|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje svibanj 2013.
18.5.2013 11:24:22   
Lela12
Bucika uzivaj u svom danu.tintin sretno...ostale cure- drzite se i samo pozitivno!! ja se osjecam dobro..po mom iizracunu u 5 sam tjednu.nista me ne boli..nemam mucnine osim sto sam uzasno umornan muku mucim sa alergijomna pelud. ubija me. tablete ne pihem zbog bebe. pusa svima

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 501
18.5.2013 11:26:06   
Lela12
sorry na prav.greskama.pisem preko moba pa san sva smotanauser posted image

(Odgovor članu Lela12)
Neposredna veza do poruke: 502
18.5.2013 11:28:27   
PinkyFunkyBirdy
Draga hkajo, žao mi je zbog user posted image . user posted image Sljedeći put će biti dobitno ... ovaj put je bilo za probu, a sljedeći će biti za ozbiljno. Samo pozitivno! user posted image

Bucika naša draga, želim ti prekrasan dan ispunjen ljubavlju i da bude baš kako si si zamislila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A naravno i da vam ostatak braka bude lijep kao ovaj dan. user posted image

Tintin milena, jučer sam cijeli dan mislila na tebe i kako ti želim zaželjeti puno sreće, no posao me toliko okupirao da sam ti to zaboravila napisati. user posted image Ali sam u mislima s tobom i jako mi je drago da je sve prošlo ok i da sad čuvaš svoje dvije male mrve. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo, zamišljam si kad ćeš nam javiti da je beta otišla pod oblake i od sreće mi suze kreću. Draga moja, najiskrenije ti želim da sve bude ama baš savršeno i da te male mrvice za 9 mjeseci ti nedaju da spavaš, da odeš do WC-a i da se nama javiš. user posted image Grlim te i šaljem puse tim majim mjvama da svoju mamicu usreće najviše na svijetu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Trudilice:

user posted image cecilija - 05.05.
user posted image ikaaa - 14.05.
user posted image berni_Sa - 14.05.
user posted image Lela12 - 15.05. - ponosna user posted image
user posted image elle1 - 18.05.
user posted image mica.maca007 - 20.05.
user posted image winkica - 22.05.
user posted image mamino zlateko - 26.05.
user posted image Jasmina19 - 26.05.
user posted image ninich - 28.05.
user posted image ringerajka - 28.05.
user posted image crvenkapica123 - 30.05.
user posted image tintin - 31.05.
user posted image daxy - 31.05.

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 18.5.2013 11:31:04 >

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 503
18.5.2013 11:36:27   
crvenkapica123
Bucika danas je tvoj dan i zelim ti sve najbolje i da sve savrseno prode,zablistaj da ti dragi vidi sto je dobijauser posted image user posted image user posted image .
Tintin sretno i cuvaj svoje male bebice,i da za 9 mjeseci budes ponosna mamauser posted image user posted image .
Elle,ringerajka drzim vam fige da bude veeeeeliki user posted image .
Daxy jesi li jutros popiskila jednu trakicu?

Neposredna veza do poruke: 504
18.5.2013 12:08:57   
Jasmina19
tintin user posted image za male bebace,bit ce sve uredu,pazi na sebe i puno odmaraj!user posted image

(Odgovor članu crvenkapica123)
Neposredna veza do poruke: 505
18.5.2013 12:40:04   
tintin
Perlice, Pinky, Jasmina, Crvenkapice, Lela, Hkajo ma hvala vam cure od srca divne ste.
Pinky suze si mi pustila kad sam citala tvoj post, hvala ti puno šta si tako brizna.

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 506
18.5.2013 13:20:42   
elle1
tintin zelim ti da sve prodje u najboljem redu user posted image ...crvenkapice-hvala ti user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 507
18.5.2013 15:13:43   
tintin
Elle hvala ti draga. user posted image

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 508
18.5.2013 16:08:34   
Safobi
Tintin, drzim palceve da mrvice ostanu tamo gdje trebaju ostati i gdje su zeljenje. Bucika sretno danas. Svim curama koje ne cekaju svoju vjesticu zelim da ni ne dodje. Treba nam ovaj mjesec bar jos koja trudilica koja ce postati user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 509
18.5.2013 16:21:11   
Safobi
http://fertilityfriend.com/home/42cc87/%5D%5Bimg%5Dhttp://FertilityFriend.com/ticker/42cc87/ttc.png%5B/img%5D%5B/url%5D
Moze komentar koji?

(Odgovor članu Safobi)
Neposredna veza do poruke: 510
18.5.2013 17:09:59   
Jasmina19
Safobi,prati svaki dan temperaturu ujutro u isto vrijeme prije ustajanja iz kreveta. Ovo ti je ok za prvi dio ciklusa,tako se i meni krecu temperature 36.1,2,3 kako kad a kad bude ovulacija naraste na 36,5,6.Kad ti poraste za cca 0.30C onda znas da ti je dan prije tog porasta bila ovulacija al moraju bit tri povisene t.zaredom. FF ce ti sam oznacit ovulaciju,vidjet ces onako crvene isprekidane crte.Moras bit aktivna ovih dana jel se pomocu BT ovulacija vidi kad je bila a ne kad ce biti,tak da se ne zeznes.Danas ti je 10dc tak da se bacaj u akciju svaki drugi dan da nesto ne propustisuser posted image Sretno!user posted image

(Odgovor članu Safobi)
Neposredna veza do poruke: 511
18.5.2013 17:44:30   
crvenkapica123
CURE JA SE NERAZUMIN BAS U TE PLODNE,NEPLODNE,OVULACIJE,...ITD.ALI ZNAM DA KAD ME PROBADA JAJNIK(SVAKI MJESEC DRUGI)DA JE TO OVULACIJA,STO MI JE TRAKICA I POTVRDILA.I OBAVEZNO TOCNO 14 DANA IZA TOGA DOBIJEMuser posted image .ZNACI OVULACIJA MI JE BILA 16. A 14 DANA OD TOGA JE 30.,A FF MI JE POKAZA OVULACIJU 16. A SLJEDECA user posted image 31.NIJE MI JASNO 03.05 ZADNJI MENZIS,16.05 OVULACIJA,DAKLE 13.DAN,I 14 DANA IZA TOGA MENZIS OPET STO BI ZNACILO DA MI JE OVAJ CIKLUS TRAJAO 27 DANA.ILI SAM JA TO KRIVO IZRACUNALA?

Neposredna veza do poruke: 512
18.5.2013 17:48:34   
crvenkapica123
I KOJI GOD OVULACIJSKI KALENDAR IZRACUNAM SA CIKLUS OD 27 DANA ISPADA DA MI JE OVULACIJA 16.(STO JE I BILA,PO BOLOVIMA I DAN PRIJE OKO 11 UJUTRO JE TEST BIO POZITIVAN,A DAN PRIJE TOGA NAVECER NEGATIVAN).user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 513
18.5.2013 18:13:25   
hkajo
crvenkapica ja ti se isto ne kužim u to user posted image meni je isto kad me zaboli znam da je O ,stavila sam si na mob ciklus i on mi pokazuje 5 dana kad mi je kao ovulacije tj 1 dan kad mi je najveca sansa za user posted image , al sam odlucila kad menga prestane svaki drugoi dan ču hopsati po mužiću user posted image user posted image

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

Neposredna veza do poruke: 514
18.5.2013 18:47:19   
elle1
crvenkapice ja ti se isto u to ne razumim,meni je zadnji put O bila krvava pa po tome sam ju i mogla prepoznati ali ako sad ne budem user posted image u iducem ciklucu mjerim bazalnu pa cu se po tome ravnati...najbolje ti to moze objasniti pimky

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 515
18.5.2013 18:49:06   
elle1
tj. PinkyFunkyBirdy-valjda sam dobro napisala user posted image

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 516
18.5.2013 19:18:53   
tintin
Safobi hvala ti user posted image

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 517
18.5.2013 20:35:59   
daxy
Jasmina19 svaki dan piškim trakice u isto vrijeme,oko 18:00,18:30,ponekad i 2 (oko 12:00 i oko 18:00)u danu,na dan kad mislim da bi O trebala biti,a prva bude negativna. Zato sam i nepisala trakice,jer sam jučer i danas po 2 piškila.
Kalendarsko predviđanje O bez drugih metoda je jako nepouzadno,pa se ja ne oslanjam na njega nikad,iako imam app na mobitelu sa kalendarom u koji upisujem i pravim sebi bilješke, sama sebi predviđam O i user posted image po iscjetku,odnosno plodnoj sluzi i LH trakicama. Pijem i čajeve koji mi pomažu jer pojačavaju tu sluz. BT ne mogu mjeriti jer radim noćne,pa rezultati ne bi bili valjani. Meni su ciklusi duži,otprilike 30 pa do 34 dana,tako da je 17 DC normalno da bude O.
Hvala ti draga šta misliš na mene,vjerojatno nisi čitala postove iz prošlih mjeseci pa još ne poznaješ naše cikluse i probleme. user posted image user posted image user posted image user posted image

crvenkapice nije li ti rano prije 11:00 piškiti lh trakice? user posted image Najveća koncetracija L hormona bude poslijepodne. Nije čudno da jedan dan bude negativna trakica,a sljedeći pozitivna. Meni je na primjer bilo ovako: prvi dan LH trakica negativna,iako je druga crta bila samo malo svjetlija,drugi dan se testna crtica nije uopće vidila,a treći je dan bila jako tamna i bilo je očito pozitivna. L hormon je u ženinom tjelu prisutan kroz cijeli ciklus,ali 12-72 sata prije O naglo skoči radi otpuštanja jajne stanice.

Drage moje,LH trakice i dalje negativne. user posted image user posted image Idući tjedan idem kod ginekologice da vidim jeli vidi šta na desnom jajniku,jel bila O ili ne. A iza user posted image (ako ju dobijemo) idem na UZV abdominalnom sondom.

Cure ja sam svejedno u akciji! I inače se keksamo 2-3 puta tjedno(osim kad je crveno),pa nam akcija svaki drugi dan nije teško pala. user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 518
18.5.2013 20:44:38   
nelly.
Pozz cure.. nova sam ovdje, pokušavamo tek 4 mjeseca pa se trudim ne paničariti iako mi je to največi san kao i vama svima...
Pratim vas več neko vrijeme pa sam dosta čitala o tim Lh trakicama... molim vas da mi to malo pojasnite di kupiti, koliko ih ima i kako se koriste?? naravno i cijenu ako ko zna... hvala

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 519
18.5.2013 21:13:17   
crvenkapica123
Daxy draga,u utorak navecer u 8 mi je bio negativan,u srijedu ojo 11:15 mi je bio pozitivan,i opet u srijedu navecer oko 7:30 mi je bio pozitivan stim da je crta bila jos tamnija nego u 11:15.Vise nisam pravila jer nisam imala vise testova,a sutradan mi je ovulacija potvrdena(bolovi u lijevom jajniku).

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 520
18.5.2013 21:15:48   
crvenkapica123
Stim da crta nije bila svijetla nego iste boje kao kontrolna,a navecer tamnija nego kontrolna.Nije mi nikako bila blijeda crtica.

Neposredna veza do poruke: 521
18.5.2013 21:45:41   
Jasmina19
Imas pravo Daxy,u principu bi se ta kalendarska metoda trebala koristit u kombinaciji s nekom drugom metodom ak se radi na bebacu,ja zasad koristim samo BT jel nemam problema sa ciklusima i isto imam aplikaciju period calendar/tracker s kojom sam jako zadovoljna tak da mi se tam odmah sve samo izracuna al kak ti kazes niti ja se bas ne uzdam u nju,samo okvirno vidim potencijalno plodno razdoblje......ma sve to pokrivam da mi nesto ne promakne.user posted image Trebala bi isto nesto pit za plodnu sluz jel je uopce nemam,nakon prvog spontanog se vise nije pojavila a imam ovulacije,cak sam uspjela opet poslje ostati trudna.Pinky mi je predlozila caj il kapsule od ulja nocurka iz dm-a pa cu to probat da vidim kaj ce se dogodit.user posted image nelly dobro dosla :-) :-) :-) imas LH trakiceza kupit preko neta komad ti je oko 4kune mislim a ove iz apoteke 5kom oko 100,ja se bas ne razumijem u to al cure koje ih koriste mozda znaju vise o pa ce ti sve objasnit!user posted image

Neposredna veza do poruke: 522
18.5.2013 22:48:40   
ikaaa
Drage moje, odmah da napišem NISAM VAS ZABORAVILA......nego jednostavno ne stignem na kompić, a preko mobića mi je koma pisati..... Hvala vam puno drage moje na lijepim riječima i riječima podrške.....što bih ja bez vas.... eto moja user posted image stigla jučer.....user posted image user posted image user posted image ali nema veze ipak ja ne odustajem pokušavat ćemo i dalje....a ako se mrvica ne zalomo (puj,puj daleko bilo hhehehe), za dva mjeseca će te morati biti VELIKE navijačice jer Ikaaa-prolaktinka user posted image user posted image user posted image ide probati bockanja i umjetnu... drage moje šala velika na moj račun, ali što ću tako mi je nekako lakše...
user posted image user posted image tintin mila nisam stigla na kompića ali cijelo vrijeme mislim na tebe....i želim ti da ti beta bude veeeeeeelika i da nam postaneš user posted image , i da mi budeš najsretnija, najveselija, najlijepša trudnica..i da za devet kratkih mjeseci dobiješ malu slatku mrvicu...user posted image user posted image šaljem veliki user posted image
perlice mila žao mi je zbog user posted image ...znam kako ti je..... b....ti uloške i tampiće....više...već su sa godinama postali toliko dosadni...
user posted image
drage moje držite mi se i držim figice da ova lista do kraja mjeseca bude puuuuna user posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 523
18.5.2013 22:53:28   
crvenkapica123
Ajme Ikaa bas mi je zao user posted image zboguser posted image .Ali sto je tu je,glavu gore i u nove pobjede i da mi sljedeci misec ugledas veliki user posted image user posted image .

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 524
18.5.2013 23:37:58   
tintin
Ikaa draga zao mi je sta je stigla vjestica, a znaj da ces uspjeti ovako ili uz pomoc, moramo pozitivno misliti i biti ces i ti mamica., i hvala ti na lipim rjecima bas si divna.
Saljem ti vejiki zagrljaj.

Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ajd sad!
Brankica

DA LI BI VOLJELI ZETA ILI SNAJU DRUGE NACIONALNOSTI,U BUDUĆNOSTI?

da (19%)

ne (29%)

ni meni nije niko birao (39%)

neke nacije da a neke ne (12%)

Broj svih glasova: 304

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!