|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje lipanj 2013.
29.5.2013 17:40:03   
tintin
user posted image user posted image user posted image Perlice i mene si nasmijala.user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 51
29.5.2013 18:12:35   
andydea
Draga Perlice ma ti si jaka žena user posted image user posted image user posted image -muški ko muški shvaćaju to na svoj način...nije te htio povrijediti...sve bu uredu i sljedeći put sigurno piškišuser posted image user posted image
Tintin, Pinky,Katy,Daxy -vi ste za mene kraljiceuser posted image user posted image user posted image
Divim vam se iz dana u dan,molim za vas i jedva čekam kraj vašeg imena ugledati ovaj znak-user posted image
Perlice naravno i ti tu spadašuser posted image user posted image user posted image user posted image
Želim da nam ovaj mjesec bude uspješanuser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 52
29.5.2013 19:43:59   
glagla
Drage moje želim vam puno sriće ovaj misec....mislim na vas i molim se da sve ugledate svoje user posted image user posted image Šaljem vam svima puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 53
29.5.2013 20:01:34   
daxy
Perlice i mene si nasmijala. Ne popuštaj mu nikako,to je važno za vas oboje! Mislin da se oni ipak previše boje da je u njima "problem" pa da zato tako reagiraju. To je najvjerojatnije strah pomješan sa ponosom. Uglavnom drž se! I nama se uvijek možeš izjadat,zato smo tu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andydea hvala ti. user posted image user posted image user posted image user posted image

Bucika ja se nadam da si u krivu.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 54
29.5.2013 20:50:09   
daxy
A jesam bezobrazna nisam pozdravila novu curu na listi! Shame on me!

mali andeo dobro nam došla!! Želim ti user posted image čim prije! user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 55
29.5.2013 21:10:17   
crvenkapica123
Kako kaze daxy,mali andeo dobro nam dosla!!!Perlice i mene si nasmijala!!Pa dobro ipak je shvatija da je pogrisija,ali muski ponos je takav!!Ka dobiju curicu onda smo je mi rodile i ocito i same napravile a kad dobiju sina onda vicu NAPRAVIJA SAM SINA!!!Cast izuzecima.

< Poruku je uredio crvenkapica123 -- 29.5.2013 21:13:56 >

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 56
29.5.2013 21:27:31   
Safobi
Mali andeo dobro dosla :).
Perlice draga, bude muz vec dosao pameti. Ja hvala Bogu imam srecu sto se tice mog zarucnika, rekao je da prvo on ide provjerit sebe i to je bio jako nestrpljiv sto se toga tice, prije 2 tjedna je sam inzistirao da idemo do petrove narucit se za sperm... A tek onda ako se pokaze da nije u njemu problem da ja idem trazit moguce probleme kod sebe.
Pinky, ne znam dali vidis moj graf na FF, ali jos mi nije obiljezio O, mjerim temp svaki dan u isto vrijeme, jedino sto ponekad spavam malo manje od preporucenog. Moze neki strucan pogled? :)

My Ovulation Chart

Ja ne odustajem, dignem glavu i ispocetka sve, doci ce i moja srecica...

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 57
29.5.2013 21:42:20   
perlica55
Safobi draga, ajde daj link tvog FF grafa
da ga i ja pogledam. Ak mi sutra ostane
povišena tempica, vjerujem da će mi FF
obilježiti O, tak mi je Punky draga rekla user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Safobi)
Neposredna veza do poruke: 58
29.5.2013 22:39:54   
tea285
safobi draga nema veze sto ne spavas bas ja mjerim tempicu a radim dosta nocnih tako da ne spavam nista nakon nekoiko mjeseci vec znas i napamet temperaturu kako ce biti,tako da ne brini...pinky zlato nase ti sigurno znas odgovor ja mjerim temperaturu i od O pa na dalje ostala mi povisena na nekih prosjecno 37,1,danas na poslu izvadila krv i urin dala i nalazi kao i inace sve u granicama normale upale nema nigdje pa mi nije bas to jasno,morat cu posjetit valjda ginica..perlice ma ne brini muž ce vec popustit ja pokusavam vec godinu dana i nista a sve u redu,a on tvrdoglav do bola i nije se dao na spermiogram,dok nisam pukla,vise nisam pricala s njim zaposlila se u svojoj struci(inace m mi poduzetnik pa nisam radila) i tjedan dana nije bilo rucka da ga doceka i tako se jednog dana pojavio sa nalazom i cvjecem...i sad smo opet u akciji..user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 59
29.5.2013 22:56:44   
tintin
Andydea veliki zagrljaj user posted image

(Odgovor članu tea285)
Neposredna veza do poruke: 60
29.5.2013 23:34:58   
daxy
tea ja isto radim noćne,daj molim te reci mi kako ti mjeriš temp.? Jel ti daje pouzdane rezultate? Jel bude povišena kad si iz noćne? Jeli mjeriš u određenu uru ili? Ako ti nije teško,naravno,odgovoriti na pitanja. Hvala.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 61
   [Brisano sporočilo]
30.5.2013 0:01:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu daxy)
  Neposredna veza do poruke: 62
30.5.2013 0:12:25   
tea285
daxy ma kaj bi mi bilo tesko,a sad prvih dva mjeseca sam mjerila uvijek isto(dok nisam radila),sad sve ovisi kako radim i kad ustajem,tako mjerim,zna mi se desit ako se dignem ranije nego inace da bude malo povisena,al pratim i tokom dana na poslu s toplomjerom u uhu pa dode na svoje,a kad sam iz nocne zna mi bit povisena il zna drasticno pasti..ja cesto iza nocne malo legnem na sat,dva pa onda opet mjerim tako da sve nekako dode na svoje,meni inace oko 36,4 il5 pa primjetim da prije O padne i dalje bude povisena nekih 36,8 i tako dok ne dodeuser posted image onda mi padne opet..ma neznam vise sta da racunam i radim zelim samo ugledatuser posted image ,al jos nikako...al nadam se svaki mjesec i opet ispocetka ...user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 63
30.5.2013 0:51:07   
Safobi
http://fertilityfriend.com/home/42cc87/ ovo je linkic, valjda funkcionira

< Poruku je uredio Safobi -- 30.5.2013 0:53:45 >

My Ovulation Chart

Ja ne odustajem, dignem glavu i ispocetka sve, doci ce i moja srecica...

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 64
30.5.2013 10:02:57   
perlica55
Curke moje, kod nas palo primirje user posted image
šta mogu, kažu da pametniji popuštaju user posted image
Opet smo zatvorili temu spermiogram na
par mjeseci user posted image
Katarina draga, ja sam radila spolne
hormone, uvz, papa test, i nekoliko briseva,
sve je bilo super. Doduše to je bilo prije
nekih godinu i pol. Možda bi mogla ponoviti
nalaze user posted image
Safobi, joj pa i nije ti neki graf ovaj ciklus user posted image
Vidjet ćemo što Pinky kaže, meni se čini
da još nema O, jer je tempica tu negdje, nit
ima pada, nit nekog značajnog rasta?!
Meni je FF potvrdio O u pon, a u nedjelju
smo bili u akciji user posted image user posted image

(Odgovor članu Safobi)
Neposredna veza do poruke: 65
30.5.2013 14:40:32   
daxy
perlice nadajmo se da će se user posted image primit i da dragi neće morati na spermiogram.

Pinky moj datum je 29.06. pa me uguraj na listu.

tea hvala ti na objašnjenju. user posted image user posted image Pokušat ću i ja s temperaturom. Vidit ćemo kako će ispast.

< Poruku je uredio daxy -- 30.5.2013 14:46:48 >

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 66
30.5.2013 17:03:26   
ikaaa
perlice mila nadam se da će ti 6mj biti uspješan i da ćeš mi ugledati user posted image ...draga moja zanm kako ti je oko s-grama, i ja sama sam to prošla....ali kad je ginić napisao da ,, bi bilo dobro,, napraviti nalaz s-grama napravili smo ga...i samo da te utješim kad jednom ode vaditi s-gram bez problema je otišao izvaditi i drugi.user posted image user posted image
evo drage moje kod mene je akcijauser posted image user posted image user posted image , trakice su jučer i danas identične bojice(barem tu znam kako izgledaju dve crticeuser posted image ) i tempica je povišena...tako da ljubav pršti na sve strane... e da curke moje ja i mm smo si nabavili dva mala mačkiča u stan.... možete si zamisliti kako nam je zabavno.... jedan je takoc dobar i neznaš za njega a ovaj drugi već u dva dana je uspio zapiškit cijeli stan i strgati sve dekore na zavjesama i prekopati sve cvijeće u tegli.... stoga sutra putuje...eto malo sam si dala zanimacije prije pokreta na podpomognutu, ali tko zna možda se maleni uhvati sad u ovom mjesecu...ma što bude....

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 67
30.5.2013 18:10:12   
PinkyFunkyBirdy
Ajme kolika nam je lista ... bit će keksa ko u priči. user posted image user posted image user posted image

Trudilice:

user posted image malena 35 - 01.06.
user posted image bebac24 - 02.06.
user posted image gđa. Bucika001 - 04.06.
user posted image Safobi - 08.06.
user posted image mali andeo - 08.06.
user posted image perlica55 - 11.06.
user posted image *Katarina* - 12.06.
user posted image ikaaa - 14.06.
user posted image hkajo - 17.06.
user posted image Jasmina19 - 19.06.
user posted image tintin - 22.06.
user posted image tea285 - 27.06.
user posted image crvenkapica123 - 27.06.
user posted image daxy - 29.06.
user posted image andydea - 30.06. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 68
30.5.2013 18:31:34   
PinkyFunkyBirdy
Andy, draga, ti si za mene kraljica ... i to prekrasna sa svojom dječicom i još ideš po još jedno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Safobi, meni se čini da nisi imala O ovaj mjesec. user posted image Ovo je sve jaaaako niska tempica. Moooožda je bila 17 dan ciklusa, ali čudno mi je da nije porasla iznad prosjeka svih prethodnih tempica od tog mjeseca. Ne znam dal si već pisala, ali dal imaš kakvih problema ... tipa PCOS ili nešto i dal si išla koji put na UZV da ti ginić potvrdi O? Možda je ovaj ciklus onaj anovulatorni koji svaka žena ima s vremena na vrijeme. user posted image
Vjerujem da je bitnije mjeriti svako jutro u isto vrijeme nego nakon određenog broja sati, ali to je kod mene, a naravno da je svatko drugačiji pa možda za druge vrijedi drugačije pravilo.

Tea, mila, dal je to tebi 37,1 tempica koju izmjeriš ujutro odmah nakon buđenja? I dal ti je to ostalo visoko od prošle O (koja je bila prije M)? To ti može označiti trudnoću. Sad si me baš zainteresirala pa ću pogledati prošle postove da vidim kad si piškila testiće i kad je stigla M. Dal je bila što slabija od obično? user posted image
Vidim da si očekivala mengu 24.05. i tad je testić bio negativan, no M je kasnila 3 dana. Sumljiva si mi od početka. user posted image Ako ti je M bila u bilo čemu drugačija i ako imaš žgaravicu i dalje predlažem ti da pišneš još jednom testić ili odeš vaditi betu. Dal si ju već vadila sad kad si pravila i ostale pretrage? user posted image

Draga moja Perlice, što sam ti rekla za O? user posted image Ajde, baš mi je drago da je pokriveno dan prije. user posted image Vidim da ste i pomirdbeni odradili. user posted image user posted image user posted image Neka, neka ... valja utvrditi gradivo. user posted image Samo mi molim te reci dal si u nedjelju digla guzu i ostala spavati nakon keksa? user posted image

Ikaaa, bravo za pozitivnu LH trakicu i za odrađenu akciju! user posted image user posted image user posted image Sigurno uživate s mačićima ... ja ih obožavam! user posted image Ali čim dobiš user posted image nemoj čistiti njihovu kakicu već zaduži muža (zbog Toxoplazmoze). user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 30.5.2013 18:40:55 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 69
30.5.2013 18:42:28   
Jasmina19
Pozz cure!user posted image perlice,bas mi je drago sto si izgladila stvari sa m.user posted image Ja sam svom m.danas rekla da mi sutra pocinje potencijalno plodno razdoblje i da zelim da mi bude dostupan do daljnjeg a on me pogleda i odvali se smijat i kaze pa kaj si ti neka voćka pa imas plodna razdoblja.user posted image Nadam se da ste mi sve dobro i da ste marljive,lista nam je super i svima zelim puuuuuuno srece ovaj mj.user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 70
30.5.2013 20:22:59   
perlica55
Ikaa draga, pa kud ste sad mačku nabavili user posted image
Moja mama je imala toxo, kad je bila trudna,
tako da me odmah upozorila da uopće
ne diram mačke kad radimo na bebi. Moj
savjet je se riješite pod hitno. Imaš novu
temu na RR o toxo. Moja mama možda
puše na hladno, al po njenoj priči, vjeruj
mi, ne želiš prolaziti sve te pretrage u trudnoći.
Pinky, ležala sam i držala noge u zraku nekih
15-ak min. trebala sam možda i duže, al
sam bila naručena na masažu, tako da....

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 71
31.5.2013 5:54:42   
Bucika001
Drage moje,vec par dana osjetim na trenutke klasicne PMS bolove,tako da me je strah da ni ovaj mjesec nista..user posted image

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

Neposredna veza do poruke: 72
31.5.2013 6:14:59   
Bucika001
Pitanjce..desava mi se da kada moram ici mokriti,ako ne odem na "vrijeme" vec kada se krenem skinuti,toliko me uhvati da mi malo pobjegne u gace user posted image ne boli me,niti pece pri mokrenju,ne osjetim upalu..nikada mi se to nije desavalo!dali je koja od vas imala iskustava?

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 73
31.5.2013 9:39:41   
PinkyFunkyBirdy
Draga gospođo Bucika ... stvarno ne znam zašto curkaš. user posted image user posted image user posted image Možda da probaš Kegelove vježbe ... to bi trebalo ojačati mišiće rodnice i poboljšati aktivnosti u krevetu. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 74
31.5.2013 9:56:06   
angel@
Drage moje dobro vam jutro...u nas ružno vrijeme pa sam i ja pomalo depresivna.... kako ste mi vidim da se pošteno "prašite" i dižete nogice u zrak....neka,neka samo naprijed želim vam svima punnnnoooosreće ovaj mjesec i da sve redom imate samo pozitivne testiće....

E sad jedna posebna čestitka: MAMINO ZLATEKO- Draga sretan ti rođendan i sve najbolje od user posted image .... neka ti bude najsretniji do sada iako vjerujem da to i je s obzirom na malu mrvicu u buši..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tata je jučer svom dječaku sredio krevetić,obojao ga je i spojio i bio je cijeli sretan zbog toga..... još malo..... user posted image user posted image user posted image

Cure moje želim vam od srca da što prije dobijete svoje male anđele..... ljubim vas do neba

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Izbijanje zubića
emaemily

Da li su vam djeca imala temperaturu prilikom izbijanja zubića ili neke druge simptome ?

da, obavezno (17%)

ponekad (42%)

ne (30%)

samo mekanu stolicu (8%)

sve simptome kao prehlada (3%)

Broj svih glasova: 76

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!