Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 14.12.2008 6:24:53
|
|
|
|
pilek
|
jutro
|
|
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 14.12.2008 6:27:16
|
|
|
|
troubled
|
jutro, pilek kako si? što tebe diže najranije u jutro?
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 14.12.2008 6:29:37
|
|
|
|
pilek
|
dobro sam uvijek me probudi tako rano i onda ne mogu zaspat natrag(krivo je sto kroz dan drijemam)
|
|
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 14.12.2008 6:30:35
|
|
|
|
pilek
|
a sta ti tako rano?
|
|
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 14.12.2008 6:31:54
|
|
|
|
pilek
|
imam neke grceve u trbuhu
|
|
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 14.12.2008 6:34:59
|
|
|
|
troubled
|
ja sam ti uvijek ovako rano... samo što se često i moja paula tako rano budi pa se ne stignem pokazati ovdje svako jutro čim ustanem grčevi su normalni za početak trudnoće, ne brini, bit će dobro
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 14.12.2008 6:37:11
|
|
|
|
pilek
|
znam da ce bit dobro treba uvijek pozitivno razmisljati
|
|
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 14.12.2008 6:38:27
|
|
|
|
troubled
|
naravno...misli su magnet za događaje...provjereno samo je moja beba iznimka koja potvrđuje pravilo
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 14.12.2008 6:40:37
|
|
|
|
pilek
|
ak je tebe na pocetku trudnoce trzala neka nervoza u zelucu,ja znam biti mirna i onda se iznenada javi ko neka nervoza onak mi zeludac radi
|
|
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 14.12.2008 6:44:16
|
|
|
|
troubled
|
sve ti je za trudnoću normalno... i nervoze i grčevi i pospanost i nesanice i oduševljenje i depresije... kad hormoni luduju, a luduju onda nema pravila... samo se nemoj brinuti zbog toga...sve je to znak da je svakim danom trenutak kad ćeš zagrliti svog anđela sve bliže
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 14.12.2008 6:47:59
|
|
|
|
pilek
|
to mi je trebalo hvala ti,ja sama sebi govorim da je zbog trudnoce,ovo mi je prva,imam frendice koje su prosle trudnocu ali ni jedna nije nikad otvoreno razgovarala o trudnoci(simptomi,osjecaji itd.)tak da super ste
|
|
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 14.12.2008 6:50:19
|
|
|
|
troubled
|
sve ti zavisi kakvom tipu pripadaš...nekima je lakše ne znati i ne pričati... osobno, ja volim da mi se sve "nacrta"....osjećam se sigurnije i bolje kad znam što sve mogu očekivati samo ti pitaj, zato smo tu
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 14.12.2008 6:53:42
|
|
|
|
pilek
|
ja sam tip osobe da za sve sto se desava trazim odgovor(isto sam tak i panicar l u smislu ak me nesto boli odma panicarim sta je to)inace se i obicne injekcije boli
|
|
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 14.12.2008 6:55:14
|
|
|
|
troubled
|
svi smo različiti... ja nisam paničar ...ja uvijek kažem - nije ništa... i po znanstvenim istraživanjima u 99 % slučajeva sam u pravu "samo 1% svega o čemu brinete se zbilja i ostvari!"
< Poruku je uredio troubled -- 14.12.2008 6:56:15 >
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 14.12.2008 6:56:24
|
|
|
|
pilek
|
ja volim pricat o tome sto me muci pogotovo mom dragom a sad pogotovo i pokazuem mu promjene na sebi
|
|
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 14.12.2008 6:57:05
|
|
|
|
Ruža
|
Jutro curke! Svratih samo da provjerim jel nam je Troubly još 2 u 1? A ona prva u bicu. Dobro Troubly šta čekate vas dvoje? Božić?
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 14.12.2008 6:57:13
|
|
|
|
troubled
|
to je u redu....naravno da ćeš sve s njim podijeliti... tako se i oni lakše uključe u cijeli film o trudnoći i bebici
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 14.12.2008 6:57:23
|
|
|
|
pilek
|
to je tocno
|
|
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 14.12.2008 6:58:24
|
|
|
|
troubled
|
jutro ružice i đurice ako sam dobro pohvatala danas je vama veliki dan? a što se čekanja tiče...ja ne čekam ništa, samo imam tvrdoglavo i neposlušno dijete
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 14.12.2008 6:58:51
|
|
|
|
pilek
|
jutro ruza ajd da ubijemo dosadu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.12.2008 7:52:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 14.12.2008 8:14:01
|
|
|
|
mirna
|
a što se čekanja tiče...ja ne čekam ništa, samo imam tvrdoglavo i neposlušno dijete mislis na cinika? dobro jutro ljudi!
|
|
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 14.12.2008 8:23:52
|
|
|
|
ZVRK
|
Evo mene malo dobro jutro svima.ime birca je super-još da se odazove na naša moljakanja moram pohvaliti mog mm.kupio mi-nam novi komp jer mu je laptop bio pre spor i prekrcan tako da kada budem nešto začačkala da znate da se još učim.sa mišom nisam baš na ti
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 14.12.2008 8:24:53
|
|
|
|
Puli
|
jutar mi spavale do osam i nismo čule tatin sat
|
|
RE: CB "šubi dubi čekamo bebu trouby" 14.12.2008 8:27:33
|
|
|
|
ZVRK
|
jutro puli vas kiša uspavala'''?? kod nas pada ko luda pa nismo išli mali i ja na kolinje
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!