|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje lipanj 2013.
14.6.2013 22:31:50   
daxy
katarina draga,žao mi je. user posted image user posted image user posted image user posted image i stvarno nije fer šta smo sve skupa postale toliko dobre u piškenju lh trakica i tastova za trudnoću da bi to mogla bit olimpijska disciplina. Al bar se tome možemo smijat,ako ništa drugo. user posted image

ikaaa draga za tebe još ima nade! user posted image user posted image

tintin ja s mobitela ne mogu uopće pisat PP. user posted image tako da ti sad ne bih mogla odgovorit,al kad budem za laptopom pošaljem ti pp pa se dogovorimo. pinky draga jel bi se moglo nešto učinit vezano za to? Ne znam kome da se javim. user posted image i ne mogu prihvatit zahtjev za prijateljstvo jer mi nagradna igra smeta,tj ne mogu je zatvorit i sve šta je na toj strani svi linkovi ne rade. Znam da nagradna igra završava,al mogli bi za sljedeći put malo "popravit" neke stvari. Ne znam tko uređuje stranicu,ali vrijedilo bi mu/joj reći.

glagla svi mi radimo nešto što bi drugima bilo "čudno", Meni je to s tvojim testovima simpatično,mislim da ću i ja svoj sačuvat,posebno jer se "mučimo" skoro godinu dana.

crvenkapice user posted image user posted image user posted image za akciju u pravo vrijeme!!

safobi sretno s nalazima spermiograma.user posted image user posted image a kako sad stalo? user posted image

tea pa stvarno su ti uranili simptomi user posted image ,da nije ovulacija? Neznam kakvi su ti inače ciklusi? user posted image

jasmina i ostale,ni jedna svekrva nije ravna mojoj. Ta ne podnosi samu sebe,a njena vlastita djeca joj nisu dovoljno dobra,a kako ću ja bit? Stvarno je čudna,pucaju je neki filmovi,MM i sam kaže da ta žena nije normalna i više voli provodit vrime s mojom mamom nego s njom. Ja nekim stvarima nisam virovala dok ju nisam upoznala i sama se uvjerila u to šta mi je M priča. Tako da vam drage moje zavidim.

hkajo možda ipak ne dođe. A i ako dođe,bar ćeš na godišnjicu fino papat i guštat s dragim umjesto ležat u trudovima... Misli pozitivno. user posted image user posted image

Cure,kod mene trakice još negativne. user posted image user posted image Idući tjedan idem kod ginekologice,pa ćemo vidit šta ćemo dalje... Nadam se da su trakice u krivu pa smo u akciji svaki drugi dan,a sad po sredini ciklusa svaki dan. Ne stignem se niti odmorit i baš smo danas prije posla. A ovo vam moran reć. Ležimo mi tako i ja govorin M: "Sad kad ustanem,sve će iscurit i opet ništa nismo dobili",a on će mrtav hladan: "Ma donit ću ti ja dvi štipalice,pa stavi doli i mirni smo." user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Luđak.

Cure,šaljem vam svima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Safobi)
Neposredna veza do poruke: 476
   [Brisano sporočilo]
14.6.2013 22:38:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu daxy)
  Neposredna veza do poruke: 477
14.6.2013 23:38:49   
Jasmina19
Bas si me nasmijala daxy,znaci nisam jedina koja se bori protiv zmaja.user posted image Samo vi sve dane pokrivajte za svaki slucaj,nikad se nezna.user posted image Meni je O.kasnila tri dana ovaj mj.po FF,malo me to iznenadilo....vidjet cemo sta ce bituser posted image Katarina,zao mi je sto se lose osjecas,sad malo vise lezi i odmaraj,bit ce bolje za koji dan.user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 478
14.6.2013 23:41:25   
perlica55
Da pozdravim moje curke prije spvanja user posted image
Katy, živio Ketonal user posted image user posted image 14
godina me spašavao od bolne menge,
al odrekla sam ga se u 2013. -oj, jer
me želudac rasturao nakon što bi ga popila,
a i nije dobar kad se radi na user posted image

Fale mi Winkyca i gđa. Bucika, baš nam se slabo
javljaju, curke nadam se da ste dobro i da
ste u akciji, šaljem vam user posted image user posted image user posted image user posted image
P.s. Ova nagradna igra mi ide na jetra!!!
Jako sporo mi se otvara RR i na mobu i
laptopu, jedva čekam da završi user posted image user posted image

Svim curama želim puno akcije i nadam se
da će biti koji user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 479
15.6.2013 6:37:24   
BUMBI
Katarina zao mi je sto si dobilauser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 480
15.6.2013 8:32:02   
crvenkapica123
Katarina zao mi je zbog m.
Daxy nasmijala si me sa stipaljkama,mm je meni rekao da cep od vina(doduse da bi tribao onaj od onih boca od barem 25l):-D:-D:-D.
Perlice bilo je akcije pa sto bude.Dignem ja noge u zrak odma al one. dvije sek sto mi triba da se namistim iscuri,pa nakon toga legnem na bok i opet curka,nakon pola sata sam kihnula i opet.Al cini mi se da moj muz ima toga kolicinski jer cili sutradan mi je curilo(ne tako intenzivno ali dovoljno da moram staviti dnevni ulozak).
I Pinky nisam isla ovaj put pisati.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 481
15.6.2013 9:07:08   
ikaaa
katy draga žao mi je zbog glupe m....joj prokl...... uvijek mora doći...
kod mene još nema, ali mislim da će doći jer sam mjerila BT i pala mi je za 0,2 stupnja...mislim sad je 36,7...a obično se jako spusti pred user posted image npr..36,2-36,3...testić nisam uopće pišnula jutros jer mi je bilo ga muka potrošit ga, ma sigurno opet -...ali ako do sutra ne dođe pišnut ću ga.....Ma kako bude svejedno u pon idemo ja MM na Sv.Duh za dogovor za potpomognutu...MM je izvadio sve potrebne nalaze, joj HVALA BOGU, samo da je to sve prošlo bez napetosti..nekako je prihvatio činjenicu da u 5 godina jednostavno nema još user posted image i da se on mora primiti doktora....ja sam sredila svoj prolaktin...tako da smo SPREMNI user posted image
Drage moje joj ja bih tako rado da sve ovaj mjesec ugledamo user posted image i da se više iz dana u dan, mjeseca u mjesec tolkio ne patimo i gubimo živce.... drage moje želim vam od svega user posted image da što prije SVE postanemo okruglice, i da milujemo svoje bušice....
VELIKI ZAGRLJAJ ZA SVE user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu crvenkapica123)
Neposredna veza do poruke: 482
15.6.2013 9:47:37   
Safobi
Daxy, ne znam kako stalo, ali eto, stalooo. Ni danas skoro nista, jos samo par tockica.

My Ovulation Chart

Ja ne odustajem, dignem glavu i ispocetka sve, doci ce i moja srecica...

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 483
15.6.2013 10:48:59   
hkajo
daxy baš si me nasmijala user posted image user posted image crvenkapice tako je i kod mene 2 dana poslije curi iz mene, očito mi M ima dobar mlazuser posted image user posted image mene sise rasturaju nikad me nisu tako bolile kad trebm dobiti,možda me bole 2 dana i t je to,al ovo je skoro vec 1 tjedan, ja se nadam da nece glupaca doci user posted image piskila sam testić u cetvrtak znam da je bilo ranooo i bio je -

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

(Odgovor članu Safobi)
Neposredna veza do poruke: 484
15.6.2013 10:51:18   
glagla
Draga Daxy dobro si me nasmijala user posted image user posted image user posted image da štipaljke ,dobra mu je ideja ... a još bolje čep kod crvenkapice ,tu nema šanse da iscuri user posted image .. Meni kod ove trudnoće je po mom mišljenju tog dana sve iscurilo,još sam nakon keksanja otišla na wc...i znam da sam tad pomislila da je sve sve izašlo...ali evo nije user posted image . To mi je bio 10 il 11 dc,sljedeći dan me užasno stomak bolio...mm otiša na put,a ja mislim plodni dan mi je sigurno a sve iscurilo,a popravnog nema...i eto kad sam se najmanje nadala ,pojavile se user posted image user posted image tako želim i vama... Daxy čuvam i ja te testiće najviše zbog toga jer sam ih dugo pravila i nakon stotinu negativnih...čuvam te pozitivne. Za prvo smo se dosta namučili,za drugo 6 godina i za treće 3 godine...a ovo zadnje smo radili možda 3 mj user posted image . Mm je pio neke vitamine i mislim da je to dosta pomoglo. Ako neko želi napisat ću koje.

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

(Odgovor članu Safobi)
Neposredna veza do poruke: 485
15.6.2013 12:02:06   
crvenkapica123
Meni je jucer bila O,znam jer du me bolili jajnici a i trakica mi je prekjuce bila pozitivna.Ali sljedeci dan od O me neboli nista ali evo danas me jos boli.Ko zna,mozda se unutr nesto dogada.Ja se nadam.

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 486
15.6.2013 18:41:33   
perlica55
Glagla, daj popis vitaminčeka, MM i
meni toga nikad dosta!! Pozdravljam
vas drage moje s Krka, muž me iznenadio
vikendom kod prijatelja user posted image user posted image
Nadam se da su trudilice u akciji,
mi jesmo user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 487
15.6.2013 23:44:01   
Janet
Pozdrav svimaaa :)))

ovo je moj prvi post i ne znam šta bi vam svima napisala,osim da vam svima želim najnajveći plus na svijetu od srca :))

i molim vas da i mene dodate na listu čekanja za lipanj, do tog dugog 23.6 pa da se skupa veselimo..velika pusa svima :*

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 488
16.6.2013 2:31:32   
perlica55
Janet dobro došla user posted image user posted image
želim ti od srca user posted image već na prvom odbrojavanju!!
Ali do tada, napiši nam, ako želiš user posted image , malo više
o sebi!! Koliko dugo se trudite? Koliko imate
godina.... Mi smo ti velike radoznalice user posted image user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 16.6.2013 2:33:41 >

(Odgovor članu Janet)
Neposredna veza do poruke: 489
16.6.2013 9:53:03   
hkajo
janet dobro došla i već ovaj mj ostala debeljuca user posted image user posted image , jutros piškila i normalno da je -, mm već idem na živce i kaže da će mi pobacati sve testove user posted image ,nadam se da sutra a ni iducih 9 mj nece doći user posted image

03.08.2008.
02.02.2013.

Neposredna veza do poruke: 490
16.6.2013 11:10:31   
Jasmina19
Janet dobro dosla i zelim ti cim prije user posted image perlice,bravo za tvog muza pravi je kad zna tako ugodno iznenadit svoju zenu.Uzivajte na moruuser posted image hkajo,odi svakako na neki pregled da vidis sta se dogada,drzim fige da sve bude ureduuser posted image

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 491
16.6.2013 12:26:17   
tintin
Janet dobro nam došla i da ugledas user posted image u ovom odbrojavanju., sretno :-)

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 492
16.6.2013 12:27:40   
perlica55
Jasmina draga, MM obožava putovanja,
tako da smo često negdje na putu user posted image
Isplanirati će nam vikend na Bahamima,
al kad treba otići napraviti spermiogram,
kilometar od kuće, nema šanse user posted image
Hkajo žao mi je zabog -, al važno da
user posted image nema!!
Drage moje ringerajke, koje ste daleko
od mora, idem otplivati malo i za vas, puno
pozdrava šaljem user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 493
16.6.2013 13:04:29   
crvenkapica123
Cure imam jedan problem.Naime,2-3dana prije O su me pocele boljeti bradavice,jos me bole a sinoc kad sam stisnula lijevu izaslo je vrlo malo ma niti kap prozirne tekucine.Ima li tko kakvih iskustva?Ja naravno nemogu od straha,na internetu pise svasta.Ako ko zna sto bi moglo biti please javite.

Neposredna veza do poruke: 494
16.6.2013 15:23:12   
ikaaa
Drage moje i kod mene user posted image stigla....nisam uopće u depri....lijepo vrijeme...ma bit će plusića....
janet dobro nam došla i što nam brže postala trudnicauser posted image user posted image user posted image
Perlice uživaj nam sa svojim mužićem....ma napravit će on taj nalaz,popusti će s vremenom......user posted image
crvenkapice jesili vadila hormone? iscjedak iz grudi ti može biti zbog povišenog prolaktina, (znam iz vlastitog iskustva)...
curke moje uživajte u ovim lijepim dasnima...konačno toplo i sunčano vrijemeuser posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

Neposredna veza do poruke: 495
16.6.2013 17:15:16   
perlica55
Ikaa draga, jako mi je žao što to je stigla
glupa menga user posted image user posted image
Družimo se zajedno i na idućem odbrojavanju!!
Crvenkapica, potpisujem Ikuu!! Moguće
da ti je prl povišen. Odi u ginića da ti da
uputnicu za vađenje spolnih hormona,
pa ćeš znati na čemu si!! Sretno draga,
nadam se da bude sve dobro!!
P.s. Nikad na čitaj po internetu što bi
moglo biti, jer ljudi svašta pišu!!

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 496
16.6.2013 22:01:06   
Jasmina19
Zao mi je Ikaaa zbog m.user posted image

Neposredna veza do poruke: 497
16.6.2013 22:33:19   
crvenkapica123
Cure glupo pitanje ali eto!O mi je bila 14.06,imala odnos 13.06.Jeli moguce da sam ostala trudna pa da me zato bradavice ne prestaju boliti?Sa drugim djetetom su me ovako bolile ali ne tako odma.Kaze mi muzeva sestra da sam bila u ozujku trudna pa da je mozda zato organizam reagirao odma.Neznan sto bi mislila,nebolu one mene ovako nego samo kad ih tapkam prstom po vrhu.Ako sam luda slobodno mi recite.I da,ide mi kremasti iscjedak.

Neposredna veza do poruke: 498
16.6.2013 22:59:35   
tintin
Ikaa draga jako mi je žao, zagrljaj ti saljem, ma bit će draga samo tako nastavi s tim pozitivnim stavom i bit će uspjet ćeš.

Neposredna veza do poruke: 499
17.6.2013 7:48:44   
hkajo
Stiglauser posted image user posted image user posted image user posted image idemo ponovno u srpanj

03.08.2008.
02.02.2013.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Gosti
natalijax

Očekujete li da vam se gosti najave kad misle doći

Da (93%)

Ne (7%)

Broj svih glasova: 98

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!