Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 18:59:56
|
|
|
|
eternity
|
Cure sorry što se slabo javljam ovih dana,evo i sad sam ušla preko moba da čestitam našim novim dragim trudnicama,želim vam sve naj,naj,naj bolje.vama cure koje uskoro radite testiće želim da ugledate svoje dvije crte. Ja sam ovih dana baš u poslu,unaprijedili su me prošlu srijedu,dobila sam finu povišicu al i puno novih odgovornosti i briga,što je sad i dobro jer manje stignem mislit naplodne dane,testove,pretrage...al druženje sa dragim ne gubi na učestalosti pravilo dva dana hahaha. Puno pozdrava moje drage
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 19:14:45
|
|
|
|
lili22
|
Cosak uz trakice OBAVEZNO mirit bazalnu temp jedino tako tocno mozes znat kad je bila o. Trakica ti pokaze kad ce o nastupit od pozitivne trakice do O moze proc i 36h, a bazalna ti tek nakon 3 dana rasta temp pokaze tocno kad je bila O. Meni se cini da je to najsigurniji nacin, a opce nije komplicirano. Vazno je samo da svako jutro u istu uru prije nego se dignes iz kreveta izmjeris temp 8 min u usta. Eto ja san ovaj misec prvi put radila tako i stvarno san zadovoljna. Daxy ma ti si nan
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 19:16:26
|
|
|
|
supergirlzg
|
pa kazem, te trkice su meni koma.. pozitivna, a dr kaze nista jos bar 3-4 dana.. tak da ja odsad idem doktoru samo, ako ne bankrotiram u medjuvremenu
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 19:42:35
|
|
|
|
anamiha
|
drage moje meni se sad pojavila neka smedja tockica prosarana sluzi, vise je onak krem...pa te niti smedje, sta je to? danas mi 25 dc, nikad mi se to nije pojavilo, nit mi je uranila M prije 27 dc... jel moguce da je implantacija? :/
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 19:57:19
|
|
|
|
perlica55
|
Cure drage, ak uzimate LH trakice koje su ispod 30 (ne znam oznaku) ona može biti pozitivna više dana, zato je dobro da je osjetljivost što veća, al tada treba uhvatiti LH skok.. Pinky draga, tata je bolje, al je daleko od dobrog.. Valjda bude uskoro malo bolje.. Daxy mila, javljaj simptomiće.. Ja sam bila uvjerena da će tvoja stići za vikend, al BT izgleda savršeno!!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 20:30:50
|
|
|
|
andydea
|
Većer anamiha iskreno se nadam da je i da ćeš za dva dana pišnuti pozitivan testić,želim ti to od srca...jao curke jedva čekam 5.3..da se pridruže još 5 trudnica Cosak -jesi vidjela,a ja mu krenula dati,kad voditelj kaže stop ...hvala ti draga Cuba ma bez brige,ne bi to propustila nikada Pinky-ja ti osjećam neko zatezanje i težinu u donjem dijelu trbuha..uglavnom tako mi je bilo i prošli put-to je normalno na početku...sretna sam kaj mi nije slabo i kaj podnosim mirise...no još je rano,ali sam nek tako ostane ..Idem na pregled 8.4 (tada ću biti trudna nekih 9 tj.), a ti?? Supergril jer se vidimo i kada,gdje ??? Perlice kako si mi ti,kako tata? puse šaljem Snjeguljice ima kakvih novosti? Slabo se javljaš daxy-čekamo te draga,čekamooooo winkice..mislim na tebe,kako si? Pumba dobit ćeš po turu...ništa se ne javljaš..kakvo je stanje kod tebe,,ljubim te
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 20:33:09
|
|
|
|
andydea
|
eternty čestitam na povišici i unaprjeđenju...malo je toga danas
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 22:48:20
|
|
|
|
kisica
|
Zar je moguće da ja tuka ne vidjeh, ili što-…pojma nemam ali Snjeguljice draga moja crta je crta, i jako mi je drago što si nakon toliko mjeseci truda dobila drugu crticu. Želim ti predivnih 9 mj. Sada će E.biti presretna. Uživaj u tim divnim trudničkim simptomima. Pinky mila pazi na sebe, i čim vidiš da neide više posao, idi doma uživat u svojoj mrvici. Inače meni ti je odmah u početku trbuh bio poveći, baš se vidjelo oko 8 tj. A onda je splasnuo odjednom i nije ga bilo nego duže vrijeme. Mislim da je to bila samo napuhanost. Saki dobro došla, i želim ti plus što prije. Elle super za pregled, idući put ćeš slušati srčeko. Anamiha – ja neznam što bi ti rekla. Razumijem tvoju želju i sve, ako imaš novaca toliko testića kupiti, neznam-kupi onda ako će te to umiriti pa piški svaki dan. Maja – super, obavi onda te pretrage koje su više-manje rutina na početku svake trudnoće. Ika voljela bi ti reći da će strah proći,ali nažalost sumnjam u to..strahovala sam dobrih 9 mj. Svaki dan. Probaj samo ne misliti toliko o tome, i javi svakako jel cura ili dječak, mada to i nije bitno. Jasmina – neka i ne dođe da i ti budeš dio oveee lijepe liste. Pumba mila kako si ti? Što ima kod tebe? Jedva čekam da pišeš kako je bilo. Anaxx mila kako si ti i bebica? Sremica – jako mi je žao zbog minusa, ali što znaš što će beta pokazati.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 4.3.2014 0:02:37
|
|
|
|
anaxx
|
Kisica, ti se vidim svih sjetis spomenuti, pa i mene😊 Dobro sam/smo! Trbuh mi je vec prilično veliki, kao da sam vec 9. mjesec, ali gin me uvjerava da tako to ide kod treće trudnoće, nije vise sve tako čvrsto i vise se trbuh izbaci... Ma sve ok, poslije cemo o trbuhu, dobila sam oko 7 kg (30tjedana) i ja zadovoljna! A cura se rita i lupa, čudo jedno....😄 Eto raspisana se ja. Kako ste vi?
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 4.3.2014 7:16:17
|
|
|
|
vucica
|
pozdrav svima, htjela bih se pridruziti u vasu zajednicu jer se nalazim u istim problemima i vec mi je postalo tesko sve nositi na dusi i koliko god se trudim biti snazna, u zadnje vrijeme mi jednostavno to ne ide. uskoro navrsavam 28 god, MM ima 31, i vec se trudimo za prvu bebicu preko godinu dana ali nista se ne dogadja. prosli mjesec sam otisla kod svojeg soc.G misleci da ce me poslati na sve moguce pretrage medjutim on je rekao da kad se odlucim da ce mi dati uputnicu za Zg da idemo kod strucnjaka, tako da do sada nista od pretraga nisam radila osim pape i uzv. inace imam problema sa stitnjacom, ali zadnjih pola godine mi je u normali. s MM se dogovaram kad cemo krenuti u zg na pretrage ali malo nam je tesko potrefiti da isti dan dobimo godisnji, nadam se da cemo ovaj mjesec to uspjeti pa krenuti na pretrage, a idealno bi bilo da se nesta desi pa da nam pretrage ni ne trebaju, ali nekako sumnjam
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 4.3.2014 8:41:58
|
|
|
|
perlica55
|
Vucica dobro došla i što prije ugledala Ne znam dal si pratila kad je O? Išla na folikulometriju? Mislim da bi ipak bilo dobro kod specijaliste doći s nekakvim osnovnim nalazima Tvoj G ti je mogao dati uputnicu za spolne hormone koji se vade 2-5 dc i TM bi trebao napraviti spermiogram. Pa da barem nešto imate prije nego idete kod spec?! Curke s liste, gdje su simptomi? Navijam
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 4.3.2014 9:19:11
|
|
|
|
supergirlzg
|
Andy, ja sam ti u ZG u subotu i nedjelju. u kojem si ti kvartu?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 4.3.2014 9:33:33
|
|
|
|
folletto
|
koliko lijepih vijesti u malo vremena! andydea, maja, snjegulice Samo sam prelistala ovih nekoliko dana, obradovala se plusićima, ali nisam pohvatala detalje od sviju... bude kasnije. Ne želim kvariti raspoloženje lošim vijestima pa ću vam samo kratko prijaviti da ja na žalost ja prva otpadam s liste ne samo da je M došla, nego je neuobičajeno uranila 3 dana i kao da to nije dosta obilnija nego ikada. Ne znam ima li kakve veze, ali ovaj mjesec mi je bio izuzetno naporan i stresan. Srećom prošao je i konačno bi trebala lakše disati, imati više vremena i manje stresa. S liste odlazim prva, nadam se i zadnja!!!!!!!! svima koliko vas ima!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 4.3.2014 9:35:40
|
|
|
|
angel@
|
Jutro cure... evo i mene malo... moj dječak mi oduzima sve vrijeme i uživam,a jučer mi je prvi put rekao mama,ma rastopila sam se... a tata mu je bila prva riječ... i baku zove... postao je prava pričalica.... I izgubila sam 7 kg...
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 4.3.2014 9:45:12
|
|
|
|
MISSMAVEN
|
Drage moje curke, upravo sam se vratila s poslovnog puta. Nisam detaljno čitala, ali vidim neke nove , tako da čestitam. Što se mene tiče, ja sam vam se razbolila i pijem antibiotike, amoksicilin. :( Bojim se kako će to utjecati na bebicu. A između ostalog, vadila sam krv i šećer mi je 5.3., a treba biti 5.1. tako da su me poslali na OGTT na Vuk Vrhovec. Ja se osjećam loše, jer sam izuzetno umorna, imam temperaturu već 7. dan i to onu blesavu, 37'4. 37'3. Idem na ultrazvuk tek iduću srijedu i nestrpljivo čekam da vidim jeli sve u redu. :(
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 4.3.2014 10:01:26
|
|
|
|
anamiha
|
Folletto zao mi je zbog M ...drzi se, nadam se da ce ovaj ciklus poslje M bit uspjesan, i da ces ugledat svoj plusic :) Miss nadam se da ce bit sve u redu na UZV... :) drage moje, jutros me probada dolje, mislim da M samo sto nije stigla :( odustala sam od testica, i cekam M .... puno vas sve pozdravljam :* :*
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 4.3.2014 10:04:13
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Dobro jutro drage moje! Ja sam noćas jako loše spavala i budila sam se stalno i vrtila jer sam znala da moram ranije ustati zbog vađenja krvi. Obavila sam taj dio i rekli su mi da više ne trebam dolaziti po nalaze već da ih automatski šalju mojoj G. Uopće me to ne veseli jer ako idem po njih (a išla bi da ih imam kad ću ići kod privatnika na sljedeći pregled) opet ću čekati 2 sata. Još moram prekosutra odnjeti urin na Mirogojsku 16 zbog urinokulture. Jučer sam kupila tu epruvetu i uopće ne znam kako ću uspjeti pogoditi mlazom da uđe u tu epruveticu. Pa zašto se za to ne koristi ona čašica? Zna li koja od vas od koliko sati primaju uzorke? Draga Jasmina, vidim da se tempica još uvijek lijepo visoko drži! Ajme, nemaš pojma koliko bi voljela da nam napokon javiš prekrasne vijesti. Navijam! A naša daxy nam je on fire! Samo da se tako zadrži i bit će sve super! Navijam i za tebe! Curke koje piškite LH trakice, ako imate ciste na jajnicima ili više dana za redom pozitivnu LH trakicu onda sljedeći put uzmite manje osjetljive LH trakice (od 30 ili 40 jedinica), a ako ne možete nikako uloviti pozitivnu LH trakicu onda uzmite one osjetljivije (od 10 ili 20 jedinica). Kao i sve u životu potrebno je malo vremena da skužite kako neke stvari rade kod vas, a i potpuno se slažem s lili da kad piškite LH trakice da bi bilo dobro da i mjerite BT jer tako ćete si potvrditi da ste stvarno i imale O i kad je ona bila. Ja sam vam živi dokaz da to funkcionira. Draga anamiha, navijam da je to bila implatacija! Eternity, čestitam na promaknuću! Andy, moja draga, gledala sam jučer ono što si stavila link. Ajme kako je Di već velik dečko. I kako hoće papicu bez obzira na sve. Micek mali. Super je da TM ide s tobom na snimanja. Lijepo je vidjeti toliku podršku od najbližih. Nisam rekla, ali predprošlu noć sam sanjala da dojim svoje dijete. Ne znam dal je bio dečkić ili curica, ali pošto to nisam nikad doživjela još je to bilo jako neugodno i nespretno. Jedva čekam da osjetim tu posebnu vezu između svog tek rođenog djeteta i sebe. Još je to sve dosta nestvarno. Draga anaxx, dobila si samo 7 kg. Svaka čast! Ja mislim da ću ja biti ko tenk do kraja. Vucica, dobrodošla i postala ponosna čim prije! Žao mi je što vam već preko godinu dana ne uspijeva, ali došla si na pravo mjesto. Tu su ti cure ko enciklopedije. Sve znamo. Ovako, ako idete za Zg budi spremna da se za 95% stvari trebaš naručiti tako da osim što se moraš uskladiti s TM moraš najprije dobiti termin. Ono što ti mi predlažemo za početak da sa 100% sigurnošću utvrdiš kad ovuliraš. Kupi preko eBay-a ili Njuškala LH trakice i počni mjeriti bazalnu temperaturu (svako jutro u isto vrijeme prije ustajanja iz kreveta). Sljedeće što bi trebala svakako provjeriti su spolni hormoni (svi na 3.-5. dc i progesteron na 21. dc) te TM spermiogram. Dal imate mogućnosti da to riješiš privatno? Nakon toga ćemo ti znati reći više. Obavezno nakon akcije za vrijeme plodnih dana dići guzu (po mogućnosti u svijeća položaj) i tako ostati nekoliko minuta i NIKAKO ne ustajati do jutra (nakon keksića u plodnim danima nema WC-a, ni tuširanja). Za sva pitanja smo tu tako da pitaj što te god zanima. Imaš li kakav datum u ožujku kad ne očekuješ dolazak menge (da te dodam na našu listu)? Perlice moja draga, ajde drago mi je da ide lagano na bolje. Nadam se da ćeš nam se brzo pridružiti na odbrojavanju. Draga folletto, jako mi je žao da te tvoja tako neugodno iznenadila. Možda je stres ipak bio prevelik. Sad se probaj čim više opustiti tako da sljedeći mjesec bude dobitan. Ajme, Miss pa kud si se sad toliko razbolila. Nadam se da antibiotici neće utjecati na mrvicu. Javi nam kako je bilo na pregledu. A i otvorila sam temu Jesenske bebe - termin 2014. pa nam se možeš i tamo pridružiti. Za OGTT mi je rekla moja ginićka da ću morat ići više puta pošto imam problema s inzulinskom rezistencijom tako da suosjećam s tobom.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 4.3.2014 10:44:40
|
|
|
|
daxy
|
Hej,cure. Samo da vam se javim. Nemam nikakvih simptoma. BT je super. Pomalo se bojim nadat i veselit prije vremena. Čekam,pa ćemo vidit šta će biti. Ljubim vas sve.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 4.3.2014 11:08:19
|
|
|
|
sremica
|
PINKY hvala na potpori!!!sutra je dan "D"pa ćemo vidjeti!!!!!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 4.3.2014 11:09:40
|
|
|
|
sremica
|
hvala ti na potpori!!!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 4.3.2014 11:15:54
|
|
|
|
anamiha
|
daxy nadam se da ce BT ostat takva, i da ces ugledat svoj plusic za koji dan :) sremice, drzim fige za lijepu visoku betu sutra :) nadam se da ces nas obradovat :))
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 4.3.2014 11:32:25
|
|
|
|
lili22
|
joj daxy tempica stvarno dobro izgleda, navijan da tako i ostane!!! PINKY drag ja ti iman jedan savjet za urin. ja san sa mojon curicon valjda vec sto puta nosila urin za urinokulturu. kod djece se stavi vrecica u koju se hvata urin i onda bi ja vrecicu stavila u onu sterilnu casicu pa bi tete u lab sa spricon izvadile u epruvet. pa probaj i ti tako, piski u sterilnu casicu pa sa sterilnom spricon prenesi u epruvetu, jer tesko ces pogodit, cini mi se da ces samo sve zapisat! eto... inace neznan kako to radis ali meni je jedan jako dobar pedijatar reka da se prije nego se pomokri treba oprat ali u cistoj vodi nikakvi sapuni a pogotovo ne oni za intimnu njegu, i pustit prvi mlaz, sto mala djeca naravno ne mogu. jer s tin prvin mlazon podu one bakterije koje su iz vani a ne u mjehuru.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 4.3.2014 11:35:31
|
|
|
|
vucica
|
hvala vam na dobrodoslici, divne ste! posto smo iz maloga grada nemozemo nista privatno, morali bi ici svejedno u Zg. MM bi mogao ovdje napraviti spermiogram ali posto na Vuk Vrhovcu kuda nas moj G salje ne priznaju iz drugih klinika neznam dali da uopce sada ide ovdje raditi ako cemo za koji tjedan ici tamo svakako si planiram naruciti lh trakice, par ciklusa sam ih i koristila ali eto nije bilo uspjeha, a jedan mjesec mi nisu ni oznacile ovulaciju, valda ju nisam ni imala taj mjesec. na pracenje ovulacije kod G nisam isla, kazem vam cim sam rekla G da je proslo god. dana rekao je nek idemo kod strucnjaka a on nije nikakve pretrage predlozio da ovdje radimo. a stvarno je nekako glupo da dodjem tamo kod strucnjaka za MPO bez ikakvih nalaza, hm... nakon odnosa uvijek ostanem lezati, vecinom i prespavam tako, a po vasim savjetima poceti cu i dizati nogice u zrak ciklusi su mi od 25-30 dana, pa je po tome moj datum neočekivane M 11.03. mozete me dodati na listu!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 4.3.2014 11:46:32
|
|
|
|
anamiha
|
moja M je stigla, upravo sada... :( :( uranila je :(
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 4.3.2014 11:51:20
|
|
|
|
lili22
|
anamiha zao mi je... nemoj bit puno tuzna...
|
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!