. Pa da barem nešto
imate prije nego idete kod spec?!
Curke s liste, gdje su simptomi?
Navijam user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 136
4.3.2014 9:19:11   
supergirlzg
Andy, ja sam ti u ZG u subotu i nedjelju. u kojem si ti kvartu?

Neposredna veza do poruke: 137
4.3.2014 9:33:33   
folletto
koliko lijepih vijesti u malo vremena!

andydea, maja, snjegulice user posted image user posted image user posted image

Samo sam prelistala ovih nekoliko dana, obradovala se plusićima, ali nisam pohvatala detalje od sviju... bude kasnije.
Ne želim kvariti raspoloženje lošim vijestima pa ću vam samo kratko prijaviti da ja na žalost ja prva otpadam s liste user posted image ne samo da je M došla, nego je neuobičajeno uranila 3 dana i kao da to nije dosta obilnija nego ikada. Ne znam ima li kakve veze, ali ovaj mjesec mi je bio izuzetno naporan i stresan. Srećom prošao je i konačno bi trebala lakše disati, imati više vremena i manje stresa.
S liste odlazim prva, nadam se i zadnja!!!!!!!! user posted image

user posted image svima koliko vas ima!

Neposredna veza do poruke: 138
4.3.2014 9:35:40   
angel@
Jutro cure... evo i mene malo... moj dječak mi oduzima sve vrijeme i uživam,a jučer mi je prvi put rekao mama,ma rastopila sam se... a tata mu je bila prva riječ...user posted image user posted image i baku zove... postao je prava pričalica.... user posted image

I izgubila sam 7 kg... user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 139
4.3.2014 9:45:12   
MISSMAVEN
Drage moje curke, upravo sam se vratila s poslovnog puta. Nisam detaljno čitala, ali vidim neke nove user posted image , tako da čestitam.
Što se mene tiče, ja sam vam se razbolila i pijem antibiotike, amoksicilin. :( Bojim se kako će to utjecati na bebicu. A između ostalog, vadila sam krv i šećer mi je 5.3., a treba biti 5.1. tako da su me poslali na OGTT na Vuk Vrhovec. Ja se osjećam loše, jer sam izuzetno umorna, imam temperaturu već 7. dan i to onu blesavu, 37'4. 37'3. Idem na ultrazvuk tek iduću srijedu i nestrpljivo čekam da vidim jeli sve u redu. :(

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 140
4.3.2014 10:01:26   
anamiha
Folletto zao mi je zbog M ...drzi se, nadam se da ce ovaj ciklus poslje M bit uspjesan, i da ces ugledat svoj plusic :)

Miss nadam se da ce bit sve u redu na UZV... :)

drage moje, jutros me probada dolje, mislim da M samo sto nije stigla :( odustala sam od testica, i cekam M ....

puno vas sve pozdravljam :* :*

(Odgovor članu MISSMAVEN)
Neposredna veza do poruke: 141
4.3.2014 10:04:13   
PinkyFunkyBirdy
Dobro jutro drage moje! user posted image
Ja sam noćas jako loše spavala i budila sam se stalno i vrtila jer sam znala da moram ranije ustati zbog vađenja krvi. Obavila sam taj dio i rekli su mi da više ne trebam dolaziti po nalaze već da ih automatski šalju mojoj G. Uopće me to ne veseli jer ako idem po njih (a išla bi da ih imam kad ću ići kod privatnika na sljedeći pregled) opet ću čekati 2 sata. user posted image Još moram prekosutra odnjeti urin na Mirogojsku 16 zbog urinokulture. Jučer sam kupila tu epruvetu i uopće ne znam kako ću uspjeti pogoditi mlazom da uđe u tu epruveticu. user posted image Pa zašto se za to ne koristi ona čašica? user posted image Zna li koja od vas od koliko sati primaju uzorke? user posted image

Draga Jasmina, vidim da se tempica još uvijek lijepo visoko drži! user posted image Ajme, nemaš pojma koliko bi voljela da nam napokon javiš prekrasne vijesti. user posted image Navijam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A naša daxy nam je on fire! user posted image user posted image user posted image Samo da se tako zadrži i bit će sve super! Navijam i za tebe! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Curke koje piškite LH trakice, ako imate ciste na jajnicima ili više dana za redom pozitivnu LH trakicu onda sljedeći put uzmite manje osjetljive LH trakice (od 30 ili 40 jedinica), a ako ne možete nikako uloviti pozitivnu LH trakicu onda uzmite one osjetljivije (od 10 ili 20 jedinica). Kao i sve u životu potrebno je malo vremena da skužite kako neke stvari rade kod vas, a i potpuno se slažem s lili da kad piškite LH trakice da bi bilo dobro da i mjerite BT jer tako ćete si potvrditi da ste stvarno i imale O i kad je ona bila. Ja sam vam živi dokaz da to funkcionira. user posted image

Draga anamiha, navijam da je to bila implatacija! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eternity, čestitam na promaknuću! user posted image

Andy, moja draga, gledala sam jučer ono što si stavila link. Ajme kako je Di već velik dečko. user posted image I kako hoće papicu bez obzira na sve. user posted image Micek mali. user posted image Super je da TM ide s tobom na snimanja. Lijepo je vidjeti toliku podršku od najbližih. Nisam rekla, ali predprošlu noć sam sanjala da dojim svoje dijete. Ne znam dal je bio dečkić ili curica, ali pošto to nisam nikad doživjela još je to bilo jako neugodno i nespretno. Jedva čekam da osjetim tu posebnu vezu između svog tek rođenog djeteta i sebe. Još je to sve dosta nestvarno. user posted image

Draga anaxx, dobila si samo 7 kg. Svaka čast! Ja mislim da ću ja biti ko tenk do kraja. user posted image

Vucica, dobrodošla i postala ponosna user posted image čim prije! user posted image user posted image user posted image Žao mi je što vam već preko godinu dana ne uspijeva, ali došla si na pravo mjesto. Tu su ti cure ko enciklopedije. Sve znamo. user posted image Ovako, ako idete za Zg budi spremna da se za 95% stvari trebaš naručiti tako da osim što se moraš uskladiti s TM moraš najprije dobiti termin. user posted image Ono što ti mi predlažemo za početak da sa 100% sigurnošću utvrdiš kad ovuliraš. Kupi preko eBay-a ili Njuškala LH trakice i počni mjeriti bazalnu temperaturu (svako jutro u isto vrijeme prije ustajanja iz kreveta). Sljedeće što bi trebala svakako provjeriti su spolni hormoni (svi na 3.-5. dc i progesteron na 21. dc) te TM spermiogram. Dal imate mogućnosti da to riješiš privatno? user posted image
Nakon toga ćemo ti znati reći više. user posted image Obavezno nakon akcije za vrijeme plodnih dana dići guzu (po mogućnosti u svijeća položaj) i tako ostati nekoliko minuta i NIKAKO ne ustajati do jutra (nakon keksića u plodnim danima nema WC-a, ni tuširanja). user posted image Za sva pitanja smo tu tako da pitaj što te god zanima. user posted image
Imaš li kakav datum u ožujku kad ne očekuješ dolazak menge (da te dodam na našu listu)? user posted image

Perlice moja draga, ajde drago mi je da ide lagano na bolje. user posted image Nadam se da ćeš nam se brzo pridružiti na odbrojavanju. user posted image

Draga folletto, jako mi je žao da te tvoja user posted image tako neugodno iznenadila. user posted image Možda je stres ipak bio prevelik. user posted image Sad se probaj čim više opustiti tako da sljedeći mjesec bude dobitan. user posted image

Ajme, Miss pa kud si se sad toliko razbolila. user posted image Nadam se da antibiotici neće utjecati na mrvicu. Javi nam kako je bilo na pregledu. A i otvorila sam temu Jesenske bebe - termin 2014. pa nam se možeš i tamo pridružiti. user posted image Za OGTT mi je rekla moja ginićka da ću morat ići više puta pošto imam problema s inzulinskom rezistencijom tako da suosjećam s tobom. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu MISSMAVEN)
Neposredna veza do poruke: 142
4.3.2014 10:44:40   
daxy
Hej,cure.

Samo da vam se javim. Nemam nikakvih simptoma. BT je super.
Pomalo se bojim nadat i veselit prije vremena. Čekam,pa ćemo vidit šta će biti.

Ljubim vas sve.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 143
4.3.2014 11:08:19   
sremica
PINKY hvala na potpori!!!sutra je dan "D"pa ćemo vidjeti!!!!!

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 144
4.3.2014 11:09:40   
sremica
hvala ti na potpori!!!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 145
4.3.2014 11:15:54   
anamiha
daxy nadam se da ce BT ostat takva, i da ces ugledat svoj plusic za koji dan :)

sremice, drzim fige za lijepu visoku betu sutra :) nadam se da ces nas obradovat :))

(Odgovor članu sremica)
Neposredna veza do poruke: 146
4.3.2014 11:32:25   
lili22
joj daxy tempica stvarno dobro izgleda, navijan da tako i ostane!!! user posted image user posted image user posted image

PINKY drag ja ti iman jedan savjet za urin. ja san sa mojon curicon valjda vec sto puta nosila urin za urinokulturu. kod djece se stavi vrecica u koju se hvata urin i onda bi ja vrecicu stavila u onu sterilnu casicu pa bi tete u lab sa spricon izvadile u epruvet.
pa probaj i ti tako, piski u sterilnu casicu pa sa sterilnom spricon prenesi u epruvetu, jer tesko ces pogodit, cini mi se da ces samo sve zapisat! user posted image user posted image eto...
inace neznan kako to radis ali meni je jedan jako dobar pedijatar reka da se prije nego se pomokri treba oprat ali u cistoj vodi nikakvi sapuni a pogotovo ne oni za intimnu njegu, i pustit prvi mlaz, sto mala djeca naravno ne mogu. jer s tin prvin mlazon podu one bakterije koje su iz vani a ne u mjehuru.

Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 147
4.3.2014 11:35:31   
vucica
hvala vam na dobrodoslici, divne ste!

posto smo iz maloga grada nemozemo nista privatno, morali bi ici svejedno u Zg. MM bi mogao ovdje napraviti spermiogram ali posto na Vuk Vrhovcu kuda nas moj G salje ne priznaju iz drugih klinika neznam dali da uopce sada ide ovdje raditi ako cemo za koji tjedan ici tamo user posted image

svakako si planiram naruciti lh trakice, par ciklusa sam ih i koristila ali eto nije bilo uspjeha, a jedan mjesec mi nisu ni oznacile ovulaciju, valda ju nisam ni imala taj mjesec. na pracenje ovulacije kod G nisam isla, kazem vam cim sam rekla G da je proslo god. dana rekao je nek idemo kod strucnjaka a on nije nikakve pretrage predlozio da ovdje radimo. a stvarno je nekako glupo da dodjem tamo kod strucnjaka za MPO bez ikakvih nalaza, hm...
nakon odnosa uvijek ostanem lezati, vecinom i prespavam tako, a po vasim savjetima poceti cu i dizati nogice u zrak user posted image

ciklusi su mi od 25-30 dana, pa je po tome moj datum neočekivane M 11.03. mozete me dodati na listu!

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 148
4.3.2014 11:46:32   
anamiha
moja M je stigla, upravo sada... :( :( uranila je :(

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 149
4.3.2014 11:51:20   
lili22
anamiha zao mi je... user posted image user posted image user posted image
nemoj bit puno tuzna...

Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!