|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje lipanj 2013.
12.6.2013 23:24:03   
mimag
user posted image evo mene.. beta 70.7 ,a nismo se nadali.. sad za dva dan opet ,da vidimo dali se dupla ili nedaj boze pada..

(Odgovor članu tea285)
Neposredna veza do poruke: 401
13.6.2013 6:52:19   
Jasmina19
mimaguser posted image za betu koja rasteuser posted image user posted image

(Odgovor članu mimag)
Neposredna veza do poruke: 402
13.6.2013 8:09:42   
perlica55
Mimag čestitam, pa ti si nam user posted image
Želim ti od srca user posted image  školsku rudnoću!!!

Katarina di si??? Si piškila??? Jao mila, nemoj
nas držati u neizvjesnosti user posted image  user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 13.6.2013 8:10:43 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 403
13.6.2013 8:25:08   
daxy
mimag super vijesti! user posted image user posted image user posted image

Trudilice moje,šta ima kod vas?

Ja curim na veliko,mislim da bi ovaj mjesec i mogla imat O. user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 404
13.6.2013 8:30:41   
Jasmina19
Katarina sretno sa testom danasuser posted image Daxyuser posted image za O.user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 405
13.6.2013 8:56:13   
PinkyFunkyBirdy
Draga *andjela* bravo za tvoju mrvicu i neka samo raste! user posted image Obavezno nam javi kako je prošao ultrazvuk i double test. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Safobi, milena, tempica ti je potonula. user posted image Uh ... baš mi je žao. user posted image user posted image user posted image Sljedeći mjesec će morati biti više akcije. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Katarina, ne mogu dočekati da nam javiš vijesti! Navijam za + user posted image + user posted image +! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mimag, draga, navijam da beta bude odlična za 2 dana jer s ovom si nam samo potvrdila da si ovomjesečna prva ponosna user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daxy puštaj RR i bacaj se u akciju! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale trudilice kako ste mi? user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 406
13.6.2013 9:35:01   
andydea
ajme Katy od jutra mislim na tebe..javi nam seuser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 407
13.6.2013 9:38:52   
PinkyFunkyBirdy
Draga Andy, ti ideš na more ... dal ćeš se spajati na RR ili te uopće neće biti tu? Do kad si na moru? user posted image Ako se nećeš spajati ... falit ćeš puno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 408
13.6.2013 9:49:39   
andydea
Pinky moja...ne znam dali ću  se moći spojiti..ali javiit ću se nekako preko mobauser posted image ...bez brige ne mogu ja bez vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 409
13.6.2013 9:51:28   
ikaaa
mimag čestitke od user posted image ...još jedna trudnica ovaj mjesec...jeeeeeuser posted image user posted image user posted image
joj curke moje ja sam vam ostala bez glasa i to iz čista mira...dr mi je prepisala penciline da pijem, ali još nisam počela sa antiboticima, u nadi da je user posted image tu...pričekat ću do sutra...parim se na kadulji, guglam med, borove iglice, c-vitamin..... ali ne pomaže...eh da i moram šutiti, mm je u ova 2 dana najsretniji čovijek na svijetuuser posted image user posted image user posted image ..
kod mene je stanje kritično buša me boli, grudi me bole, eh da i sinoć je planulo pola teglice nutele....baš mi bila želja inaće nisam slatkoljubac....ali to sam pripisala za ,,TEŠKI PMS,,...curke vidjet ćemo sutra hoću biti dobro-dobro jutro ili ne tako dobro....
lela draga ne mogu ti opisati riječima koliko mi je žao...znam da su ti svi rekli drži se, glavu gore....draga teško je to...ali budi jaka....
user posted image Luser posted image Euser posted image Luser posted image Auser posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

Neposredna veza do poruke: 410
13.6.2013 10:45:19   
PinkyFunkyBirdy
Katy, di si?!? Igraš se sa mojim živcima! user posted image user posted image user posted image Javi nam se!!! Čekamo nestrpljivo. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 411
13.6.2013 11:10:23   
perlica55
Andy draga, zavidim na odmoru user posted image  user posted image  user posted image , obavezno
nam se javljaj!!! MM i ja još nismo odlučili kamo ići user posted image ,
oboje smo početkom 8. uzeli G.O. user posted image  user posted image  user posted image  
ma negdje budemo otišli user posted image  user posted image

Ikaa, nek ti mužić uzme šumeći magnezij i on je
super kod promuklog glasa.. Al kad si dobila antibiotik
vjerojatno imaš i upaljeno grlo user posted image  user posted image  brzo nam ozdravi!!!

Katarina ak nisi piškila testić, budem te na MARS lansirala user posted image  user posted image  user posted image
Posijedila sam čekajući teeee user posted image  user posted image  user posted image

Pinky kakvo je stanje kod tebe??

MM i ja smo u akciji user posted image user posted image , ISKRENO
se nadam da ćemo uspjeti pokriti sve dane oko O,
jer zadnjih 5 ciklusa nismo user posted image user posted image user posted image   bude keksić dan prije il dan
kasnije, al nikako spojiti akciju 2/3 dana za redom user posted image  user posted image  user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 13.6.2013 11:11:36 >

Neposredna veza do poruke: 412
13.6.2013 11:26:13   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja Perlice, nema ti druge nego tih 5 dana oko O svaki dan drugi scenarij: jedan dan romantična večera, drugi ga zaskoči čim proviti kroz vrata, treći sexy donji veš, pa četvrti keksić u nekoj prostoriji koju još niste "krstili" i peti budi u odjeći sexy sobarice/policajke/doktorice. user posted image user posted image user posted image

Kod mene ništa novo ... tempica mi je 'crkla' i pokazuje gotovo ravnu crtu. user posted image user posted image user posted image Trpam se lijekovima i svakakvim grickalicama da mi nebude muka od antibiotika tako da sam skoro pa vratila sve kile koje sam ranije izgubila. Smrdim po sredstvu protiv moljaca (zbog lavande). user posted image user posted image user posted image Uglavnom, ništa pametno. user posted image Sve si razmišljam kako je vrlo moguće da mi bude dugačak ovaj ciklus pa možda stignem i ispiti lijekove i ponoviti briseve dok bude napokon O ... hm ... mogu malo maštati što sad. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 413
13.6.2013 11:30:14   
glagla
Drage moje dobar dan vam želim...maloprije napisala roman,sve sam vas spomenila i kad sam išla poslat piše nije vam dopušteno poslat poruku user posted image user posted image user posted image i sve otišlo u vitar user posted image . Pa sad evo svima vam skupa šaljem puno poljubaca i zagrljaja...čekam piškilice al nikako katarina da se javi? safobi ? ikaaa sretno sutra ,želim ti user posted image user posted image ,a šta se glasa tiče znam da je dobro kadulju grkljat,onako vručkastu... lela,ribica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drage moje držite se... andydea lip provod ti želim na moru user posted image , uživaj user posted image . mimag čestitam na user posted image user posted image user posted image user posted image . *andjela* za tlak joj joj ..moj je povišen,pa moram izbjegavat slano ,jedem dosta banana jer one navodno snižavaju tlak,pa ti zato nemoj jest banane.. Ja sam bila u utorak na 3 d uzv,bebica je super,sve je u redu ali jako je živahna,nisam dobila lipe slikice user posted image ,ali doktor je uslika malog pišu user posted image ,jer gospodin je lipo raširija nogice tako da se lipo vidi šta ima između nogu user posted image . Ja sam jako sritna šta je mali dečko,jer nakon tri cure stvarno sam želila i malog dečkića. Ja još mislim da je curica user posted image ....ne znam zašto...

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

Neposredna veza do poruke: 414
13.6.2013 11:34:02   
tintin
Mimag cestitam javi nam betu za dva dana sretno.
Katarina pa di si, bice si ugledala pozitivan test pa sad negdi slaviš user posted image ja ti to od srca zelim

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 415
13.6.2013 11:39:42   
perlica55
Pinky jedva čekam da nam dođeš na listu user posted image  user posted image ..
Nadam se da će idući brisevi biti odlični i da ćete dobiti
zeleno svjetlo pa u akciju...
Super su ti prijedlozi za keksić user posted image  user posted image  
Muž me uvijek  iznevjeri oko O, il je na putu, il bolestan, il ide s dečkima vani,
il crkne hebeno auto, ma uvjek neki klinac...  Stiže nam ljeto,
pa će valjda upaliti i u nas taj user posted image
Glagla user posted image   user posted image   user posted image  za user posted image user posted image  
i ja bi malog dečkića jednog dana user posted image  ....

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 416
13.6.2013 12:09:11   
daxy
Cure,kad budete išle na more,javljam se da me počastite slajom! user posted image user posted image user posted image user posted image

katarina Pa stvarno... Zar ti se ne štuca,koliko te spominjemo...

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 417
   [Brisano sporočilo]
13.6.2013 12:12:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna veza do poruke: 418
13.6.2013 12:15:09   
BUMBI
Katarina držim fige da sutra bude user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 419
13.6.2013 12:17:22   
glagla
Jooooooooj Katarina user posted image ko će dočekat sutra ,svaka ti čast koliko si strpljiva...ja sam se nekad dizala i u 3 iza ponoći pa bi pišnila testić. Onda sretno ujutro user posted image

Svu ljubav svoju
a ti me učiš

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 420
13.6.2013 12:19:06   
perlica55
katy draga, ujutro u 7:00 čim ustane, spajam se
na RR i očekujem tvoje user posted image

Koji ti je dc? Kasni li inače??
Joj nadammmmm se da ćeš nas obradovati
ujutro!!! Navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 421
13.6.2013 12:19:14   
ikaaa
glagla bravo za maloga pišlinca..... mali mamin dečko...user posted image user posted image
joj curke moje ja sam sva nestrpljiva oko testića....samu sebe grizem što ga nisam pišnula već ujutro....ali ZNAM da je možda prerano i da bih se mogla razočarati,ali već sam se i navikla na jednu crticu takoc da ništa novauser posted image ....sutra obavezno piškim ujutro pa vam javim...
perlice navijam za tebe i tvog MM da pogodite točno O...zaključaj ga u sobu i ne puštaj ga vanuser posted image
pinky mila ja jedva čekam da odbrojavaš s nama...ma evo tebe knama za koji dan na listu...user posted image
katarina gdje su nam user posted image ?

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 422
13.6.2013 13:42:29   
glagla
OOOO draga ikaaa znači sutra imamo duplo slavlje,ti i katarina user posted image user posted image user posted image ,jedva čekam!!! Meni je zanimljivo to šta ja čuvam sva 4 testa, i sad prva tri su mi sa rozom bojom crticeuser posted image user posted image user posted image ,a ovaj zadnji je potrefija plave bojeuser posted image ...nema to nikakve veze ali znam da sam mm rekla da bi to možda moglo značit da je muško user posted image i gle stvarno ...

Svu ljubav svoju
a ti me učiš

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 423
13.6.2013 13:43:26   
PinkyFunkyBirdy
Joooooj Katy pa sad bi te najrađe po turu! user posted image user posted image user posted image Kakve koktelčiće si našla piti večer prije testića? To je vrijeme za meditaciju i pripremu za pišanje po trakici, a ti tako. user posted image user posted image user posted image Sad bi te najrađe natjerala da stisneš noge i ne pišaš barem nekih 2 sata i za to vrijeme odeš po digitalni testić u ljekarnu i onda pišneš na njega. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 424
13.6.2013 13:49:11   
PinkyFunkyBirdy
Ikaaa milena navijam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

porod
andela1

Kad biste mogle birati, rađale biste?

prirodnim putem (78%)

carskim rezom (22%)

Broj svih glasova: 139

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!